Poradna duly
Jana Čurdová
jana28 - taky to nějak rozdýchávám a ten prcek si chse firt hrát a nechce mě nechat ani chvilku odpočinout, nevím jak to bude dál, ale jsem z toho čím dál víc utahaná. Je ti jenom špatně nebo i zvracíš?
jasr - me to z te lylie taky nefungovalo… zkusila jsem pak jiné stránky a tam se zadařilo, myslím že je to ticketfactory
sooory!!! nějak jsem to popletla, ty názvy
: lilypie.com
tickerfactory…
na začátku a na konci by jsi měla mít , ale kdyžtak zkus opravdu tickerfactory tam to šlo myslím aj mě líp
Amalka…jupíí já má taky TP 13.4. Zítr jdu k Dr…tak vám odpoledne písnu jak jsem dopadla ![]()
Nita - no, ten můj termín jsem si vypočítala sama podle chytrých rad, co jsem vyčetla na internetu, tak nevím, nevím jestli je to správně.....:-) ![]()
Já půjdu k doktorovi ve čtvrtek, tak uvidíme. Těším se na tvoje zítřejší zprávy ![]()
Jak je ti? O.K.???
Amalka…no já to mám taky jen z porady s netem.
Je mi fajn, jen mám citlivé prsa a nedobnu skoro žádné kalhoty…jsem pěkně nasratá… ![]()
Co budu nosit? Přeci si nebudu kupovat nic nového??? Mám riflový lacláče…ale na ty je čáááásu…
nita - už jsi něco přibrala??? Hmm, tak to budeš muset něco nakoupit
To taky není špatný, ne? No, až na ty prachy...... ![]()
No nepřibrala …jen v pase, ale to jsem spíš nafouklá.
DaJana…týdny se počítají od prvního dne poslední MS… ![]()
DaJana - počítám to od prvního dne poslední menstruace a to bylo 7.7. Takhle se mi to vypočítalo na těch stránkách, co jsem dělala metřík…
Tak, tak jsem k tomu došla… Doufám, že správně ![]()
Kdyžtak mě holky opravte
![]()
tak já měla poslední ms 20. června kočky
ale ovu byla až 29. července dle teplotky
takže dlouhých 40 dní od ms!!! tak jak to mám počítat?! kolikátý „týden“ jsem? ![]()