Poradna duly
Jana Čurdová
jel, ty brepto
a kdo si kupoval novy plavky na Kretu
… nerikej, ze si je tam vubec nenosila
![]()
klaris
a co podle ní cvičíš?
já si vyhlídla tu její jógu, ale nejdřív jsem se bála, že 1. trimestr a teď po té AMC zas nesmím ani cvičit ![]()
jel, planuju tak 10
… ale vis co, planovat muzu … no buhvi jaka bude zas realita
… i kdyz porad se drzim … v tyhle dobe jsem s Niki mela uz 6 navrch … ted necely kilco
klari, s tím cvičením jsem se odhodlala zrovna včera:)) byli jsme ve fitku, kam jsem pravidelně chodila před těhu, tam všichni čučeli jak puci..tentokrát jsem necvičila, jen se prošla na pásu a bylo to fajn, byla jsem tam jako dozor nad Vikim, potil se, funěl, ale stěžuje si, jak je tlustý, tak jsem ho trošku prohnala a popravdě mírně buzerovala ![]()
no a dala jsem se tam do řeči s kámošem, který je trenér, tak jak mě viděl, říkal, že příští týden pro mě připraví spešl cvičení pro těhule.. takže nějaký rotoped na začátek, pak posilování pánevního dna, opatrně, v klídku, říkal, hlavně, ať se protahuju, nesmím se moc zadýchat, ale že prý těhotenství není důvod přestat cvičit..teda samo, pokud je všechno ok..
ještě si vytáhnu od mamky balon, který jsem jí kdysi koupila na vánoce a budu se na něm houpat:))
jelčo, ty sis kupovala plavky na Krétu? sem si myslela, že si šla jako obvykle na sagoča:)) teda úplně bez ![]()
Zuzi: tak knizka od Vyborny se jmenuje Fit maminka a jsou tam cviky pro kazdy trimestr a pak po porodu … docela zajimava knizka ![]()
Zabzu: si dobra, ze si se odhodlala
… a ten balon je taky supr vec ![]()
zuzu, čauki ![]()
klari, no, odhodlala jsem se, protože doma bych to nikdy nezvládla..na cvičení musím vypadnout někam ven, doma to neumím..a ještě podle knížky..to by u mě nešlo..Lucka výborná je dobrá, taky jsem tu knížku četla, je to fajn být takhle aktivní.. v tom fitku nechcu posilovat se stroji, radši nějaké stepy s činkama nebo něco takového..prostě nic, kde bych zapojovala břicho..
Tak já nemám kde cvičit, ale včera jsme se byli s Nikčou projet na kole, ale je to tu samá polňačka tak jsem víc šla vedle kola než jela
ale aspoň nějaká aktivita ![]()
klaris
já vím, tu knížku (fit m.) jsem měla půjčenou, naskenovala jsem si série cviků „pro snažilky“
chtěla jsem cvičit jógu, ale asi to musí ještě počkat
některé holky byly po AMC i 14 dní doma, což nejsem, takže to zas nechci přehnat
jinak teď mi manža přivezl ten kojící polštář, tak jsem hned dala ten povlak vyprat a už se těším ![]()
ráno poreferuju
Nito - čau, jsem tu dneska až teď a píšu si rozměry na ten polštář. Asi nebude úplně rovnej, bude trochu zahnutej
mišu
jojo, objednala jsem si to s osobním odběrem, tak mi tam hned dneska manža zajel
má to tvar asi jako půlměsíc, takový mírný oblouk, to očko jako na fotkách vznikne tím, že se konce spojí na knoflík
už suším povlak na topení ![]()
Zuzajda…nemohla by jsi nám ho proměřit? Jako délku,průměr…atd… ![]()