Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
16.8.06 13:06

Misunko: primo na rajcatka :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.8.06 13:08

Misunko, taky jsem spíš dřív slyšela, že nic nevysvětlí, ale poslední dobou se zdá být lepší. Chodí k němu kolegyně, která je taky těhu a je s ním spokojená, tak uvidím, přejít se dá vždycky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.8.06 13:09

Misunko: takze bys radsi druhou holcicku :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.8.06 13:09

klarisa - mooooc pěkný :lol: , to by mě zajímalo, jak se tvářila ta kamarádka. To se ti udělalo jen tak zle nebo jsi měla nějakou svačinku? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.8.06 13:11

Misunko, kamaradka mne pak podrobila krizovemu vyslechu :lol: a ja to vyslepicila :oops: :oops: :oops: … jen jsem si dobla jedni susencicky s kokosem a za deset minut uz se ty susencicce asi u mne nelibilo :oops: :( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 13:13

Klarisa, Misunka - to já jsem taky zkoušela jak bylo pěkně bez plenek, ale věčně byla pokakaná nebo počuraná tak že měla v botách mokro a nohy celé obarvené jak ty boty pouštěli barvu. Jednou jsem ji nechala chvilku doma bez plenky, šla jsem na záchod a ona se zatím stihla vykakat a vyčůrat na sedačku, od té doby jsem to vzdala. Někdy, le řekne že chce čurat zdělá si plenku a jde si sednout na nočník o samozdřejmě nic, potom až na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.8.06 13:15

holcicky, musim koncit … mala je vzhuru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.8.06 13:15

Romcaa - třeba už se zlepšil. On bydlí taky v Libchavách, ne? Býval Třebovák. Já s ním taky předtím byla spokojená.

Klarisa - jo jo, asi radši jo, ale je mi to takový divný, jestli to bude chlapeček, aby v bříšku neplakal, mě je to radši jedno. Když čekala moje ségra, tak prohlašovala, že chce jedině holčičku a já jsem jí říkala a co když to je chlapeček? Ona - já nechci kluka. Bylo mi to hrozně líto. Naštěstí to ta holčička je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.8.06 13:19

saal - tak to nemá cenu, je ještě malinká. Já si pamatuju, že jsem jednou přišla do kuchyně a tam takový obrovský výtvory pod stolem :roll: a Teri dělala jako že nic, že to neudělala, dokonce i kalhotky měla natažený :lol:
Tak já se taky loučím, jdeme na procházku. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 13:21

Taky končím my jdeme teprve spinkat, tak si schrupnu s Nikou. Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.06 13:21

misunka, ty Tvé obavy chápu, já jsem teď po obědě úplně v pohodě, je mi skvěle a jsem nervozní :lol: je to paradox, ale raději jsem, když mě třeba není příliš dobře, protože mám pocit, že je to dobře..prostě magor..
nad jmény teda neuvažuju, u nás je to naprosto jasné, s přítelem o tomhle nemáme potřebu diskutovat ani nabízet varianty, protože jsme si to řekli už kdysi a pořád to trvá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.8.06 13:24

Ahoj holky.

Tak jsem byla u Dr. a jsem z toho celá zmatená ani nevím jestli mám mít radost.
Udělal mi UTZ…pak mi to vysvětloval…jedna tečka ( ta vetší je těhu) a ta menší prej zaniklé těhu. Prý se o stává a příroda to tak dělá sama z rozumu.
Jenomže já teď pořád přemýšlím jestli to druhé nemůže být nějak z pozdějška…když se uvolní 2 vajíčka…tak za jak dlouho po sobě????
Povídal, že můžu špinit nebo krvácet…to jak to zaniká…ale co když nebudu? Zůstane to tam nebo se to vstřebá…já jsem děsná takovejch otázek…ale mě to tam honem nenapadlo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.8.06 13:31

Nito - to je mi líto, ale třeba je to druhý opravdu mladší a teprve se ukáže.
Já myslím, že špinit ani nemusiš, že se to může vstřebat, ale je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.06 13:37

Nito, to je zvláštní..každopádně ukáže čas, je třeba nejméně týden počkat, teď je všechno ještě v tak ranném stádiu, že i dr. se může splést..
s tím krvácením má misunka pravdu, nemusíš, může se to vstřebat a ani o tom nebudeš vědět..
ale teď je třeba myslet hlavně na to, že je tam !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.8.06 13:40

No mě by to jedno stačilo...... :wink: Halvně aby bylo v pořádku…bylo to moc menší a takové nevírazné…oproti tomu normálnímu…Ten rozdíl je tam asi vidět dost…Ale z toho bych tak smutná nebyla…co se dá dělat…je to prostě příroda a kdyby nebylo moderních vymožeností, tak bych to asi ani nevěděla a bylo by mi lépe… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí