Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
7.4.08 14:24

Jsem si udělala kýbl špaget se špenátem a cpu se :lol: . A pokud manža stihne odpoledne nakoupit, tak na večeři asi budou kuřecí řízky - děláme je teď taky nějak často 8O :lol:

Adiko , tak si užijte kino a véču :wink:

Katarin , mě se ta bolest trošku vrátila, ale lepší trošku než vůbec :lol:

Adel , tak třeba už to brzy přijde… :lol:

Holky už by fakt mohly být doma, snad nám všechno popíšou :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.08 16:08

S vámi to je teda kovbojka - člověku se ani nechce od počítače, aby něco nepropásl! :lol: :lol: Ale přeju vám, ať z těch bolístek alespoň něco je, už máte pořádný nárok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.08 16:11

Asi jsem žhavá kandidátka.Lucy jak ti mám poslat to tel.číslo njá vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.08 16:11

K sousedům teď přijela dcera s měsíčním mimčem, tak ho slyším mrnkat přes zeď a tiše závidím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.08 16:14

Katarinko poslala jsem ti svoje přes soukromou zprávu (nahoře na liště si ji otevřeš)
a přeju aby to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
7.4.08 16:18

juuuuuuuuuuuuuu mam husi kuzi, ze by jsme se dockali holcickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.4.08 16:20

Tak jsem udelala kompromis, dopoledne jsem si udelala jen tri palacinky pro chut a vecer je budeme mit s manzilkem spolu na vecu :-) aby mu to nebylo lito, se na ne tesil kdyz jsem mu dopo psala ze jsem si je udelala :-)

taky se tesim az se holky vrati z porodky a povypravi nam zazitky. a poslou fotecky :lol:

katarinko , ja mela po posledni prohlidce u dr. taky bolesti, dokonce mi odesel i kousek krvave hlenove zatky, uz je to pres tyden a furt nic … ale je to pry jak u koho. rikala kamaradka ze ji po prohlidce taky odesla krvava zatka a na druhy den rodila :lol: tak uvidis. oni prej dr. radi delaji tzv. „Hemiltona“ - to je chmat, kdy ti prstem zajedou do cipku a objedou po jeho obvodu tak ze se dotykaji blan (jakoze odlepuji blany od sten cipku). coz v hodne pripadech byva pry urchlovadlo porodu protoze to prave uvolni tu zatku. vetsinou to prej maminkam ani nerikaji kdyz to delaji. akurat pokud se maminka jeste neotevira a nema mekky cipek tak to prej dost boli.
me ho teda moje dr. jeste nedelala, rikala jen ze mi trochu zajela prstem do cipku a citila pres blanu hlavicku a ze z toho mozna budu mit to spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.08 16:24

Holky to je mazec.Já se loučím,protože musím rozdýchávat a nedokážu psát.myslím na vás.Jde to nějak rychle,určitě napíšu .pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.4.08 16:32

KAtarinkap, drž saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
7.4.08 16:34

Ahoj holky,

ty jo, už je tu tolik miminek, člověk není pár dní u PC a pak se nestačí divit....... :D
Všem obrovské gratulace!!!!

My jdeme na kontrolu zítra (poprvé do porodky), tak jsem zvědavá, co mi řeknou.....snad bude všechno v pohodě… :?

Mějte se všechny moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.4.08 16:35

Katarinko, drž se, třeba se to konečně rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
7.4.08 16:48

Myslime na TEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.4.08 17:22

Katarin , drž se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.4.08 18:38

Juuu, Katarinko, pokud je to k porodu, tak preji, at je to co nejrychleji :wink: Ja myslim, ze je dalsi mimco na ceste…

A jelikoz to nase mimco vsechny snahy bojkotuje, tak jdeme jeste vecer na Bobule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.4.08 18:39

Katarinko držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie