Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
6.4.08 13:46

Tak tady je docela hezky :)

Na oběd jsem uvařila zeleninovou polívku z toho, co jsem našla. Protože nám nějak došly zásoby :roll: . Ale je moc dobrá, i manžovi chutnala. A já jsem si do ní navíc přidala vařený vločky, pohanku a zakysanou smetanu :-)

Jinak dnes asi nebude moc akční den, manža dělal ohínek - pálil nějaké staré krabice a dřevo a já jsem uklidila kuchyň a umyla nádobí. A ještě se chystám na úklid pokoje a na žehlení :lol: . Jinak asi nic moc dalšího…

Trochu mě dnes pobolívá břicho, ale jen tak decentně :lol: , ale třeba to nepřejde a něco z toho bude :lol: :wink:

Nafukovací kruh jsem si koupit chtěla, ale nějak jsem na něj ještě nenarazila, tak pokud to stihnu a vzpomenu si na to, tak si ho koupím.
Ale napadlo mě místo toho sedět na dvou malých polštářcích - každý z jedné strany. Tak když ho nestihnu koupit, tak vyzkouším alspoň toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.4.08 15:13

Tak se hlásím po delší odmlce a hlásím PŘÍRUSTEK!!!!
Máme syna Jakuba, narodil se ve středu 2.4.(přesně náš termín) v 18.40., měli jsme 3500g a 52cm.
Porod byl rychlý- každému bych přála takový. Pobyt v porodnici perfektní, nemůžu si na nic stěžovat…a dneska už poprvé doma.

Předběhl mě někdo? Nestačím vás dočíst. tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.4.08 15:45

Mahulko moc gratuluji k chlapečkovi,jen tiše závidím.Měla jsem termín 3.4.hned po tobě a pořád nic.Holky už normálně z toho šílím,to čekání je nekonečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.4.08 16:13

Juuuuuuuuuuuuuuuu dalsi kloucek ! ! !
GRATULUJU ! ! !
Jinak ja jsem taky uz na palici, ale spise me vzdycky mrzi, ze poslicky zazehnam … termin prvni jsem mela 2.4. v ut jdu na ko, UZ a bojim se vyvolavani, tem holcickam se pry nechce, ale jaaa uz chci! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.4.08 16:32

Tak to je teda pekny kus chlapa, krasne miry, Mahule. Preji obema pohody a zdravicka.

Nikdo tebe nepredbehl, ale hned po tobe, 3.4 a 4.4 Hanule a Tynka.

Kdyz se podivam, jaky je tu dnes ticho, tak treba vsechny ostatni taky rodi :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.4.08 16:40

Ty naše holčičky se asi krášlí jak se říká,ale je to nekonečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.4.08 16:41

Mahul, moc moc gratuluju :-) :dance:
Super, že jsi měla rychlý porod, snad se nám to taky povede :)

Já se teda už nebojím ani vyvolávání ani případného císaře. Stejně nevím, co jak bolí, co je horší, lepší, atd. Takže uvidím, co bude… :? :lol: Spíš se bojím, že nepoznám, kdy jet :?

Adiko , nejen holčičkám se nechce, ti naši kloučci si taky dávají na čas… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.4.08 16:49

Mahulkoooo, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem. kraaasne miesry mate. Vela zdravicka , stasticka a mlieckaaaa. cmuuuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.4.08 17:32

Zrovna dnes me mamka pripomela, jak rodila me - druhy porod. Zabolelo ji hodne bricho jednou, podruhe, sla do nemocnice, rekli ze asi to je jeste nadlouho. V porodnici ji zabolelo bricho potreti, za pulhodiny jsem byla na svete s tim, ze ji vezli na porodni sal a rikali, ze uz lezu a ze at me drzi. Pak jsem byla cela potloucena a mela deformovanou lebku 8O . Tak takhle bych rodit nechtela.

Zebrus, neboj, i kdybyste jeli zbytecne - nevadi, ja jsem se Zbyndou byla tak dvakrat. Tady neni Anglie, zkouknou tebe, musis myslet jen na to abyste s mimisem byli v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.4.08 18:08

Beník by si měl pospíšit, dochází mi lněné semínko… :lol:

Holky, nemáte někdo doma UPC Direct televizi? Chceme si to objednat, tak jestli s tím máte někdo zkušenost, je to dobrý? Nejsou s něma problémy? Chtěli jsme O2, ale měli jsme problémy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.4.08 18:09

Tak mrknu a ctu super zpravy!

Mahul, moc vam gratuluju a preju hodne zdravi, radosti a pohody :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :-) :dance:

A kdepak mame Adel? Slavi nebo rodi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.4.08 18:37

Taky jsem si říkala, kde je Adel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.4.08 19:25

Mahulko všechno nejlepší,hodně zdraví tobě i mimískovi!! :dance: :-) :srdce:

Holky nic,byli jsme u ségry,ani se mi už nechce nikam chodit,ale nakonec jsem byla ráda,že jsme vypadli.Neteř mi říkala,ať je to prej dneska :wink: Taky už jsem vyříííízená z toho čekání.Napíšu Týnce,že je nové mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.4.08 19:50

nooo jaaa jsem na NAS na vsechny zvedava, my ted take prijeli domu, ja jdu v ut na dalsi ko, ja se zblaznim zda mi reknou ze to budou vyvolavat …
no uvidime … nejhorsi je to cekani na neznamo, my si kolikrat rikame s Romou ze nam to vubec neprijde, fungujeme tak jak kdyby se nemelo nic dit.
Vse nachystane, ale asi nam to dojde az v porodnici. Jinak nevim …
To cekani je vazne opruz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.4.08 20:19

Tak Týnka zkonstatovala,že Mahul se zatím jako jediná trefila do termínu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...