Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
16.8.06 20:26

Ahojky Leeo - tak konečně stejnometrářka :lol: :lol: , už jsem si říkala, že se snad žádný jiný miminko nechce narodit 1. dubna.
Tvůj chlapeček je překrásnej, takovej na pomuchlání :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
17.8.06 07:41

Dobre ranko, tehulinky :) !

Leea: vitej v dubnatkach! :wink:

Misunka: tak jak jsem si to vcera barvite kreslila, ze uz asi ustoupilo obdobi nevolnosti a zvraceni, tak nakonec jsem vcera hazela savle JEN 2× … nastesti uz ne kamaradce do rajcatek :wink: , ale stihla jsem to po obidku jeste doma a pak jsem si „neodpustila“ jist jeste jednou v noci :( … takze radost byla opravdu predcasna :( :wink: … ale snad jednou bude lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.8.06 07:50

holky dobré ráno..řeknu Vám ty noci, to je děs..večer jsem utahaná, mám pocit, že usnu, jen co dopadnu do postele a nic.. převracím se, válím se, nevím, jestli se mám jít najíst nebo ne :) pak usnu, vzbudím se asi třikrát na záchod, pak je mi blbě od žaludku, ten spánek je strašně nekvalitní..to je hrůza!!!!!!!!!!!!! :? už je to asi třetí noc za sebou, já se zblázním!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
17.8.06 08:51

Zabzulka…já jsem po dlouhé době spala jak zabitá. Večer jsem si dala sklenku vína, na nervy…já ybch snad ani neusnulo…a to musím 3 týdny vydržet a budu trnout co na tom UTZ bude.

Jinak taky spím jak na vodě…néa a né usnout a ráno jsem brzo vzhůru a několikrát za noc taky. Hlad teda nemám, mám spíš pocit plnosti, ale u Jakuba jsem to měla taky, přibrala jsem tehdá jen 6kg a když jse šla z porodnice, tak jsem je neměla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
17.8.06 09:40

ahojky, krásné ráno všem!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.8.06 09:53

nito s tím spaním je to šílené, všichni říkají, že těhule jsou schopné prospat i celý den a to bych teda u sebe chtěla vidět:)
s tím pocitem plnosti to máš dobré, aspoň tolik nepřibereš, jestli to tak půjde dál, tak budu jak vzducholoď..
DaJano, dobré ránko, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
17.8.06 09:57

zabzulko dík za optání, no já j sem tři týdny za vámi takže mě tohle ještě netrápí ;-)) taky nějaká výhoda ;-)))) mám se pracovně :-/ ale je fakt že tomu poslední dobou moc nedávám :oops: snad to překonám a zase budu stíhat co dřív ;-))) v pondělí si udělám další testík a pak zavolám na gyndu co a jak ;-) to už budu v šestém týdnu, tak snad už bude něco vidět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
17.8.06 10:04

Ahoj holky…
byla jsem u rodičů na návštěvě, ale již jsem zde. Pročítala jsem si ty vaše bolistky a jsem na tom obdobně…
Nafouklá…; prsa bych si uřízla (nejradši :-) ) ; a rno jsem vzhuru uz v pet. Nemuzu vubec spat..... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
17.8.06 10:06

Taky jsem byla na jednorazove navsteve u me byvale gynekolozky a ona tam meho pupicka vubec jeste nenasla…ale krev potvrdila tehu......tak me docela vydesila, ze budeme mit neviditelnyho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
17.8.06 10:21

2x dnesni test

jsou na nem //. Jezisi me klepne pepeka hned napoprve. Ani jsme se nesnazili, jen jsme to riskli. No to jsem zvedava jak zvladnu 31mesicni dvojcata a mimino. Doufam, ze bude aspon jedno!

tak pa sun a holky 20mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
17.8.06 10:25

Sun : :-) my taky napoprvé.......na dovce. nemuzu tomu sama jeste uverit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.8.06 10:27

Ahoj holky! Všechny zdravím. Tak jsem se právě vrátila od doktora. Už na ultrazvuku mrňouse viděl :-)
Bohuže tam viděl ale ještě mnohem větší cystu.. :-( Asi 7cm. Tak mě hned napsal neschopenku..... Uklidňoval mě, že prý se to stává a že ta cysta může zmizet, prasknout,....... Ale že mám být doma, jen tak se flákat, nic nedělat.....Já se zblázním!!!
Nemáte s tím některá nějakou zkušenost??? Trochu mě to vyděsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
17.8.06 10:38

Neboj…snad to dopadne dobre :-) Hlavne se moc nestresuj.
Ja jeste u doktora nebyla , ale mam strach co mi taky rekne. jsem po konizaci delozniho cipku a to docela brzo.....takze se modlim…,aby vse probihalo vpohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
17.8.06 10:38

jůůůůůůva takových novinek…

sun tak gratuluji ke dvěma čárkám ;-))) já je objevila před dvěmi dny tak taky plaším :-) ale dítko ještě nemám, no to budou mít ti tvoji rarášci radost ;-)))) tak to pěkně zvládni oznámit manželovi, a zhluboka dýcheeeej ;-)

radiku, snad se ten spánek zlepší ;-))) holky neznáte nějakou fintu na kvalitní spaní? ;-) tedy krom kvalitního sexu na který já osobně teda chuť fakt nemám ;-) a neviditelné dítko byl vždycky můj sen :D však on vykoukne uvidíš ;-) kdy tam jdeš příště?

ahoj amálko, neboj, musíš věřit že to bude dobrý :-) určitě nejsi první ani poslední kdo s takovou „potvorou“ porodil krásné zdravé miminko.....zkus si najít něco tady na emimču, věřím že nějaká diskuze na toto téma tady existuje…jinak tedy gratuluji že gyndr viděl zdravého mimíska, to je nejdůležitější ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.8.06 10:40

ahooj radiku! dík za uklidnění :-) Stresovat se nebudu :-) Budu doufat, že ta potvora si tiše v klidu vymizí… :-)
Kdy půjdeš k doktorovi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital