Poradna duly
Jana Čurdová
asi budu vypadat jako trdlo, ale radeji se zeptam. kdyz jsem kupovala ten malinik, tak jsem pani rekla ze chci „malinik“, ona neco automaticky vytahla a tedka jsem si vsimla ze na sacku je napsany „malina list“. je to spravne? ma to byt list maliny? neni to jeste neco jineho?
dekujuuuuu
Jeni to máš správně ![]()
Lucy právě jsem vyloučila všechny možnosti
Snad ty bylinky,ale to bych musela jít pokoupit.. ![]()
Wenee , tak držím pěstičky, aby to Sofinka zvládla bez pláče ![]()
Evo , Emička má dnes svátek, že? Tak všechno nej… ![]()
Jeno , gratuluju ke kontrole. Kontryhel a Řebříček jsou taky dobrý, Kontryhel mám i v těhu čaji. A maliník list, to je ono ![]()
Některé ty „vypuzovací metody“ zní docela nebezpečně
. Třeba půstu bych se v těhu bála a ricinový olej dost projímá. A masáž bradavek myslím může vyvolat laktaci. A někdo tu myslím říkal, že tanec může zamotat mimču šňůru kolem krku… ![]()
Ale některé ty metody zkouším a nebo se na ně chystám, tak uvidíme…
![]()
Co jsem se vrátila,tak mám jakés takés bolesti po půl hodině,tak čekám…Buď to přejde,nebo né ![]()
No jo,Emičce všechno nejlepší ![]()
no vidis adel tak to je bezva, tak hlavne aby to nepreslo a budem mit dalsi mimi
tak hlavne pak honem zpatky z porodky popovidat nam co a jak bylo
boze ja jsem zvedava co? ![]()
Tak držíme palce, Adel, ať je vás brzy víc!
A za přání děkujem, nějak na to nehrajem, ale přesto jsem jí to dopoledne vysvětlovala- no, měla nějakou důležitou práci
, takže ji to moc nebralo.
Jeni to teda dost předbíháš události
,ještě jsem ani neodjela.Byla tu máma,poslali jsme jí dom,tak uvidíme ![]()
Adel , jen tak pro informaci - jak to počítáš? Máš bolesti chvilku a pak za půl hodiny znovu? Jen mám pořád strach, že to nepoznám, až to na mě přijde ![]()
u nas nic ![]()
ja uz fakt nevim, me ani hamiltonův hmat snad nepomuze ![]()
Zebro tak nějak…snažím se to poznat,ale teď mi přijde,že to moc po půlhodině není,spíš tak různě.Tak nevím,jestli se mám jít sprchovat nebo si udělat krupičnou kaši ![]()
Adi nezoufej
Zrovna uvažuju,jestli mi ho taky náhodou nedělal..
Ahojky
Jena-gratulujem k dobrej KO.
LucyH-my dávame druhé meno,ale neviem o tom,že by sa dávalo po krsnej.My chceme dať druhé meno pretože v slovenskom kalendári meno Sofia nieje a nechceme ju ochudobniť o jeden sviatok,tak jej dávame meno Sofia Mária a oslavovať bude na Máriu.
Som zvedavá čo ráno,koľko nových miminiek tu bude.Tak dobrú nocku,papa
Weneee, nech sa krst pekne vydari
![]()
babulky, s tym vyhananim, ja som citala,ze to funguje, len ak su pripravene porodne cesty a s tym sexikom, zevraj treba az 5 davok manzelovych nezbednickov, aby to pomohlo, no, uff, 5krat, to teda tazko, ak tak prizvat vsetkych susedov
![]()
zevraj skorica, tepla vana, no, ale to ste skusali uz vsetky a nic. Kamaratky aj umyvali byt… chodili po schodoch a nic, ono asi treba len cakat a cakat. Ale jeeejda, musite byt velmi nedockave, ale drzte sa, coskoro uz budete mat uzlicky pri sebe.
No, my mame dnes pahltny den, papame kazdu chvilku… a sem tam aj daco vygrcne, tak papame odznova… potom zas boli brusko, jaaaaj, len nech pekne pribera, bubuliacik.