Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
16.8.06 10:57

Saal 21- tak to musí být těžký, když máš manžela celý den pryč. Můj manžel má většinou odpolední směny, takže odchází v jednu odpoledne a malá chodí po šesté spát, tak to není tak dlouhý. Unavená jsem taky příšerně, když si vezme manžel ráno malou na starost, tak spím klidně do půl jedenácté a to chodím už v osm spát. Samozřejmě se párkrát za noc vzbudím s nevolnostma, ale i tak je to úctyhodný výkon.
Plánujete ještě další mimčo? Nám budou rozhodně dvě stačit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 10:58

teda holky, ty nevolnosti snad přejdou. zrovna vám s malýma špuntama by se měly vyhýbat, to by se mělo uzákonit :!

sun: už jsem tě smázla ale jen pro zatím ;-) držím ti tam horkého fleka ;-) moc moc držím pěstičky aby vyšly testíky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.8.06 10:58

Tak som tu :)
Pozeram, ze som cislo 21, tak to ma tesi.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 11:01

ahoj kkaktusku :-)

saal: no já si začala měřit po vysazení prášků páč jsem to měla nějaký rozhozený…neměla jsem ovulaci asi pět cyklů…takže ani žádná přirozená ms. musela jsem třikrát na injekce, sestřička příjemná jak had, naštěstí gyndr v pohodě. takže proto si ten grafík pořád maluju ;-) teda teď už snad nemusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.8.06 11:03

saal: tvuj manzel chodi alespon v 5 domu, ale ten muj vetsinou az v sedm vecer :( a mala chodi po ctvrt na osm spat … a o vikend manzel jezdi stavit baracek … tady ve 2kk je to totiz krize a jeste do toho prijde (teda doufam, ze vse bude ok) mimis … tak stehovani potrebujem jak sul … takze jsme skoro porad samy … takze vecer padam za vlast … ale

holky, mate ted nektera problemy se spanim???? ja se v noci tak asi 10× vzbudim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.8.06 11:06

kkatus: vitej v dubnatkach :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.06 11:09

no holky nemáme to s chlapy jednoduché, ani já nemám v tomhle na růžích ustláno…přítel je hodně zaměstnaný, ale nestěžuju si, je to zlatíčko..
klariso ahojki:) já se budím furt..tak rozhozené spaní jsem teda neměla snad nikdy…a dneska mi nebylo ani moc dobře, což mě celkem udivuje, že v noci taky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
16.8.06 11:09

Klarisa- já rozhodně problémy se spaním nemám, spím jak dřevo, dokud mě neprobudí nevolnost :( . Možná ti pochodují nervy, jestli jsi ještě neviděla mimíska na UTZ se srdíčkem. Určitě se to spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
16.8.06 11:11

Zabzulko, nevolnosti nikdy nespí :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.8.06 11:13

Ahojky holky,
dneska jsem volala Dr. kvůli odběrům krve.Mám všechno O.K., takže jsem obědnaná na 7.9. dostanu už průkazku a snad i fotečku :D

Dneska ráno mě nebylo moc dobře, myslela jsem že vrhnu, ale naštěsí jsem to ustála
ted už je mi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 11:16

Kkaktus - tak tě vítáme konečně nějaká cizinka mezi námi, v březnu jsem si všimla holky z japonska ty jsi kousek blíž, ale slovensko je moc hezký :D
Holky to máte štěstí, že vaše děti do osmi spí, my dejdřív tak v deset a to je boj včera dokonce usnula až o půl jedenácté, ale zase ráno spí do devíti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 11:18

Já nemůžu jenom usnou jak je mi špatně (ale nezvracím) protože mám hlad, ale nechci na noc nic jíst :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.8.06 11:19

Saal byvam kusok od prahy.Ale mas pravdu je to tu pekne :) v CR zijem uz 4 roky… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 11:22
:-)

jasr: no tak to už máš za pár tu průkazku.

holky nemáte to snadný s těma manžama a stavěním baráčku a bytečekm 2kk chjooooo. no snad to zmáknete co nejdřív a manža už bude doma jen a jen pro vás ;-)

ten můj manža je taky busy skoro pořád…ale snaží se a hýčká si mě :-)

romčo jak jsi to vymyslela s tou poštou a balíkama? (teda jestli si to nepletu a bylas to ty :D)

kkaktus: takže imigrant :D a už tu chceš zůstat natrvalo? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 11:25

kkaktus - škoda, ale máš pravdu tady je taky hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie