Poradna duly
Jana Čurdová
sall už to mám potvrzeno od doktora.
Pro průkazku si mám jít 7.9. už se strašně těším ![]()
Máš nádhernou dcerku, tak tědkom ještě toho kličinu, ne? Snažili ste se pořádně?
Žádný neduhy nemám, jen mě bolí prsa, jsem protivná no a nějak mám hlad nebo co!!!!Pořád neco pozobávám.To jsem dřív nedělala ![]()
asi jooo
tak sorís
a kdo dělá tu tabulku cholky ![]()
teda já jsem mezi váma fakt ucho.. romčoooo kde siiii
všechny už jste parádní těhulky a já jsem furt akorát jak pumlíč v pátým měsíci, na wc jen čůrat
a furt něco zobu
když se najím víc je mi zle když se najím míň je mi zle ![]()
holky, kde si prohlídnu ty fotky z ultrazvuku? četla jsem, že už je sem nejmíň dvě „vyvěsily“ ![]()
Jasr- my jsme se snažili asi 3 měsíce a u Niky taky. Nevím ani co chci teď už je to asi jedno, protože mám svoji vysněnou holčičku. Když už to máš jisté šup sem s metříkem ať ti to utíká. Mě ze začátku taky nic moc nebylo a je to čím dál horší, připadám si jak praštěná kladivem nejraději bych jenom ležela a spala, ale to nejde. S kama jsi z moravy trochu přibližně jestli to nevadí ![]()
Amalka - na první stránce když vlezeš na emimino tak vlevo v tom druhém sloupečku je nová fotogalerie a tam si najdi duben 2007 ![]()
já už ci takýýýýýýýýýýýý fotečku
já si asi nějakou namaluju v paintbrushi ![]()
sall, my se snažili jestli se to dá tak říct, dva měsíce…
metřík bych si sem i dala, ale nevím jak, snad mi s tím manžel pomůže…
Bydlím asi 30 km od Brna.
saal - díky, už jsem ty fotky objevila. Fakt tam jsou už dvě
Jééééé.....
![]()
jasr - to určitě
zvládneš sama podívej se na první stránku dolú naší diskuze a tam je to pěkně popsané kdyžtak ti poradíme ![]()
jars - jak říká saal, to zvládneš
podle toho návodu je to úplně v poho. Mě stačilo pár pokusů…
![]()
Já ani netušila, že něco takového existuje… Ale je to hezkýýýý
![]()
Zabzulko, ani nevím, kolik prcek měřil, byla jsem tak ráda, že srdíčko bliká, že jsem se už neptala na nic, dokonce jsem si zapoměla říct i o fotečku. Příště už se snad polepším ![]()
Holky, mě se ranní nevolnosti rozšířily na celodenní nevolnosti, už jsem z toho otrávená. Dnes jsem měla co dělat, abych vůbec k doktorce dojela, musela jsem vystoupit o dvě zastávky dřív. No hrůza, mám co dělat, abych zvládla péči o Zuzanku.