Poradna duly
Jana Čurdová
Misunko: zrovna na tohle jsem se te taky chtela zeptat
… my uz jsme bez plin celej den … asi od tech 20 mesicu … ale v noci teda musime mit pliny … jinak by nam Niki snad vyplavila byt
… a to ji pred spanim uz pit nedavam
… tak myslis, ze mam zkusit ji dat spat bez tech plen???
Jo, ze by se fakt blyskala na lepsi casy
Misunko, keeeez by
![]()
Ahoj holky, z dubňátek 2007. Taky jsem si myslela, že by jsme mohli mít dubňátko, ale nakonec se to urychlylo a bude to březňátko 2007.
Tak se držte ať Vám miminka hezky rostou.
Martina z březňátek 2007
Romcaa - k němu jsem chodila při prvním těhu, ale vadilo mi, že mi nic nevysvětlí a strašně huhňá, pak mi řekl, že má malá něco na mozku, už jsem to tu psala, takže když u nás začali ordinovat Skalický s Ráčkem z porodnice, tak jsem šla k nim a jsem maximálně spokojená.
saal - ono to přijde samo,přemlouvali jsme, chválili a nebylo to nic platný, tak jsme pak ještě čekali přes zimu, taky nechtěla sama spát, přelejzala postýlku, když tam náhodou usnula, tak v noci stejně vylezla. Zlomilo se to asi v těch 2,5 letech, nočník i spaní.
Misunka - tak mi asi nezbyde než čekat, jenom doufám že v dubnu nebudu přebalovat děti dvě ![]()
Martino - díky, taky přejeme, abyste hezky rostly, já možná taky budu mít ještě březňátko.
Klarisa - a po obědě spinká bez plínek? Jestli je každou noc počůraná, tak bych to ještě nezkoušela, já jsem si tenkrát všimla, že už se málokdy počurá, tak jsem to zkusila. Ale hočiny vydržte, vždyť jsou ty vaše prdelky ještě malý.
saal: ja zas cekala, az bude teplo … a od toho kvetna jsem ji pres den zacala davat kalhotky … a samozrejme s sebou nosila nekolikatero prevleceni … no a ona behem toho mesice to nak sama pochopila
a ted dokonce si uz na nocik chodi uplne sama, sama se svlekne (a to uplne cela do naha
) a jde se vycurat nebo vykadit a pak mi nocnik prinese ukazat
, ale s tou noci teda nevim nevim
… jinak mam kamaradku, ma jen o 5 dni starsiho chlapecka … a ten mel neuveritelny odpor k nocniku a ze dne na den … se prestal pocuravat a to i v noci
![]()
misunko ahoj, to je dobře, že Tě dneska nevolnosti netrápí, s tím čichem jsem na tom úplně stejně, jak ohař, dneska mi všechno smrdí..:)
teď jsme byli s přítelem na obědě, dala jsem si kuřecí s tuňákem, mňam:) a měla tam být niva, tak jsem jim řekla, že tu teda nechci..jsem fakt hypochondr, přítel se mi smál ![]()
saal - to by byla věkem tak akorát. Já jsem vždycky něco lámala přes koleno, ale ony ty děti pak dají impuls samy. My jsme třeba tři roky bojovaly s kolem, Teri ne a ne se to naučit, už jsem si říkala, že se to nikdy nenaučí a letos na jaře na něj sedla a jela, koukala jsem jak péro z gauče
a co jsme se s tím natrápily, záměrně píšu tvrdý y, protože jsem na to byla sama.
Misunko: jojo, ted pres poledne spinka bez plenek … a v pohode
...... jinak v noci je tak behem toho tydne treba jednou nepocurana … ale co je srandovni … rano se vzbudi a hned mi oznamuje: MAMI NEPOCURALA
a pritom plina je nacucana az hruza
![]()
Cau Zabzulko - já dneska pekla kuře, vařila polívku a nic, ani jsem ráno neomdlívala u snídaně, tak přemýšlím, jestli se to mimi někam neztratilo nebo neuteklo
ale snad ne.
Klariso - to je brouček malej, tak ji ještě nech, vypadá to, že si to začíná uvědomovat, tak to nebude dlouho trvat.
Misunko, Zabzulko: to ja sem si uz vcera vejskala, ze jsem se uz rano nepozvracela … a ze uz to bude dobry … a pak jsem se odpo pozvracela u kamaradky na zahradce
![]()
Holky, to je sranda, já si zapisuju jména na který narazím a líbí se mi a koukám, že tam jsou jen holčičí, já o chlapeckých vůbec neuvažuju, chudák mimi, jestli má pinďourka ![]()
Misunko: tak ja dam na tebe a nebudu ji jeste v noci mucit
… snad to brzy prijde samo ![]()