Poradna duly
Jana Čurdová
Amalka…já měla také MS 7.7.....a máš to na 100% dobře… ![]()
Holky já se k tomu Dr. těším i bojím…nevím co víc… ![]()
Čau kočeny, ten seznámek dělala Jitutu, ta je na chatě, tak ho začala dělat Zabzulka. Já si taky píšu tahák, abych věděla, ale jen jména a termíny porodu. Kontroly mě nějak unikaj ![]()
Musím na sebe prásknout, že jsem před chvílí spráskala talíř s hranolkama a s tatarkou, prase jedno
![]()
DaJana…to nevadí…prostě so spočti od poslední MS…UTZ ukáže potom druhej termín… ![]()
DaJana…puSť si www.rodina.cz
Tam ti to spočte…vlastně se tam uvádí i délka posledního cyklu…tak uvidíš jakej termín ti to spočte…sem sama zvědavá ![]()
Dajano, počkej, až ti doktor mimi změří a ten utz mu automaticky vyhodí, jak je mimi starý, nebo aspoň tomu mýmu dr. to tak funguje.
misunko nic si z toho nedělej. já si dala kousek klobásky mňam mňam ![]()
nito: no já ten grafík doktorovi vezmu až tam půjdu ať se rozhodne on
tak jestli zítra bude vidět na testíku tlustice tak zavolám na gyndu a zeptám se co a jak
já se taky těším nitko
třeba mi zrovna řekne tak přijďte už dneska
a bude vymalováno
doufám že by byl vidět aspoň gest. váček s tečičkou ![]()
Holky, jestli nás mám zapsaný všechny, tak jsem se rozrostly na číslo 21. To bude dubňátek ![]()
Na ten výpočet Dajany jsem taky zvědavá, to jsem zapomněla, že je tam i délka cyklu.
DaJana…určitě jo.....Já jsem tak 26DPO…tak zítra doufám uvidím pěkně zavrtanou kuličku ![]()
NA grafíku mám sice 24DPO, ale musel být dřív…nebo spermijky vydržet týden…
…šikulky ![]()
pa, pa děcka, pro dnešek končím. Mějte se a zítra se těším na nové zprávy
Úplně jste mě na to jídlo zblbly. Mám na něco chuť, jdu do ledničky něco najít......
![]()
Dajana - najeď si na www.miminko.com a tam těhotenský kalendář je to tam pěkně popsaný a můžeš tam dát i délku cyklu.
já doufám, že už jsem s jídlem dneska skončila, ale nikdy nevím, na co bude mít mimi za chvíli chuť. Včera bych hranolky nevzala do pusy.
26DPO už určitě něco vidět bude
![]()
saal - jak se sem dávají ty odkazy? Ještě jsem to nezkoušela
DaJana…Sal má pravdu…towww.miminko je ještě lepší…je tam úplně vše… ![]()