Poradna duly
Jana Čurdová
Tý jo, tady se to od rána rozrostlo
![]()
DaJana: buď v klidu, taky nevím 100% jestli jsem těhu a už mám metřík
, jsem pěknej blázen, jenže mě chodí MS dost přesně a když už 4 dny nepřišla a 3
testíky mi ukázaly //, tak jdu v pátek k dr. ať mi to potvrdí z krve, i když ještě asi nic vidět nebude (v pátek budu asi 5+1) Já už to prostě nemůžu vydržet ![]()
Misunko: vyfoceno, ale nejak je to rozmazany … ten fotak mi to neumi poradne zaostrit … ![]()
Zabzulka: Ještě údaje do seznámku:
nar. 10/1980(25 let), první mimi, TP 20.4.2007,kontrola 18.8.
Romcaa: ahoj. k tobě jsem se ještě „nedočetla“
no tak to jsem ráda že neplaším sama
jééé tos mě potěšila
já ke gyndr půjdu až se mi bude chtít a až uvidím zítra (fakt to do čtvrtka nevydržím
) tu tlustici
zavolám a domluvím se s nima, aspoň zjistím ten jejich přístup
a uzv má můj gyndr v ordinaci takže tohle řešit nemusím…
KLARISA - to nevadí, že je to rozmazaný
Holky, já vám musím něco říct, já byla dneska s Teri u doktorky a z ordinace vylezla mamina s malinkým mimi a ono plakalo a já jsem se málem rozbrečela, mě teď rozbrečí úplně všechno, to jsem nikdy neměla, já bulím, když si tady čtu ty porody, když se na mě někdo blbě podívá, no prostě pořád. Ten můj chlap už ze mě nemůže, pořád se ptá, co se zase stalo
Jsem ňáká naměkko ![]()
holky, na co se vás ptal gyndr na první KO když jste zjistili že jste těhu? řešil nějakou rodinou anamnézu nebo co já vím co? bral krev na hcg a na krevní skupinu a rh faktor???? jsem četla že by tohle měl zjišťovat
ale bůhví jak to je ![]()
misunko
to je dobrý
bych nikdy neřekla jakej vliv na nás ty hormony mají
tohle chlap prostě nepochopí a nezažije, k jeho štěstí i smůle.....prostě buďme rádi že tohle můžem prožívat ne?
jen si pobreč
a nezapomeň si potom pohladit bříško že nebrečíš kvůli němu
aby píďa věděl ![]()
DAJANA - mě se akorát ptal, kdy byla poslední MS a protože na utz nic neviděl, tak mě objednal za dva týdny. Minulý týden jsem dostala žádanky na krev a čekala jsem, že se mnou bude řešit anamnézu, proč císař atd. a nic, takže se bude ptát až v tom září
při vypisování průkajdy
DaJana: Jsme pěkný plašani
, ale já jsem tak šťastná
a taky se bojím ![]()
Mám dotaz pro zkušené mamči: v těhu se nemá nosit nic těžkýho, jenže co je těžký??? Já tahám v práci na poštu balíky, dnes měl jeden zrovna 10 kg a docela jsem se bála…Nejsem žádnej drobeček (174 cm/62 kg), ale nevím. V práci to chci říct právě až to budu mít potvrzený od dr. Tak co vy na to ![]()
Já tomu svýmu vždycky v slzách říkám, že jsem těhotná
, ale on stejně nechápe. Fakt se kolikrát stydím sama před sebou
, ale to jinak nejde, žerou mě hormony ![]()
Misunko: tak jukni do fotoalba
, uz tam nejsi sama ![]()
Holky, zatim se loucim, jdeme s Niki za jednim jejim napadnikem ![]()
Nita33: Vnitřní ultrazvuk má, tak by už mělo být něco vidět, jo??? Tos mě teda fakt potěšila ![]()
Romca…U Jakuba jsem byla v 5+0..a byla tam tečka…ale někdo tu už taky psal, že to vidět nebylo, nevím jestli je to individuální nebo záleží na kvalitě UTZ…