Poradna duly
Jana Čurdová
Daji - já jsem to vykecala hned a všem, já bych to nevydržela, jsem hrozná ![]()
mišunko..myslíš vykecala hned jak jsi objevila pozitivní testík?
nebo hned jak jsi byla u gyndr a měla to potvrzené?
Teraz som brala len Utrogestan s tým, že ďalší cyklus skúsime inj., aby bolo viac vajíčok. Predtým som ovu nemala 2 roky. Len s pomocou inj., ale posledný polrok sa mi to upravilo a ovu bývala pravidelne. Len som mávala nízku sliznicu. Som rada, že sa to podarilo prirodzene a nemusela som sa podrobovať všetkým tým zákrokom…
No těm nejbližším hned jak byl pozitivní testík a na zbytek jsem si počkala na potvrzení od doktora.
misu, že jo?
taky se jí vysloveně kochám..jen mám obavy na příští kontrole, co mi dr. řekne, jestli mě zase nesrazí o pár dní později.. však s tím mým těhotněním nevím na čem jsem..:) ale beru to, že jsem otěhotněla mezi 3.-7.7, tak to nějak bude..zatím pořád s dr. počítáme jako datum početí 7.7…
Daji, podle toho by měl být TP 30.3., tak uvidím.. já to mám navíc úplně šílené, protože se moje týdny nedají počítat podle poslední MS..tu jsem měla 10.6., takže chápete, že je to všechno úplně zamotané ![]()
Ahooooj hoooolky ![]()
misunko: je mi lito, ze jste musely na:,–(it ATB, ale snad bude Teri co nejdriv lip!!! Jinak tyhle brecici nalady ke mne jeste nedorazily … prvni tehu, jsem rvala snad i u receptu na vareni
a ted zatim porad nic ![]()
Anet: moc gratuluji a vitam mezi dubnatky!
Jelena: taky vitej! to proti tem tvejm stavum jsou asi me nevolnosti prochazka ruzovym
em
, tak snad se ty svy dr co nejdriv dockas a bude snad lip. Jinak k tomu snazeni … nam to vyslo hned na poprvy … tak jsem tomu nechtela vubec verit ![]()
u mě to ví taky nejbližší, mamča, taťka, brácha a dvě kamarádky.. jo a bývalý přítel, nějak jsme se zakecali a já mu to prozradila..to je kravina co? ![]()
Zabzulko: zavidim ti tu osmicku na metriku
… je to naaadhera ![]()
Zabzulko - u mě to zase ví bývalý manžel, ale to mu vykecala Terezka, je to její tatínek ![]()
Klarisa - ahojky, já jsem zase v prvním těhu vůbec nebulila, teď pořád. Včera si Terezka pustila tu pohádku Co takhle svatba, princi? a tam jsou krásný písničky - no tak jsem to ořvala, já se stydím
![]()
Na chvíli jsem se odmlčela, dávala jsem si druhý oběd. V jedenáct jsem si dala kuře s bramborem a teď řízek s chlebem. Musím mít teď pořád něco teplýho v žaludku, jinak je mi blbě. V prvním těhu jsem přibrala 15 kilo, 5 mi zůstalo, asi se to bude opakovat. No hlavně, že mi chutná ![]()
Brečící nálady se u mě zatím neobjevily, ale vzpomínám si na minulý těhu, kdy jsem brečela kvůli tvrdým roštěnkám
Ty hormony s námi ale mávají, co? ![]()
klariso, jojo, osmička je super:)) za chvilku ji máte taky holky:) víte co? ale teď nevím, jak to je..znamená to, že zítra začínám 9. týden..jo? ty počty mi furt nejdou..
misu, jen si poplač..mě to taky trošku drží, ale mám spíš brutální změny nálad.. v jednu chvíli jsem úplně happy a pak bych brečela, nic nemá cenu, no hrůza!
ve čtvrtek jdu na KO, už zase hysterčím..ta pozitivní nálada vydržela tak týden, teď už zase vyšiluju..
Zensky, rekly ste to uz v praci??? A¨znamym?? V praci je klepne, jsem tu nova 4mesice (tesne po zarucni lhute sem do toho vlitla, chi) a delali na moje misto velky vyberovy rizeni. Ted je klepne…
![]()
Miso, nemas se prece za co stydet, vzdyt je to tak roztomily ![]()
Zabzulko, jojo, zitra zacinas uz 9. týýýýýýden … ![]()