Poradna duly
Jana Čurdová
mno, mam fotecku, jasný!! Byla tam nejaka tecka, sme na to doma koukali jak zjara
)))
Povidam tomu mymu: Hele, to je podoba, vid?
A von: Kde kde??
sem se smála, ti chlapi sou srandovni.
Jo a taky si chtel udelat test, jestli mu taky nahodou nevyjde pozitivni. Pak zhodnotil, ze budu mit vetsi prsa, ze se na to uz moc tesi, no chlapi no.
Jo a je to fakt!! Za tech 10 dni se mi uz zvetsily aspon o cislo!!! Su z toho jelen!! Mam kozy jak dva vozy
)))))))))
jeleno, gratuluji ke svátku..jsi jako moje maminka
už jsem jí taky dneska volala ![]()
Jojo…ty kozy jsou super…ja mam normalne snad jednicky…a ted????konecne vim, ze nejaky mam…jednak bolej a pekne rostou ![]()
boli to jak potvora kdyz si na ne maknu, a nemuzu spat na brichu, coz teda miluju, ale ted to fakt nejde
) Jooo, taky sem mela 1cky, ted mam tak 2,5lky, jeslti to takle bude pokracovat, tak ve 4.mesici neprojdu dverma a co teprve v 9tým… ![]()
jeleno a nechceš sem tu fotku naskenovat nebo vyfotit a dát jí do galerky?
ať ti to můžem pochválit
tu píďalku ![]()
holky vy jste prdlí s těma kozama ![]()
teda já si svý prsa neumím představit.mám trojky nyní!!!!
![]()
skener mam kdesi zahrabanej, ale čeba se k tomu dostanu. Navic pristi ctvrtek jdu k MÉ Mudr a zase na ultrazvuk, tak mi da zase fotku, tam to uz bude vetsi ta tecka, tipuju tak o milimetr
Jinak furt spim, porad, cca 12hodin denne, prijdu z prace, lehnu a spim do 21hodin, pak vstanu nahodku, ani tomu mymu neuvarim (nastesti umi varit sam a rad), tak s nim pokecam chvili a du zase spat, ale neska je snad 1.den, co je mi fajn, nic me neboli, ani nejsu unavena, cekam ze to zas pride, doufam, ze uz ne ty krece. Neska uz musim uklidit kuchyn, uz me na to neska chlap upozornil, ehm, docela si na to potrpi, uklizeci maniak to je… ![]()
ten muj je taky uklizeci maniak........hroznej puntickar na tohle.....:-( Nevim co je lepsi.........chlap co se o to nestara nebo chlap co se stara…:-)
ty jo, tak mě prsa nerostou..mám takové slušné trojky, jediné, co na nich pozoruju je, že se trošku nalily, ale podprsenka je furt dobrá
jsem ráda, po větších ani moc netoužím.. ale bolí potvůrky, to jo..
Ahoj holky, jak to tady pročítám, tak moje občasné zvracení už nevidím tak černě. Nespavost, bolesti prsou, křeče v břiše…, to jde mimo mě. Naštěstí ![]()
Jani, čauki .. teda řekla bych, že bych se taky jednou za čas vyzvracela, kdybych pak měla klid…mě strašně štve to spaní, nespaní..ble
Zabzulko, to věřím, já spím jak zabitá. Ale aspoň si natrénuješ noční vstávání k miminku ![]()
ste se kera snazila? Je to vase prvni mimi? U me jo, jak rikam, porad nevim co mam delat, su z toho zazraku porad vyvalena ![]()
chtela jsem se samozrejme zeptat: A JAK DLOUHOU JSTE SE KERA SNAZILA.
Ahoj holky
![]()
tak sa k Vám pridávam. Dnes končím šiesty týždeň a som z Inseminace. O mimi sme sa snažili tri roky, tak som veľmi šťastná, že sa nám to konečne podarilo. Chcem sa Vás opýtať na veľkosť gest. váčku na konci šiest. týždňa. Dnes som bola u dr. na UTZ a bol už vidieť plod a srdečnú akciu, ale dr. povedal, že gest. vačok je trochu malý - mal 8mm a že by mal mať okolo 12 mm. Nemáte s tým skúsenosť????? Trochu ma tým vystrašil
![]()
Zatiaľ ďakujem. Anet
Jelena - taky blahopřeju k svátku! Jak někdo psal o tomo psylliu, tak zase piju syrovátku. Krásně se po tom chodí na záchod, čistí se pleť a celej organismus.
Dajana - ona není zas tak hrozně nemocná, jen si pokašlávala od začátku prázdnin, tak jsem musely na rtg a na sedimku. Sedimku dobrá, na rtg trochu nález, tak to chce dr. přeléčit. Ona je holt citlivej astmatik, brouček můj ukašlanej. Dneska jsem na ní koukala při obědě, jak do sebe láduje špagety a říkala jsem si, už budu mít takový broučky dva a bylo mě úplně do řvaní - zase ![]()