Poradna duly
Jana Čurdová
DaJana: jo byla jsem to já
Dnes to vypadá dobře, snad nebudou žádný balíky, no a zítra se uvidí
a v pátek si beru dovču a jdu k dr., tajně
, aby nikdo nevěděl a v pondělí (pokud bude vše OK) to prozradím a balíky mi můžou … víš co. To budou všichni čučet ![]()
Jo holky, už jste to prozradili doma - budoucím babičkám a dědečkům? Já až po kontrole…
romčo myslím že já to taky oznámím až po tlukoucím srdíčku nebo až s těhu průkazkou. dřív se mi nechce… teda pokud to vydržím ![]()
takže ty už to na sebe práskneš v pondělí? no pááni ![]()
Ahoj holky pisatelky, taky vítám KKATUS!
Hlásím, že dnes mi nebylo špatně ani ráno a v noci jsem podezřele dobře spala.
zabzulko: ahojky! s tim spanim - nespanim … prave nevim, jestli je to tim tehu nebo tim, ze mam ted hooodne nemocnyho dedu … a vypada to, uz s nim spatne …
… tak jestli to neni treba tim …
nevim … z prvniho tehu si tohle nak nepamatuju (ach ta tehudemence
, ta u mne radila jak cert
)
saal: Niki usina tak cca v tech 19:30
a rano uz strasi po pul 6
a jeste pres poledne si da ty 2 hodky sloficka
… a to na dovoleny, co jsme byli na zacatku cervence … chodila spat ve 22 a vstavala uz v 5
to byl teprv masakr ![]()
jasr - no ale je to docela podezřelý, posledních pár dní mi bylo zle snad ze všeho. Dneska mi ani nevadilo vařit, jen se mi dělá zle z cigaretovýho kouře, mám čich jako mysliveckej pes
Klarisa - tak to bych asi nezvládla, trochu to sem nepatří, ale zeptám se. Už umí malá na nočník? My s tím bojujem a nejde to.
Misunko: ja dneska normalne jeste nezvracela
… sice neni mi nak extra dobre … ale da se to
… s tim cigaretovym kourem jsme na tom uplne stejne ![]()
saal - sem patří všechno, my jsme taky s nočníkem bojovali, vždycky už to vypadalo, že Teri vezme nočník na milost a pak si to zas rozmyslela. S plínama jsme byli asi do 2,5 roku. Pak jsem jí zkusila i dát spát bez plínky, počůrala se asi dvakrát a pak už byl klid. Ona na to Nikolka přijde.
Klarisa - že by se blýskalo na lepší časy?
Nebo maj nevolnosti dneska volno? ![]()
Misunka - nechat malou přez noc bez plinky tak máme v posteli moře moc nenaspí u sebe v postýlce a to ji chceme za chvíli učit spát v pokojíčku ![]()
Misunka: chodím k dr. Pernicovi na polikliniku…a Ty?
Jasr: ne na poště nedělám
, ale ve firmě, kde posíláme náhradní díly poštou na dobírku