Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
15.8.06 14:37

Tý jo, tady se to od rána rozrostlo :lol: :lol: :lol:
DaJana: buď v klidu, taky nevím 100% jestli jsem těhu a už mám metřík :wink: , jsem pěknej blázen, jenže mě chodí MS dost přesně a když už 4 dny nepřišla a 3 :D testíky mi ukázaly //, tak jdu v pátek k dr. ať mi to potvrdí z krve, i když ještě asi nic vidět nebude (v pátek budu asi 5+1) Já už to prostě nemůžu vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 14:40

Misunko: vyfoceno, ale nejak je to rozmazany … ten fotak mi to neumi poradne zaostrit … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.8.06 14:42

Zabzulka: Ještě údaje do seznámku:
nar. 10/1980(25 let), první mimi, TP 20.4.2007,kontrola 18.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 14:43

Romcaa: ahoj. k tobě jsem se ještě „nedočetla“ ;-) no tak to jsem ráda že neplaším sama ;-) jééé tos mě potěšila ;-) já ke gyndr půjdu až se mi bude chtít a až uvidím zítra (fakt to do čtvrtka nevydržím :D) tu tlustici ;-) zavolám a domluvím se s nima, aspoň zjistím ten jejich přístup ;-) a uzv má můj gyndr v ordinaci takže tohle řešit nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 14:45

KLARISA - to nevadí, že je to rozmazaný

Holky, já vám musím něco říct, já byla dneska s Teri u doktorky a z ordinace vylezla mamina s malinkým mimi a ono plakalo a já jsem se málem rozbrečela, mě teď rozbrečí úplně všechno, to jsem nikdy neměla, já bulím, když si tady čtu ty porody, když se na mě někdo blbě podívá, no prostě pořád. Ten můj chlap už ze mě nemůže, pořád se ptá, co se zase stalo :oops: :oops: Jsem ňáká naměkko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 14:45

holky, na co se vás ptal gyndr na první KO když jste zjistili že jste těhu? řešil nějakou rodinou anamnézu nebo co já vím co? bral krev na hcg a na krevní skupinu a rh faktor???? jsem četla že by tohle měl zjišťovat ;-) ale bůhví jak to je ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 14:46

Romca…pokud má vnitřní ultrazvuk…tak to tam už uvidí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 14:46

misunko :-) to je dobrý ;-) bych nikdy neřekla jakej vliv na nás ty hormony mají ;-) tohle chlap prostě nepochopí a nezažije, k jeho štěstí i smůle.....prostě buďme rádi že tohle můžem prožívat ne? ;-))) jen si pobreč :D a nezapomeň si potom pohladit bříško že nebrečíš kvůli němu ;-) aby píďa věděl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 14:49

DAJANA - mě se akorát ptal, kdy byla poslední MS a protože na utz nic neviděl, tak mě objednal za dva týdny. Minulý týden jsem dostala žádanky na krev a čekala jsem, že se mnou bude řešit anamnézu, proč císař atd. a nic, takže se bude ptát až v tom září :cry: při vypisování průkajdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.8.06 14:50

DaJana: Jsme pěkný plašani :lol: , ale já jsem tak šťastná :D a taky se bojím :roll:
Mám dotaz pro zkušené mamči: v těhu se nemá nosit nic těžkýho, jenže co je těžký??? Já tahám v práci na poštu balíky, dnes měl jeden zrovna 10 kg a docela jsem se bála…Nejsem žádnej drobeček (174 cm/62 kg), ale nevím. V práci to chci říct právě až to budu mít potvrzený od dr. Tak co vy na to :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 14:51

Já tomu svýmu vždycky v slzách říkám, že jsem těhotná :lol: , ale on stejně nechápe. Fakt se kolikrát stydím sama před sebou :oops: , ale to jinak nejde, žerou mě hormony 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 14:51

Misunko: tak jukni do fotoalba :wink: , uz tam nejsi sama :lol:

Holky, zatim se loucim, jdeme s Niki za jednim jejim napadnikem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.8.06 14:53

Nita33: Vnitřní ultrazvuk má, tak by už mělo být něco vidět, jo??? Tos mě teda fakt potěšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 14:53

Romca…no mám pocit, že 10kg…je docela dost… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 14:54

Romca…U Jakuba jsem byla v 5+0..a byla tam tečka…ale někdo tu už taky psal, že to vidět nebylo, nevím jestli je to individuální nebo záleží na kvalitě UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí