Poradna duly
Jana Čurdová
Romcaa: 10 kilo je fakt hodně. to máš víc než jedno celý balení šesti kusů vod, no to je dost!!! nemůžeš si na tovzít nějakej vozejček? rudlik nebo něco? takový ty tašky s kolečkama aby se to neprofláklo dřív než sama chceš?
KLARISA - prďolka je super
![]()
ROMCAA - no s těma balíkama, moc bych neriskovala
Holčiny, nic naplat, mám tu za sebou policajta Terezku, prej už jsem tu dlouho, že chce jít taky na počítač, takže se s vámi zatím loučím. Pohlaďte bříška pa pa
Napsala jsem to trošku blbě, vozím to samozřejmě na vozíku, ale v práci to musím samozřejmě naložit a na poště nechám vozík venku a tahám to po schodech na poštu, je to kousek, ale přece ![]()
misunko, tak to jsme zase stejně..já teď taky řvu jak blbec..přitom jsem vždycky byla brutální cynik.. měj se hezky..pa
na kontrolách, které jsem zatím absolvovala se dr. ptal na poslední MS, z toho prd vyčetl, tak se ptal na datum početí, to jsem mu zhruba řekla a pak byl UTZ a to bylo všechno..já si myslím, že na krev a další věci je ještě brzo..:)
Romcaa…já bych to asi raději netahal, aby jsi si to nemusela za čas vyčítat… ![]()
Misunka:(Míša),nar.04/1978(28let),druhé mimi,TP1.4.,kontrola 21.9
Zabzulka:(Lenka),nar.08/1977(29let),první mimi,kontrola 24.8.
Hanelle:nar.08/1980,první mimi
Jitutu32:(Jitka),nar.05/1974(32let),druhé mimi1-2,TP5.4.
Saal21: nar.05/1979 (27let),druhé mimi,TP10.4.
klarisa: nar. 9/1977 (28 let), druhe mimi, TP 3/4/07
Romcaa: nar. 10/1980(25 let), první mimi, TP 20.4.2007,kontrola 18.8. _________________
Nita33: Máš pravdu, je to zbytečný risk, musím si to nějak zařídit, nenápadně
.
Holčiny, já se taky loučím, tak čau zítra ![]()
no a já až ve čtyři
taky už bych šla klidně ![]()
aha..no tak to moc otázek neměl
a těhu průkazku už máte některá? a v tu dává gyndr až když vidí srdíčko nebo dýl ještě???
DaJana, průkazku nemáme ani jedna..teda, jestli se pletu, tak pardon ![]()
popravdě ani nevím, kdy bych ji měla dostat, každý doktor to má jinak
Já jsem minule dostala těhotenskou průkazku kolem 8 týdne to si byl doktor jistý a na první ultrazvuk jsem šla až za další 4 týdny takže už jsem se rozhodla k doktorovi poprvé jdu 1.9. Jsem tady asi rarita, ale já tam prostě nespěchám vím že to nemá smysl stejně by nic nezjistil ![]()
Na ty informace se ptá až do té těhotenské průkazky si myslím tam toho píše hodně, ale většinou má vše v kartě.
Zabzulka - já už ji mám, ale bohužel prázdnou od švagrové ona dělá u firmy která prodává vitamíny a oni mají i svoje těh. průkazky samozdřejmě se svojí reklamou a ty dávají doktorům pro svoje pacientky, tak nevím jestli ten můj mě s tím nevyžene.
Zabzulko, to jsem ráda, že nejsem jediná komu se pořád kutálí slzy po tváři. Já ale teď brečím vážně kvůli všemu
No úplnej blázen, chudák mimi, si se mnou užije, no já s ním vlastně taky ![]()
misunka, je to sranda, každé z nás se těhu projevuje jinak..já se fakt jenom prsím a mám žravku..jo a ty slzičky..no, ale dojímají mě třeba milostné scény v telce, fakt je to masakr.. no a ty svoje narozeniny jsem ořvala úplně, naštěstí romantický dárek v podobě kytky přítel vyvážil dývýdýčkem punkové skupiny Vypsaná fixa, kterou miluju, takže jsem se naštěstí nesložila úplně
![]()