Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
24.10.06 13:40

jel, ty brepto :lol: :lol: a kdo si kupoval novy plavky na Kretu :wink: 8) :lol: … nerikej, ze si je tam vubec nenosila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:43

klaris
a co podle ní cvičíš?
já si vyhlídla tu její jógu, ale nejdřív jsem se bála, že 1. trimestr a teď po té AMC zas nesmím ani cvičit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:43

jel, planuju tak 10 :wink: :lol: … ale vis co, planovat muzu … no buhvi jaka bude zas realita :( :wink: … i kdyz porad se drzim … v tyhle dobe jsem s Niki mela uz 6 navrch … ted necely kilco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.10.06 13:44

klari, s tím cvičením jsem se odhodlala zrovna včera:)) byli jsme ve fitku, kam jsem pravidelně chodila před těhu, tam všichni čučeli jak puci..tentokrát jsem necvičila, jen se prošla na pásu a bylo to fajn, byla jsem tam jako dozor nad Vikim, potil se, funěl, ale stěžuje si, jak je tlustý, tak jsem ho trošku prohnala a popravdě mírně buzerovala :lol:
no a dala jsem se tam do řeči s kámošem, který je trenér, tak jak mě viděl, říkal, že příští týden pro mě připraví spešl cvičení pro těhule.. takže nějaký rotoped na začátek, pak posilování pánevního dna, opatrně, v klídku, říkal, hlavně, ať se protahuju, nesmím se moc zadýchat, ale že prý těhotenství není důvod přestat cvičit..teda samo, pokud je všechno ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.10.06 13:47

ještě si vytáhnu od mamky balon, který jsem jí kdysi koupila na vánoce a budu se na něm houpat:))
jelčo, ty sis kupovala plavky na Krétu? sem si myslela, že si šla jako obvykle na sagoča:)) teda úplně bez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:47

tak já zas musím běžet, večer si to všechno dočtu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:56

Zuzi: tak knizka od Vyborny se jmenuje Fit maminka a jsou tam cviky pro kazdy trimestr a pak po porodu … docela zajimava knizka :wink:

Zabzu: si dobra, ze si se odhodlala :wink: … a ten balon je taky supr vec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.10.06 14:00

zuzu, čauki :)
klari, no, odhodlala jsem se, protože doma bych to nikdy nezvládla..na cvičení musím vypadnout někam ven, doma to neumím..a ještě podle knížky..to by u mě nešlo..Lucka výborná je dobrá, taky jsem tu knížku četla, je to fajn být takhle aktivní.. v tom fitku nechcu posilovat se stroji, radši nějaké stepy s činkama nebo něco takového..prostě nic, kde bych zapojovala břicho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.10.06 14:04

Tak já nemám kde cvičit, ale včera jsme se byli s Nikčou projet na kole, ale je to tu samá polňačka tak jsem víc šla vedle kola než jela :roll: ale aspoň nějaká aktivita :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 17:23

klaris
já vím, tu knížku (fit m.) jsem měla půjčenou, naskenovala jsem si série cviků „pro snažilky“
chtěla jsem cvičit jógu, ale asi to musí ještě počkat
některé holky byly po AMC i 14 dní doma, což nejsem, takže to zas nechci přehnat

jinak teď mi manža přivezl ten kojící polštář, tak jsem hned dala ten povlak vyprat a už se těším :P
ráno poreferuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
24.10.06 17:52

Ahojda…je tu ještě někdo??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.10.06 17:56

Nito - čau, jsem tu dneska až teď a píšu si rozměry na ten polštář. Asi nebude úplně rovnej, bude trochu zahnutej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.10.06 17:58

Zuzi - ty už ho máš? Jakej má tvar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 19:26

mišu
jojo, objednala jsem si to s osobním odběrem, tak mi tam hned dneska manža zajel

má to tvar asi jako půlměsíc, takový mírný oblouk, to očko jako na fotkách vznikne tím, že se konce spojí na knoflík

už suším povlak na topení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
24.10.06 19:52

Zuzajda…nemohla by jsi nám ho proměřit? Jako délku,průměr…atd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...