Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
8.4.08 10:32

Zebrus, aby jsi nemela obrika z tech tehu vitaminu :D A mit ctitele, to zahreje u srdce ne :D

Ernat, tak paleni zahy jsem zakusila az v tehotenstvi a je to peknej hnus, hlavne kdyz te to budi ze spani :evil:
No kdyby se doktori sekli a mimis by byl nakonec mensi, tak mi to nevadi, ale kdyby mel byt jeste vetsi, tak by to byl mazec. Kamaradce rikali pred porodem, ze dite bude mit 4 kila a po narozeni melo 3,15 - to uz je taky docela rozdil.

Jeni, hlavne, ze jste to vydrzeli az do dubna, pak tu vahu mimco dozene :wink:

Jsem se vratila z nakupu, tak mam dalsi zasobu lnenyho seminka. Dneska me ceka drhnuti koberce, zkusim toho naseho kluka zase trochu popohnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.4.08 11:07

Já si taky beru Rennie, ale včera už jsem měla skoro 2 celý tablety, tak si říkám, že se to nemá raději přehánět…

Jinak nám PA radila proti přenášení udělat čajík ve kterém je kousek strouhaného zázvoru, hřebíček, skořice … (prostě co se v těhu normálně nesmí, protože vyvolává stahy dělohy a předčasný porod) a pít v průběhu dne po doušcích.
Já jsem prozatím neaplikovala - nemáme termín, a hlavně jestli budem teď vyřizovat refinanc. hypotéky, tak minimálně musím být ještě 14 dní k dispozici, nejlépe ve formě 2v1. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.4.08 11:24

Ahoj hlky, konečně nám jde net, od rána totiž vůbec nešel :? :? :?
U nás stále rýma, kašel a bolení v krku. Naštěstí už nemá Radimek teplotu, tak snad to bude už jen lepší. Chci jít zítra po o k doktroce, jestli by mohl jít ve čtvrtek, nebo v pátek už do školky. V pátek jdu na ko do porodnice a to je vždy na dloouuhoooo a nevím, co bych tam s ním dělala. No, uvidíme jak na tom bude.

Katarinkap, držím palce a netrpělivě čekám na výsledek :wink: :wink:
Evelin: vitaminy pro těhu nemají žádný vliv na velikost mimi, to říkají zastánci přírodního životního stylu, páč se jim příčí pojídat „umělé“ vitamíny. Já v tomhle těhu vitamíny nejím vůbec a drobek bude ještě větší než Radim, u kterého jsem ty vitamíny jedla denně. :roll: Je to prostě podle dispozic rodičů.

Váhu miminka dr vypočítávají podle velikosti různých kostí atd, takže odtud ty jejich seky :wink: :wink:

Jsem zvědavá na holky až přijdou z porodnice, na zkušenosti a zážitky. :wink: :wink:

Jdu dát prckovi polívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.4.08 11:25

Ernat, tak to me nenapadlo, a ze tech veci je, co se v tehu nemuze. Kdyz jsem sla do bylinkarstvi, ze bych chtela nejaky caj na procisteni, tak mi pani rikala, ze v tehotenstvi nemuzu nic - kvuli tomu, ze to prave zpusobuje stahy delohy, takze bych si ted mohla vlastne dat jakoukoli procistovaci bylinu :D

Preju vam, at je hypoteka vyrizena co nejvic bez problemu, my jsme si chteli doplatit jednorazovou catskou uver na stavebnim sporeni a zjistili jsme, ze to vubec neni tak jednoduche, jak jsme mysleli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.4.08 11:28

Ernat , to je super nápad :lol: . Já skořici miluju, ale nějak jsem zapoměla, že vyvolává stahy a prokrvuje. Tak ji zkusím :D . Zázvor nemám ráda a ani ho doma myslím nemáme. Jdu si uklohnit něco na porod :D (ale aby pak manža stihl dojet :lol: )
Ještě jsem teď četla v Betynce, že petržel se v těhu nemá, že vyvolává stahy, tak si ji taky koupím :lol:

Amazonko , ten ocet na opar neznám, příště to zkusíme. Já jsem ho teda ještě nikdy neměla, ale manža někdy z rýmy jo :? Krémy jsou dost drahý, ale Herpesin mu zabírá.

Evelín , taky jsem se toho bála, ale gynekoložka mi řekla, že velký děti z vitamínů je blbost, tak snad má pravdu :roll: Beru Elevit a je na něm napsáno, že se může i při kojení, tak snad by to tam nepsali, kdyby z toho byly velký děti - doufám :?
Ale stejně ho teď beru jen půlku denně - pro jistotu
Mě semínko došlo a zapoměla jsem říct manžovi, ať ho koupí, takže asi až zítra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
8.4.08 11:36

Zebrus, nestresuj se s tou vahou, zvlast kdyz ty nejsi drobek.

Jeni, naopak, jestli jsi drobek, tak 2,5 kilove mimco pro tebe akorat.

O tom caji se skorici, hrebickem a zazvorem jsem taky cetla, musi to byt a i dobre.

Amazonko, a svedi te pokozka. Me v minulem tehu svedela a testy byli spatne, ted svedi zase, ale testy jsou v pohode, taky je porad delaji. Ale ja mam stejne strach, protoze to svedeni me vubec normalni nepripada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.4.08 11:41

Tak jsem doma našla čaj zázvor s citronem a přidala jsem si do něj skořici (mletou :roll: ), ale chutná to dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.4.08 11:56

S tema vitaminama ti nekdo rekne, ze je to blbost a dalsi, ze se to muze stat, ale clovek nevi, jak by to mimco bylo veliky, kdyby ty vitaminy bral nebo naopak nebral…to je asi jako s tema prirodnima urychlovacema porodu (seminko, caje), taky nevis, jaky by clovek mel porod pokud by je bral a nebo naopak.
Ja jsem vitaminy brala jen do 12 tydne, pac jsem z nich zvracela a bylo mi z nich blbe, ale zkousela jsme jen mamavit, tak nevim, jak by to dopadlo s jinyma…

Zebrus, tak uvidime, jestli zazvor a skorice zabere, kdyztak se pak pridam :D

S tim svedenim jste me trochu vylekaly, to vas svedi cely clovek nebo jen bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
8.4.08 12:23

Minule me svedilo uz pak vsechno, ale nejvic nohy a ruky, dlane a chodidla. Je pravda, ze minule to bylo na sebevrazdu, tentokrat je to mnohem mirnejsi a hlavne vnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.4.08 12:50

Ahoj holčinky,

tak jsem zpět z ko a obědvám rajskou s těstovinama od maminky.Vše OK,dr.byl vtipnej,říkal proč prej nerodím :lol: Tak jsem mu řekla já nevim,mě se neptejte :wink: Nález je příznivý pro porod a až to začne,tak nemám otálet… 8O Když neporodím,tak ve čtvrtek zas… :roll:

Jinak Týnka by mohla jít domu zítra,ale psala něco o špatném zavinování dělohy atp.,tak nevím,jestli jí pustí.A Haňulka zas měla mimáka na Jipce,tak tam taky třeba budou déle..

Jinak máme dneska s manželem výročí svatby…3 roky.. :oops:

Ta kontrola mě aspoň trošku rozptýlila,něco se dělo..i když ne to pravé ořechové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.4.08 12:59

Born, tak to muselo byt dost neprijemny :? Mne staci svedeni bricha. Jsem nevedela, ze svedeni je od jater, zase o neco chytrejsi.

Adel, tak aspon vis, ze porod muze byt kazdou chvili :lol:
A vse nej k vyroci :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
8.4.08 13:01

Adel, blahopreji k vyroci :) Treba do ctvrtka uz to budes mit za sebou :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.4.08 13:03

SMS služba: http://smajlici-1.ic.cz/…/deti027.gif Ahoj holky! Jmenuji se Eliška, mám 51 cm a 3,5 kg. Narodila jsem se 7.4. v 21:41.

Přeji všem takový krásný a pohodový porod. Pa pa Katarinka
 http://smajlici-1.ic.cz/gesta/1/022.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.4.08 13:07

Katarinko a Eliško přeju vám oběma hodně zdravíčka a sluníčka

Gratulujééééém :-) :srdce: :huban: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.4.08 13:09

:-) :-) :-) :huban: :huban: :huban: Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! ! !
VELKA GRATULACE ! ! ! Dalsi holcicka, super ! ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí