Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
18.8.06 10:27

No…Jelen…já mám to samé, ale naordinovala jsem si psylium…je to vláknina na potporu trávení atd. Dám si ráno lžičku do jogurtu…a stolice je pravidelná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 10:28

Čau Radiku, koukám koukám, Velikonoce vycházejí na 9. dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
18.8.06 10:29

Jinak holky,......jak si založím tehulkovský deníček???Nevíte? Já vím jen o památníčkách pro mimi, ale jak si psát deníček…na to jsem ještě nepřišla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.8.06 10:30

Psylium mam doma. Nemam potize se zacpou, to ani nahodou!! Ani prujem, ani zacpa. Proste jen rodim u toho, pul hodiny, zpocena, sileny krece, i brecim. Chytne me to v noci ve tri a pak pres den jeste jednou, at jsem kdekoliv. Mam to uz tyden. Moje MUDr. se vrati az pristi tyden, hned k ni nabehnu, zatim jsem byla na zaskoku¨u nejake detske gynekolozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 10:40

ahoj holčiny, zdravím všechny těhulky s dubňátkama v bříškách :-)

tak postupně ;-)

Romcaa: gratuluji k píďovi, jsem ráda že je vše ok a viděla jsi už gestační váček :-) doufám že si mě taky gyndr brzo pozve a taky uvidím toho prďolku ;-) máš fotečku Romčo?

misunka: Terezce určitě bude brzo líp no…hold když to jinak nejde tak jsou ATB dobrý. a je dobře žes to od rodiny nechytila!!!

jelena: ahojky :-) vítej :-) já mám TP až asi týden po tobě ;-) jak dlouho víš nebo tušíš že jsi těhu? ;-) kdy ti vyšel první pozitivní testík? :-)

zabzulka: po včerejší dovolené? a to jsi na pátek zase přišla do procesu??? 8O to už sis mohla prodloužit víkend ne? :-)

cifka: dodatečně vše nejlepší k svátku Peťule ;-) ; to si tu první kontrolu u gyndr teda odkládáš docela dost…no ale s dvouma špuntíkama už asi víš co děláš :D ;-)

Leea: tak snad se tu do úterý ještě ukážeš, jinak tedy přeji krásnou pohodovou dovolenou, bez těhu příznaků a jakýchkoliv jiných problémů ;-) uvidíš že to bude super :-) pařit můžeš i na džusu ;-) jo a taky gratuluji že je flek a flíček tam kde maj být :D ;-) máš fotku???

jasr: užij si víkend ;-)

Saal21: no tak aspoň že zatím netelefonuješ s mísou ;-) tfuj tfuj tfuj ať se to zlepší co nejdřív ;)

amalka: tak super :-) to že ti dá průkazku už tak brzo to určitě ta potvora v bříšku není nic vážného ;-)

tady teď prší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 10:43

jinak já měla taky zácpu, kámoška mi poradila pít denně jednu flašku Magnézie (minerální vody) a myslím že to fakt pomáhá…tedy vypadá to tak ;-)

jeleno a ty jsi byla už i na prohlídce u gyndr na ultrazvuku??? takový křeče teda nemívám…včera u telky mě to chytlo ale tak na dvě minutky, takový šílený píchání v podbřišku, nevěděla jsem jak se zkroutit aby to nebolelo, nakonec jsem byla nohama na opěradle gauče a hladila si bříško a prodejchávala to…ale pak to zase přešlo a dvakrát denně to teda nemívám.....máš ještě nějaký další problémy? jaké máš těhu příznaky???

týýjo to velikonoce vycházejí na tak brzo? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.8.06 10:49

Daji, já na dovči nebyla :))) to cifku jen tak trošku škádlím:)
zdravím Jelenu, teda takové potíže Ti fakt nezávidím, musí to být hrůza :?
s berany osobně nemám moc zkušeností, znám jen pár lidí v tomhle znamení a zdá se mi, teda to je jen můj názor, že chlapi v tomhle znamení jsou s prominutím občas pitomci ješitní..holky jsou v klidu:)
já jsem Lev, můj přítel je taky Lev, tak jestli budeme mít Berana, tak se pomlátíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.8.06 10:49

chjo, já jsem tak unavená!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.8.06 10:51

jooo…já už mám osmičku na začátku!!!! :lol: hurááá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 10:55

:-) zabzulko ahaaa ;-) jééé osmička super :-) krásná ;-)

já budu mít zítra na začátku pětku :D

mě ještě nic nejní naštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.8.06 10:55

mno

jak říkám: nedostala jsem to 4dny, tak hned test tuším 8/8 a vysel pozitivni. Rano 9/8 MUDr. vzala¨krev a udelala UZ. A hned 9/8 mi to potvrdila tou krvi a UZ.Takze týden uz to vím, su z toho uplnej JELENa. Ale pak zacly ty krece v brichu. Ale nemáááám zaaacpuuuu, ani průůůjem, jen ty sileny krece, půl hodiny pred stolici i chvili po. A ten porod u toho … Tohle musi prestat, jinak by to vodneslo mimi, to prece pozna ze mama trpi jak kun. Snad ta dieta pomuze. A aby to nebyllo vse, tak sem chytla i nakou mykozu, půl hodky sem s MUDr. diskutovala co mi muze predepsat a co ne, pak v lekarne sem lekarnici prolustrovala jestli mi dala spravny leky, hehe a pak jeste sem volala doktorce, ze se mi to baleni nezda, ze na tom neni nic napsany, jen ze to je Kyselina Borová, jestli se nespletla. MUDr. se malem urazila. No ale liná huba, holy nestesti, nechcu si brat naky cipky, kdyz je to kdovi co a tu doktorku vubec neznam (je to zastup, ta moje je na dovci). Dnes sem si dala k snidani loupaky, tak su zvedava, co prinese odpoledne, zda se zase budu kroutit a brecet bolesti nebo to uz prejde, fakt se bojim uz cokoliv snist, ty loupaky snad zakazany nebyly. Co se tyce toho Psylia, co tady nekdo psal, tak si to zatim nelajznu, dokud se nevrati moje MUDr. Je to nase prvni mimi, je skoro 35 a bojim se vseho :P Jo a vubec nechapu jak to tu funguje, snad se tim nak prokousu :idea: :idea: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
18.8.06 10:57

Teda holky…abychom nebyly na Velikonoce v porodnici :-)
Já má občas to píchání v podbříšku taky…jsem ráda, že v tom nejsem sama…asi to neni nic važného.....Asi se nám to tam pěkně roztahuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.8.06 11:04

ehm

pichani v podbrisku bych brala, i nakou tu nevolnost, ale ty stavy co mivam, nevim nevim, mam z toho blby pocit, kroutim se a brecim bolesti, trva to tak 3/4hodiny, pak se vodplazim do postele a su unavena jak blazen, a takle 2-3× denne, ted uz jen 1× denne co sem zacla s tou dietou, ale nelibi se mi to, az me u toho chytne muj chlap, tak me nalozi do auta a vodveze do hospital. Uz at je tu moje MUDr, panejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.8.06 11:08

a vůbec

neska mam svatek :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 11:11

jeleno: tak veliká gratulace k svátku ;-)))) doufám že ty tvoje stavy přejdou..chuděrko tohle teda musí být peklo.....uf uf.....no v pondělí zkus zajít za tou svou mudr pudr, ať tě pořádně proklepne.
a máš fotečku z toho prvního utz? co tam viděl?

jak to tu chodí si můžeš přečíst na jiných diskuzích…nic složitýho ale člověk se musí zorientovat to je fakt ;-)

jojo radiku nejsi sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital