Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
9.4.08 15:19

adiko , nehazej flintu do zita, do zitrka daleko. podivej na adel, taky se vecer loucila a jeste psala ze nic nehrozi :-) a i kdyby ne, z toho co pises tak to uz rozhodne neni daleko :-) sestricka v nemocnici mi rikala ze vetsina porodu se rozbiha hlavne v noci. pry to tak ma priroda zarizene. myslim uplny zacatek porodu - prvni porodni dobu.

zulok tak to jste sikulky :potlesk: jen tak dal, at bobecek papa :lol: ja doufam ze i ten nas bude tak hezky papat az se narodi kdyz je to tedka v brisku takovy mrnousek. a s hubnutim si hlavu nedelej. pockej az ti Matusko zacne lozit, behat apod ..... myslim ze shodis jeste vic nez jsi nabrala v tehu :lol:

ja mam holky dneska zase spavou, rano jsem se nemohla vytahnout z postele a tedka poo jsem taky 2 hodky zdrimla. hlavne mame zase den kdy se huberticek moc nehybe :( tak doufam ze je vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.4.08 15:28

Zulocku, vzdyt jsem rikala ne brisko, ale mlicko :) Jsi dobra mama. Me Zbynda taky hezky pribiral, ale kamaradciny deti - to nemam sannsi soutezit. Ona opravdu asi ma tucne mliko, proto ze jeji deti se narodi uplne normalni, ale pak za chvili - jsou same faldicky, pak zas jsou v pohode, az se zacnou batolit. Sama je uplne normalni, spis stihlejsi postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.4.08 15:33

Jo, a s tim sladkym. Kdyz jsem zacinala kojit Zbyndu, tak do pulroku, tak jsem mohla sladke k obedu, veceri a snidani. Sla jsem na prochazku s kocarkem a mela jsem plne kapsy oplatek a ruznych necokoladovych blbosti. Je pravda, ze jsem se snazila aspon jist sladke cerealie s mlikem. Normalne ja na sladke az tak nejsem. Moje mama, kdyz tady byla tehdy na navsteve, tak me nutila jit k doktorovi, ze pry mam cukrovku nebo neco. V pulroce, jak zacal jist prikrmy, tak me to polevilo. Takze nic si z toho nedelajte, to jsou asi hormony, a i mlicko tak mimiskum chutna vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.4.08 15:34

zebrusko , neboj, na tu spatnou plodovku by prisli na amnioskopii. u nas treba na ni posilaji maminky uz par dni po terminu (3-5) pokud je vse ostatni vporadku. a pokud ne (vysoky tlak, krev v moci, bilkovina v moci) tak i driv. a to ti vsechno urco kontroluji pokazde na poradne takze by na to prisli, neboj :) a ty vasi pribuzne to vyvolali jen tak na pozadani? vim ze u nas se vyvolavani lekari brani zubama nehttama pokud k tomu neni zdravotni duvod. jedne pani tady se to sice taky podarilo co se mnou lezela v nemocnici ale ta tam mela znamosti a byla tedy na doktory hooooodne „durazna“ v tom pozadavku na vyvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.4.08 15:49

Jeste jsem zapomela.

Evi, ty jsi se ptala na Podoli, tak nevim, jestli to neni pozde, ale jen jsem chtela rict, ze chodim tam v patek a cekam. Sest hodin jak se tady psalo nekdy o porodnicich - to ne, ale tak dve az tri hodiny tam stravim. Je pravda, ze k memu doktorovi chodi hodne tehulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.4.08 16:00

Jeno , na amnioskopii? 8O Tak to mě ani neříkej :( , to prý hrozně bolí :oops: . Snad k tomu nedojde… :roll: :oops:
Té příbuzné to dělali na požádání, ale v Anglii, tady to asi nehrozí :? . Ale podle mě je to lepší než čekat do konce a pak dělat císař, protože je mimi už moc velký :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.4.08 17:42

Taky jsem dnes nejaka jeta. Ted jsem spala hodinu a pul a jak ot bylo prijemne :D NO a manzel prisel z prace, lehl si za mnou do postele a co ted asi dela - necekane spi :lol:

Holky, jestli budu po porodu jeste vic na sladke jak ted, tak to si budem muset poridit cukrarnu :roll:

Zebrus, jsem si vzpomnela, ze kamaradce v Brne na Obilnaku ten porod vyvovalavali uz tyden po terminu a myslim, ze zadne problemy nemela - jen vyssi vek (34), tak asi zalezi na nemocnici a na lekarich. Ja verim, ze se ti to rozjede i bez toho.
Jo a co je to ta amnioskopie? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.4.08 18:25

Evelín , jestli se teda nepletu, tak je to, že ti jehlou přes břicho nebo spodem odsajou trochu plodovky, aby ji mohli zkontrolovat :roll: a ta představa se mi vůbec nelíbí :?

Když už jsme zase u toho sladkého :lol: - budu manžovi dělat k narozeninám čokoládový dort, ale asi dřív než v sobotu, abych to stihla :lol: . Našla jsem si recept na netu, tak snad se mi povede - jmenuje se to „smrt čokoládou“ :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.4.08 18:55

Tak jsem dovarila a ted prisla z prochajdy, pujcili jsme si dva filmy a jdeme cucet :) prezranyy :)
stale spinim a bricho jak kdyby mi chtelo upadnout, ale zadna velka bolest.
Tak zase raaano holcicky!!! DObrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.4.08 19:18

Zebrus, to je to vysetreni, co se dela v prvni polovine tehotenstvi kvuli vyvojovym vadam, jo?
Jinak ten nazev dortu je je vazne super, snad to prezijete :lol:

Adiko, uzijte si filmy nebo cestovani do porodnice :?: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.4.08 19:33

zebrusko ja te nechtela vystrasit, promin. a je pravda ze zalezi nejspis na nemocnici - jak kde. treba kdyz se optas nebo pozadas tak te vyvolaji po dohode :D

jinak ta amnioskopie je sice neprijemna ale pry neni bolestiva. je to jenom zavedeni sondy pres spodek (cipkem mezi delohu a blany) a pozoruje se skrz blany jakou ma plodovka barvu. plodovku samotnou neodebiraji - tu berou pri amniocenteze (to je to vysetreni v prvni pulce na vyvojove vady). to ne ze bych ja byla tak chytra ale za ten mesic a pul v nemocnici jsem slysela uz x-krat jak maminkam na vizite vysvetlovali co jim budou delat takze ted uz to jen jak papousek opakuju :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.4.08 19:37

smrt cokoladou? :lol: to zni hodne zajimave, dej pak vedet jake to bylo, pripadne pisni recept, myslim ze na sladke tedka letime uplne vsechny, ja ho tedy stopro ocenim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.4.08 21:16

Jeno , já bych raději nechala Beníka, až se rozhodne sám :oops: :lol: , snad ví, co dělá… :wink:
A kdyby do soboty nic, tak se na to zeptám :? .
Jsem ráda, žes mě to řekla, alspoň bych pak nebyla tak v šoku, kdyby mi řekli, že mě to čeká :roll:

Dort zkusím a když bude stát za to, tak vám napíšu recept :wink:

Jdu spát, mám dneska náladu pod psa, tak to raději zaspím, tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.4.08 06:24

Dobré ránko 8)

Tak koukám, ten dort zní opravu zajímavě. Zebři, dej určitě vědět jak to dopadlo. :wink: :wink:

U nás se nic neděje, akorát mě nějak víc bolej nohy (včera jsem byla 2× na procházce, ne moc daleko, jen tak kousek), večer jsem málem brečela manžílkovi na rameni, takže dneska mám poručený klid, abych zítra dojela do poradny. :roll: :roll:
Dneska jde Radim do školky, ten bude čučet. Včera jsme potkali doktorku, tak jsem jí říkala, že ve školce chtějí potvrzení, že je zdravý, tak mi ho napsala a dokonce ani 30,–nechtěla. :D :D

Včera jsem konečně dožehlila povlečení do postýlky pro mimi a ještě musím naházet věci do porodnice do tašky a mám hotovo. (věci pro mimi mám už připravený v tašce, to je hlavní :wink: :wink:

Všem přeji hezký den a miminkům obzvlášť :wink:
Pa a těším se na nové přírůstky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.4.08 07:12

Dobré ráno :)

U nás žádná změna, ale líp se mi spí 8O :lol:
Už se mi ale vůbec nechce uklízet, nějak mě to přešlo :? Jsou nějaká nová miminka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí