Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
15.8.06 17:04

Zbazulka…mě občas pálí žáha :roll: no ale dá se to vydržet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.8.06 18:31

Ahoj holky, dva dny jsem tu nebyla a už mám dvacet stránek skluz :)
Musím se pochlubit, viděla jsem dnes konečně tlouct srdíčko!!!!!!!!!! Před týdnem, když jsem krvácela jsem byla zoufalá, že se prcek neudrží, ale asi to zvládne, huráááááááá :lol: :lol: Dokonce mi už doktorka už vystavila těhotenskou průkazku, tak doufám, že už to dobře dopadne.
Zdravím všechny nové těhulky, pěkně se rozrůstáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.8.06 18:36

Jana28 - no vidíš konečně jsi ho viděla a jsi první kdo má těhu průkazku teď už to pojede. Taky jsem dnes přišla a docela jsem koukala jak se to tu rozrostlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 18:55

Jani, gratulace obrovskááá!!!!! :lol: super, takže jsi první, kdo má průkazku..ještě prosím řekni, kolik mimi měří? jen tak pro orientaci:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 19:03

pěkný večer děvčata ;-) jukám a baštím u toho, teď tu byla velká voda tchýně a švagrovci s malou Pájou, tak zase rejpali že se prej manža dobře stará a kdy bude mimís :D a my: no máme čaaaas…ještě si chceme užívat ;-)) ti budou koukat až jim oznámíme tu novinu ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 19:03

ahoj Jani já jsem taky Jana ;-)))) moc gratuluji k průkazce a k potvrzenému těhu a srdíčku a vůbec že čekáš malýho píďu ;-)))) super zprávička :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.8.06 19:06

Ahooj holky, teda tady stačí chvíli nebýt a pak ani nestíhám dočítat, co jste tady všechno probrali :-) a kolik vás tu přibylo.
Romca,Dajana - já jsem taky asi plašan jako vy, ještě jsem ani nebyla u doktora a už se sem hrdě přidávám :-) To ty dvě //........
Jinak pro Zabzulku do seznámku pár údajů: 04/1978(28 let), první mimi, TP 13.4.2007,kontrola 17.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 19:09

ahoj amálko :-) hihi ještěs nebyla u dr? a to datum to ses objednala nebo prostě rozhodla že tam půjdeš ten den? ;-) no a jak se máme při dnešku? co nějaké těhotenské neduhy? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.8.06 19:14

nazdárek :-)
no jo, to datum...... to vyrazím k doktorovi, tak to hned inzeruju :-) :-)
jééé, to jsem ráda, že je tu někdo na pokec. Už jsem myslela, že tu jsem teď sama.
No, neduhy? Spíš se furt pozoruju, jestli nějaký nepřibudou :-) Zatím dobrý, akorát jsem pořád taková jako přejedená…
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.8.06 19:17

sall, já jsem z moravy, čekám první mimi termín mám 9.4.2007
Strašně se těším :D
A jak seš na tom ty? Čekáš taky první? A jak to prožíváš,je ti zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 19:20

páááááááni vás tu je ;-) super :-)

zdravím, teda já vás ještě ani nemám dočtené ;-) takže vás neznám sorís, snažím se honem hltat ty stránky ale nějak to nejde zrychlit ;-) snad to dnes přelouskám ;-) jo a taky se přiznám že si vás píšu na papírek co kdo abych ve vás neměla zmatek ;-) hehe jsem potvůrka ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.8.06 19:23

mám v tom taky trošku zmatek, zapamatovat si všechny jména, termíny…:-) :-) :-) atd.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.8.06 19:24

Jasr - ahoj vítám tě k nám, už to máš jisté od doktora nebo zatím vyšli dvě čárky? Já už čekám druhé mimi, mám malou Nikolku a její fotka je u mýho metříku. A jak je tobě už máš nějaké nevolnosti nebo jiné neduhy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.8.06 19:24

Já v tom mám taky docela zmatek.
A kolik nás dubňátek tady vůbec je? Máš tu tabulku v excelu hotovou? :D :D :D
Tak nám dej vědět kolik nás tu je? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 19:27

excelovskou tabulku Saal? ;-) no pěkný. tady se někdo nudí :D ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí