Poradna duly
Jana Čurdová
ahooj i DaJance! hned jdu hledat nějkakou diskuzi
Všechno probrat a prodiskutovat to mi vždycky mooooc pomůže ![]()
Proto jsem tady s váma
![]()
radiku ahoj, to je dobře, že ses zase objevila:) neboj, neviditelného prcka mít nebudeš, když už o sobě dává takhle vědět..za týden je tam jak na dlani:) jojo, prsa, to je síla, bolí hlavně po ránu, to si na ně nemůžu ani sáhnout, pak už to bývá lepší, ale to spaní je katastrofa ![]()
amalko, a je to nějak cítit ta potvora v bříšku??? bolí tě to tam nebo prostě si tam takhle mrcha vyrostla bez tvýho zpozorování? a neříkal zda se objevila až v těhu nebo už tam byla před tím?
radiku, určitě bude všechno jak má být! kdyby jste se nemohli snažit tak vám snad někdo něco řekne a vy byste nesázeli pstruhy ne?
určitě to není nic špatného otěhotnět tak brzy po tom zákroku, držím moc pěstičky ať se příště píďa objeví a je vše ok ![]()
sun, gratuluju!!!!!!!!!!!!!!zrovna jsem na Tebe ráno myslela, že je čtvrtek a určitě budeš testovat!!! to je super ![]()
DaJana - o tý potvoře jsem vůbec nevěděla. Ani nebolí. Naštěstí
Musela se objevit až během těhotentsví. Na konci června jsem byla na normální prohlídce a to tam ještě ta mrcha nebyla.....
Doktor mi říkal, že se to takhle někdy v těhotenství objeví a ani moc nestresoval. No, ale ta neschopenka mluví asi za vše......
No…muj gynekolog…ma dovolenou. tak snad se na prohlidku dostanu do tydne. Pristi tyden jdu do onkoloicke ordinace. Chodim tam co tri mesice na kontroly. To az zjisti…to jsem zvedava.
Rekli mi 3-6mesicu pockat…a ted jsem 4 po zakroku. Muj gynekolog mi doporucil miminko zkouset v zime. Jenze mi jeli na tu dovolenoou…a vubec nas nenapadlo, ze by to slo tak rychle. napoprve. Proste jsme to jednou jen tak vyzkouseli.......no budete to zajimave ![]()
Amalka1…vůbec se nenervuj…ségra to měla taky…a řekl jí tehdá , že to dítě vytlačí…a¨taky jí můj synoveček vytlačil…vše dobře dopadlo, bez jakejchkoliv potíží…kluk jako buk…teď mu je 9 let ![]()
amálko no tak se šetři, když to máš nařízený od doktora
hezky si užívej doma na emimču
papkej naspávej..bude se ti to hodit
kdyby to bylo vážné tak si tě nechaj v nemocnici tak to chce prostě klídek a ne moc stresovat a handrkovat se do práce a zpět
hezky se vyprdni na práci a relaxuj
určitě to bude ok…jak píše Nitka ![]()
radíku, hele 3-6 měsíců, vy jste 4..to už je v rozmezí
to už se smí
no jo tak evidentně jsi plodná..hele kdyby tělíčko nebylo připravený otěhotnět tak to tak rychle nejde. fakt…takže se určitě krásně vzpamatovalo po tom zákroku a je fit a ve formě a prostě se to povedlo na poprvé protože to tak mělo být a budeš mít určitě pohodový těhotenství a nakonci se vyklube krásnej malej píďa
klídek holka..neboj uvidíš že to bude v pořádku
a až půjdeš do tý poradny tak na ně klidně vyplázni jazyk když budou nepříjemný ![]()
ahoj Nitko, jak se cítíš? už jsi to trošku prodejchala?
nesmíš si to připouštět..prostě máš jedno zdravý miminko a to je důležitý!!!!!!!
ty jo…Dajano…to mam v planu. vyplaznout na ne klido jazyk. Díky…si me trochu uklidnila. Taky jsem si rikala, ze kdyby telo nebylo pripraveny…tak se to neuchyti. Sice nejsem jeste za 3mesicem…ale uz to, ze to vyslo je pozitivni. takze mi vsichni muzou vlizt na zada a my se s mimiskem s tim poperem ![]()
jojo radíku máš naprosto pravdu
tvoje tělíčko snad ví co dělá
a ty koukej myslet pozitivně!!!
![]()
radíku…jasně…taky bych to tak brala…tělo si poradí prostě samo…příroda to tak halt zařídila
DaJana…kéž by jsi měla pravdu…já mám jen strach aby tam to špatné nedělalo rotiku…víš?
Omlouvám se, že vám sem lezu, jen jsem chtěla uklidnit RADIKA, taky jsem podstoupila konizaci a ted jsem měla jít na druhou a do toho jsem otěhotněla, ale můj gynekolog mi řekl, že počkat s těhotněním aspon 2 měsíce po zákroku, což už máš splněno
Jo a s donošením by to mělo být v pořádku, jen se při porodu ženský hůř otvíraj, ale to zvládnem
Tak zase mizím a hodně štěstí vám všem ![]()