Poradna duly
Jana Čurdová
No tak , když se dívám na ty vaše ročníky…začínám panikařit…jsem už staráááááá
![]()
DAJANO - a kolik jsi po ovu? Já měla // 14DPO, ale slaboučkou
u nas bylo mimi spachano 11.7. … od vysazeni antikoncepce jsem mela bolesti bricha pri ovu … takze vim, presne kdy k tomu doslo ![]()
Misunko: jak rada bych pridala svuj utz k tomu tvymu, ani nevis jak, ale nemam doma scanner … takze to nejde … jedine, ze bych to v paintbrushi prekleslila
![]()
misunko, tak my to máme skoro stejně
ale v tom případě nechápu, proč mám na metru o dva dny víc.. ten dr. mě fakt oblbuje ![]()
klariso: no tak to překresli
snaž se trochu
všechno jde když se chce
hahaha
hmm no já si spočítala že TP když to vyšlo bude někdy na 21.4., takže konec dubna skoro. doufám že se sem ještě nějaká holčina připojí po mně ![]()
jsem dnes 17 DPO což je fakt pakatel proti vám ![]()
KLARISA - a digi foťák asi taky ne. Mě při ovu taky hrozně bolelo břicho, třeba pět dní. Já jsem si měřila bazální teplotu, tak vím, kdy jsem otěhotněla. Akorát tam bylo během tří dnů asi 6 možností
, tak si můžu vybrat ![]()
Zabzulka…den sem den tam…to je v pohodě…mimi steně vyleze až bude chtít…
Jinak co ti prosím tě řekl Dr. na to, že jsi brala prášky??? Mimi to asi neublíží co? Já je totiž taky brala a nebrala …
a přítel si teď dělá starosti… ![]()
ZABZULKO - já mám metřík podle MS, podle mimi to může být taky víc anebo taky míň, uvidíme za 5 týdnů ![]()
Dajana: klidne prekreslim
… jen se mi pak nesmite smat
ve vytvarnym oboru nejsem moc zdatna
![]()
Zabzulko: jestli si beres seznamek teda na starost
… tak udaje o mne: rok narozeni 9/1977, druhe mimi, TP 3/4/07
nitaa33, no, neříkal nic, prý to nevadí, tak uvidíme ![]()
misunka, já si metřík dala podle toho, co mi řekl dr. na kontrole..řekl 6+6, tak jsem poslední MS nastavila tak, aby to vycházelo.. i když jsem ji měla o 12 dní dřív..
holky nebojte prášky v těhu nevadějí. to mi řekl gyndr když jsem vy:,–(ila. říkal že se doporučuje počkat dva tři měsíce než se člověk začne snažit ale že dnes už to není nutné že ty prášky mají tak malé koncentrace že to fakt není potřeba. jo a když se otěhotní přes prášky tak se stejně čeká na vyšší hladinu hcg než se vy:,–(ěj, takže v těhu už to fakt nevadí, v těhotenství si tělíčko dělá svoje hormony a ty dávky z prášků jsou fakt tak pidi že jsou zanedbatelné
Misunka:
ten fotak mne teda vubec nenapadl … holt na ty matersky nak zakrnuju
… tak ze bych to zkusila prefotit ![]()
ZABZULKA - u tebe je to záhada, nech si to podle velikosti mimi, jak to máš teď
KLARISA - tak šup šup
![]()
Misunka:(Míša),nar.04/1978(28let),druhé mimi,TP1.4.,kontrola 21.9
Zabzulka:(Lenka),nar.08/1977(29let),první mimi,kontrola 24.8.
Hanelle:nar.08/1980,první mimi
Jitutu32:(Jitka),nar.05/1974(32let),druhé mimi1-2,TP5.4.
Saal21: nar.05/1979 (27let),druhé mimi,TP10.4.
klarisa: nar. 9/1977 (28 let), druhe mimi, TP 3/4/07