Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
16.8.06 08:48

ahoj :-)

hmm průkazky začínají přibývat :-) super :-)))

můj gyndr má dovču tak tam stejnak půjdu až příští týden ;-) takže u mě nic novýho :-) jsem zvědavá na Nitu co jí řekne a vyšetří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.06 09:52

holky z dubňátek 2006, super, že jste se na nás přišly podívat.. popravdě, já bych raději byla ve Vaší kůži, teda myslím třeba těsně před vylodění než takhle na začátku..mám pocit, že se to strašně vleče, ta nejistota, panika, jestli bude na kontrole všechno OK.. teda mluvím za sebe, prostě to tak mám, všeho se bojím.. navíc si těhotenství zatím moc neuvědomuju, prostě už bych chtěla mít pupek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 10:03

zabzulko, prý do 20 týdne se to vleče a pak lup lup a rodíš ;-) tak si užívej tu pohodičku co máš teď, bez nevolností a problémků, pak budeš nadávat že to tak rychle uteklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.8.06 10:23

Čau Holčiny, teda já nestíhám číst :lol:
Tak jak se máte, co nevolnosti? Já zatím v poho, ale to asi teprve přijde, že :wink:
V pátek k dr. se těším i bojím zároveň, hlavně aby byl mimís v pořádku, nebo spíš aby byl už vůbec vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.06 10:25

Romco, držím palce, ať to vyjde.. mi viděli dutinku na přelomu 4./5. týdne..
nevolnosti nemám, jen dneska se mi trošku motá hlava a jsem citlivá na pachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 10:31

jéé další tvářička ;-) super :-) Romčo dle propočtu od Nity jsem tak nějak asi 4+4 takže hodně podobně jako ty :-)

držím pěstičky aby zítřejší vyšetření ukázalo krásnou dutinku :-)

mě taky nic nejní :? prsa nebolej…motanici nemám ;-) takže pohoda zatím :)

holky ještě testujete nebo už jste se tak nějak smířili s tím že jste těhotné? :D mě ty testíky děsně bavěj :D chci ještěěěě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 10:36

Ahoj holky hezký ráno nebo spíš dopoledne.
Dajana - já jsem si dělala testík ješte asi před 3 dny a už jich mám asi 10 furt bych dělala, ale je to škoda peněz, protože už se to snad nezmění, ale každé ráno nad tím přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 10:40

:-) no jo, to testování je prostě závislost ;-) ale je fakt že 10 testíků už by to snad mělo ukázat na sichr ;-)

já zatím na to kašlu, gyndr má stejně dovču, takže po víkendu možná testnu než tam půjdu. a taky si chci do té kontroly měřit teplotku, aspoň obden, baví mě malovat ten grafík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.8.06 10:41

Zabzulka: snad to u dr. dobře dopadne, jsem táááák strašně zvědavá :)
ty chutě - přestalo mi chutnat kafe, pila jsem tak 2 denně, slaboučký, ale teď mi nechutná vůbec…
DaJana: super, jsme na tom stejně :D mě jen bolí trochu prsa, jinak zatím dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
16.8.06 10:41

Holky me do toho seznamku nepiste. Ms jeste neprisla, ale dokat neni jistej pozitivni test, tak se jako tehule neberu. Takovej falesne pozitivnich, uz sem videla hafo. Teda jeden, kdyz sem kojila. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
16.8.06 10:43

Ahoj Saal 21, koukám, že máš holčičku jen o půl roku starší než já, jak zvládáš teď péči o ní? Já posledních pár dní i zvracím (bohužel i nocí), takže je to fuška. Když jdu na procházku, tak se držím u trávníků, připadám si jak blázen. Doma mám v pohotovosti v obýváku kýbl, kdybych nestihla doletět na záchod. Naštěstí má teď manžel dva týdny dovolenou, tak je to bezva, ale co budu dělat pak, to si nedokáži představit. Jak to zvládáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 10:44

Když jsme se pokoušeli o to mimi tak jsem taky chtěla měřit teplotu a dělat grafík a napsala jsem to tam asi třikrát jsem moc líná :oops: a moc nestíhám, hlavně ráno si měřit teplotu, s malou to moc ani nejde. Ještě že mě při ovu bolí břicho takže vím kdy se má začít s tulením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.8.06 10:45

tak já se už netestuju..popravdě ani na to už nemyslím..ale tak před měsícem to snad bylo dvakrát denně, prostě šílené!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.8.06 10:49

Jana28 - to ti vůbec nezávidím, ještě máš o půl roku menší musí to být opravdu fuška. Nika teď už docela věcí zvládne sama, ale i tak musím být furt s ní a stále se jí věnovat, já sice nezvracím, ale když se nenajím tak k tomu nemám daleko a jsem hrozně unavená a to dítko mě nenechá si ani chvilu poležet furt se po mě válí, potvůrka. Ještě to vaření a uklízení ach jo :evil: Máš štěstí, že ti manžel teď pomůže můj se ráno sebere a přijde až večer v pět. Takže jsem s ní vlastně celý den sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.8.06 10:55

tak mi vyšlo 21 těhulek ;-) napíšu ty přezdívky (ale nejde to zasebou podle ničeho, prostě papírky na hromádce):

Jitutu32
Nita33

Jiti
Zabzulka
Hanelle
bolero
Romcaa
Nuny
amalka1
katty
trubka
jananina
misunka
Saal21
jasr
klarisa
radik
cifka
Jana28
Alainka
kaktus ( ta teprve přijde ;-) )
má maličkost ;-)

sorís za případné chyby v nickách ;-)
kdyby tam někdo chyběl tak se ozvěte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí