Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
18.8.06 12:17

Jinak se omluvám, že jsem ráno tak zmizela, vypadl nám net a naskočilo to až teď

Jelena - ten tvůj si taky chtěl dělat test? :lol: :lol: :lol: Jo a snažili jsem se tři měsíce.

Anet - vítám tě tu, s tou velikostí si nedělej hlavu, každý mimi má svoje tempo. Já byla na utz 6+2 a váček měřil 15mm.

Holky, já mám malý kozy, tak mě s těma trojkama nedrážděte, ale těším se, až budu zase kojit, to mi přes noc krásně narostly :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 12:18

ahoj anet ;-) tak velikánská gratulace že se to konečně povedlo :-) to je skvělý :-) ten duben se tedy začíná krásně plnit :-) to bude mimísků :-)))

velikost váčku teda nevím…měla ses zeptat už toho gyndr co myslí tím malý…jaký je tedy průměr a taaak…zkus o tom něco pohledat na netu nebo tady na diskuzích…

zabzulko, tak tě budu brát jako svůj mustr na ty prsa :D uvidím co se ti z nich vyklube..taky už nechci větší :D tohle manžovi stačí akorát ;-)))) neumím si představit třeba pětky šestky na kojení :roll: 8O :x :twisted:

mě by zase zajímalo holky kolik vám komu tady je ;-)))) ;-) dá se odhadnout u těch co mají už prťousky ale u vás ostatních fakt nevím ;-) vás to nezajímá? ;-)))

odpověď jeleně: my vy:,–(ili v říjnu, pak tři měsíce nesnaženíčko jak doporučil gyndr ale nakonec se mi stejně cyklus srovnal až minulý cyklus, takže tohle je vlastně napodruhý, ale po půl roce snažení ;-) naštěstí bez zásahů lékařů…ale už jsem se chystala ;-)

a je mi 23 :oops: (skoro 24 ;-) ) tak jsem tu asi nejmladší že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:20

mě je 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 12:23

dík misunko ;-) takže jsi měla Terezku tak nějak taky v mým věku? super ;-)))

jinak se už taky těším až toho drobíka budu držet v náručí…to je jasný…tohle je jak když ve vás roste creeters ;-)) není vidět, není slyšet ;-)) tedy zatím ;-))) vlastně furt skoro nevím že jsem těhotná :? nechcete mi někdo poslat nějaký nevolnosti? ale jen trošku :D a taky ty citlivý prsa nemám zatím vůbec…jen takový víc nadutý do poprdy. no a tu žravou :oops: v noci se budím jednou čůrat ale jinak fakt nic.....kdo mi co pošle? ;-) a ne že se tím budete zbavovat svých neduhů :D to zvracení nechci :D jsem vybíravá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:26

Dajano - Teri jsem měla ve 22 a mě to nepřišlo brzo, spíš tak akorát. Nechápu některý ženský, který chtěj mít mimi až po třiceti, já bych si připadala stará. A nechceš si trochu poplakat? Já brečím i u pohádky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 12:29

misunko ;-) viď? :-) já taky neci pak mít špatný svědomí z toho že nebudu moct s prckem běhat po pískovišti a lízt na stromy a řádit v bazénu a hrát na schovku ;-) :-) chci si to užít :-) a manža už má taky věk tak akorát, už je zralej :lol: na mimíska se těší moc ;-)

no dobře, tak od mišunky mám plačtivost ;-) kdo se hlásí dál? mišunko, a kdy mi jí pošleš? doufám že nějak doporučeně aby se někde neztratila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:33

Já jsem si právě teď říkala, že už chci druhý, narodí se to akorát na moje 29 narozeniny a přítelovi už je 34. Přeci nebudu vychovávat děti do 60, ne? Já chci být mladá babička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
18.8.06 12:36

daji, tak já jsem taky na ta prsa zvědavá, jsem hodně drobná, tak jsou na mě ty trojky akorát a fakt nechci nějaké dudy obludy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 12:38

mišunko, no jestli bude Terinka po tobě tak v poho ale co když to bude děsná kariéristka? ;-) to bude mít děti později a ty stejnak budeš stará babča :D ale přeju ti to aby to vyšlo dle tvých představ ;-) to je dobrý teda…člověk v 28 už ví že nechce být stará babička :D

žabžulko…jojo obří dudy obludy taky nechci :D abych si je mohla omotávat kolem dokola :lol: :lol: :lol: asi je pak schovám do čepice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:39

Dajano - jestli už nechceš větší prsa, tak mi ten zbytek pošleš na výměnu, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.8.06 12:40

tak mne je 27 a už som plánovala IVF, keď sa to podarilo. Nevolnosti mám skôr poobede a po jedle. Nezvraciam, ale vkuse sa mi grgá a tlačí ma v žalúdku. Na WC chodím tiež častejšie a prsia sa mi zvedčili len o kúsok a tiež ma dosť bolia. A tiež sa mi nedá v noci spať. Neviem prečo, ale som už o piatej hore a to som vždy bola leňoch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:41

Holky, já už to mám všechno vymyšlený :P , akorát se bojím, že mi Teri zdrhne někde do Ameriky a budu mít po žížalkách, ona je totiž taková hrozně cestovatelská, nejradši by pořád byla někde v tahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:43

Anet - tak to je super, že se vám to podařilo, mám kamarádku, která se pokoušela o mimi 3 roky, pak už dostali složku s výsledkama, že se mají objednat do CAR, ona ji založila, že jako až na podzim a bum, je těhulka a v prosinci se jí narodí chlapeček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.8.06 12:46

anet. takže se to podařilo bez zásahu lékařů? ;-) tak to je skvělý :-)))

mišunko: jojo prsa klidně pošlu ;-) uvidíme po porodu ;)

no jo, ty děti když uměj tři světový jazyky pomalu, tak to maj jednoduší někam vyjet do pryč a tam zůstat, zamilovat se a vdát :-/ taky trochu bojim..já jsem taková mámina přitula pořád ;-) takže jsem ráda že bydlím jen půl hodinky od našich a od ostatních příbuzných taky kousíček…paráda..aspoň bude hlídací babička ;-) jinak mamka už má dva vnuky a teď by moooc chtěla vnučku…ale ještě jsme to našim neřekli ;-) přijde mi to brzo…počkáme ještě týden dva, na prohlídku u gyndr......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.8.06 12:48

No a Teri jde od září na angličtinu :?

Zabzulko - ta osmička v metříku vypadá hezky, ještě dva dny a bude u mě taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí