Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dva dny jsem tu nebyla a už mám dvacet stránek skluz ![]()
Musím se pochlubit, viděla jsem dnes konečně tlouct srdíčko!!!!!!!!!! Před týdnem, když jsem krvácela jsem byla zoufalá, že se prcek neudrží, ale asi to zvládne, huráááááááá
Dokonce mi už doktorka už vystavila těhotenskou průkazku, tak doufám, že už to dobře dopadne.
Zdravím všechny nové těhulky, pěkně se rozrůstáme ![]()
Jana28 - no vidíš konečně jsi ho viděla a jsi první kdo má těhu průkazku teď už to pojede. Taky jsem dnes přišla a docela jsem koukala jak se to tu rozrostlo ![]()
Jani, gratulace obrovskááá!!!!!
super, takže jsi první, kdo má průkazku..ještě prosím řekni, kolik mimi měří? jen tak pro orientaci:))
pěkný večer děvčata
jukám a baštím u toho, teď tu byla velká voda tchýně a švagrovci s malou Pájou, tak zase rejpali že se prej manža dobře stará a kdy bude mimís
a my: no máme čaaaas…ještě si chceme užívat
ti budou koukat až jim oznámíme tu novinu ![]()
ahoj Jani já jsem taky Jana
moc gratuluji k průkazce a k potvrzenému těhu a srdíčku a vůbec že čekáš malýho píďu
super zprávička ![]()
Ahooj holky, teda tady stačí chvíli nebýt a pak ani nestíhám dočítat, co jste tady všechno probrali
a kolik vás tu přibylo.
Romca,Dajana - já jsem taky asi plašan jako vy, ještě jsem ani nebyla u doktora a už se sem hrdě přidávám
To ty dvě //........
Jinak pro Zabzulku do seznámku pár údajů: 04/1978(28 let), první mimi, TP 13.4.2007,kontrola 17.8.
ahoj amálko
hihi ještěs nebyla u dr? a to datum to ses objednala nebo prostě rozhodla že tam půjdeš ten den?
no a jak se máme při dnešku? co nějaké těhotenské neduhy? ![]()
nazdárek ![]()
no jo, to datum...... to vyrazím k doktorovi, tak to hned inzeruju
![]()
jééé, to jsem ráda, že je tu někdo na pokec. Už jsem myslela, že tu jsem teď sama.
No, neduhy? Spíš se furt pozoruju, jestli nějaký nepřibudou
Zatím dobrý, akorát jsem pořád taková jako přejedená…
Co ty?
sall, já jsem z moravy, čekám první mimi termín mám 9.4.2007
Strašně se těším ![]()
A jak seš na tom ty? Čekáš taky první? A jak to prožíváš,je ti zle?
páááááááni vás tu je
super ![]()
zdravím, teda já vás ještě ani nemám dočtené
takže vás neznám sorís, snažím se honem hltat ty stránky ale nějak to nejde zrychlit
snad to dnes přelouskám
jo a taky se přiznám že si vás píšu na papírek co kdo abych ve vás neměla zmatek
hehe jsem potvůrka ![]()
mám v tom taky trošku zmatek, zapamatovat si všechny jména, termíny…:-)
atd.:-)
Jasr - ahoj vítám tě k nám, už to máš jisté od doktora nebo zatím vyšli dvě čárky? Já už čekám druhé mimi, mám malou Nikolku a její fotka je u mýho metříku. A jak je tobě už máš nějaké nevolnosti nebo jiné neduhy ![]()
Já v tom mám taky docela zmatek.
A kolik nás dubňátek tady vůbec je? Máš tu tabulku v excelu hotovou?
![]()
Tak nám dej vědět kolik nás tu je? ![]()