Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak se omluvám, že jsem ráno tak zmizela, vypadl nám net a naskočilo to až teď
Jelena - ten tvůj si taky chtěl dělat test?
Jo a snažili jsem se tři měsíce.
Anet - vítám tě tu, s tou velikostí si nedělej hlavu, každý mimi má svoje tempo. Já byla na utz 6+2 a váček měřil 15mm.
Holky, já mám malý kozy, tak mě s těma trojkama nedrážděte, ale těším se, až budu zase kojit, to mi přes noc krásně narostly
![]()
ahoj anet
tak velikánská gratulace že se to konečně povedlo
to je skvělý
ten duben se tedy začíná krásně plnit
to bude mimísků ![]()
velikost váčku teda nevím…měla ses zeptat už toho gyndr co myslí tím malý…jaký je tedy průměr a taaak…zkus o tom něco pohledat na netu nebo tady na diskuzích…
zabzulko, tak tě budu brát jako svůj mustr na ty prsa
uvidím co se ti z nich vyklube..taky už nechci větší
tohle manžovi stačí akorát
neumím si představit třeba pětky šestky na kojení
![]()
mě by zase zajímalo holky kolik vám komu tady je
dá se odhadnout u těch co mají už prťousky ale u vás ostatních fakt nevím
vás to nezajímá? ![]()
odpověď jeleně: my vy:,–(ili v říjnu, pak tři měsíce nesnaženíčko jak doporučil gyndr ale nakonec se mi stejně cyklus srovnal až minulý cyklus, takže tohle je vlastně napodruhý, ale po půl roce snažení
naštěstí bez zásahů lékařů…ale už jsem se chystala ![]()
a je mi 23
(skoro 24
) tak jsem tu asi nejmladší že???
dík misunko
takže jsi měla Terezku tak nějak taky v mým věku? super ![]()
jinak se už taky těším až toho drobíka budu držet v náručí…to je jasný…tohle je jak když ve vás roste creeters
není vidět, není slyšet
tedy zatím
vlastně furt skoro nevím že jsem těhotná
nechcete mi někdo poslat nějaký nevolnosti? ale jen trošku
a taky ty citlivý prsa nemám zatím vůbec…jen takový víc nadutý do poprdy. no a tu žravou
v noci se budím jednou čůrat ale jinak fakt nic.....kdo mi co pošle?
a ne že se tím budete zbavovat svých neduhů
to zvracení nechci
jsem vybíravá ![]()
Dajano - Teri jsem měla ve 22 a mě to nepřišlo brzo, spíš tak akorát. Nechápu některý ženský, který chtěj mít mimi až po třiceti, já bych si připadala stará. A nechceš si trochu poplakat? Já brečím i u pohádky ![]()
misunko
viď?
já taky neci pak mít špatný svědomí z toho že nebudu moct s prckem běhat po pískovišti a lízt na stromy a řádit v bazénu a hrát na schovku
chci si to užít
a manža už má taky věk tak akorát, už je zralej
na mimíska se těší moc ![]()
no dobře, tak od mišunky mám plačtivost
kdo se hlásí dál? mišunko, a kdy mi jí pošleš? doufám že nějak doporučeně aby se někde neztratila ![]()
Já jsem si právě teď říkala, že už chci druhý, narodí se to akorát na moje 29 narozeniny a přítelovi už je 34. Přeci nebudu vychovávat děti do 60, ne? Já chci být mladá babička ![]()
daji, tak já jsem taky na ta prsa zvědavá, jsem hodně drobná, tak jsou na mě ty trojky akorát a fakt nechci nějaké dudy obludy ![]()
mišunko, no jestli bude Terinka po tobě tak v poho ale co když to bude děsná kariéristka?
to bude mít děti později a ty stejnak budeš stará babča
ale přeju ti to aby to vyšlo dle tvých představ
to je dobrý teda…člověk v 28 už ví že nechce být stará babička ![]()
žabžulko…jojo obří dudy obludy taky nechci
abych si je mohla omotávat kolem dokola
asi je pak schovám do čepice ![]()
Dajano - jestli už nechceš větší prsa, tak mi ten zbytek pošleš na výměnu, jo? ![]()
tak mne je 27 a už som plánovala IVF, keď sa to podarilo. Nevolnosti mám skôr poobede a po jedle. Nezvraciam, ale vkuse sa mi grgá a tlačí ma v žalúdku. Na WC chodím tiež častejšie a prsia sa mi zvedčili len o kúsok a tiež ma dosť bolia. A tiež sa mi nedá v noci spať. Neviem prečo, ale som už o piatej hore a to som vždy bola leňoch ![]()
Holky, já už to mám všechno vymyšlený
, akorát se bojím, že mi Teri zdrhne někde do Ameriky a budu mít po žížalkách, ona je totiž taková hrozně cestovatelská, nejradši by pořád byla někde v tahu.
Anet - tak to je super, že se vám to podařilo, mám kamarádku, která se pokoušela o mimi 3 roky, pak už dostali složku s výsledkama, že se mají objednat do CAR, ona ji založila, že jako až na podzim a bum, je těhulka a v prosinci se jí narodí chlapeček ![]()
anet. takže se to podařilo bez zásahu lékařů?
tak to je skvělý ![]()
mišunko: jojo prsa klidně pošlu
uvidíme po porodu ![]()
no jo, ty děti když uměj tři světový jazyky pomalu, tak to maj jednoduší někam vyjet do pryč a tam zůstat, zamilovat se a vdát :-/ taky trochu bojim..já jsem taková mámina přitula pořád
takže jsem ráda že bydlím jen půl hodinky od našich a od ostatních příbuzných taky kousíček…paráda..aspoň bude hlídací babička
jinak mamka už má dva vnuky a teď by moooc chtěla vnučku…ale ještě jsme to našim neřekli
přijde mi to brzo…počkáme ještě týden dva, na prohlídku u gyndr......
No a Teri jde od září na angličtinu ![]()
Zabzulko - ta osmička v metříku vypadá hezky, ještě dva dny a bude u mě taky ![]()