Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
4.4.08 20:11

Lucy , já mám myslím taky ty „Gussepe“, drahý jsou pěkně, ale dobrý taky :-) Jednou za čas se to dá..... :lol:

Ona ta krupicová kaše nemusí být tak kalorická, třeba manža ji jako malej jedl vařenou ve vodě a jen tak a je to taky dobrý. Ale já si ji teda teď dělám s mlíkem a hlavně hodně granka a másla - je to komplex ještě ze školní družiny, tam nás s grankem dost šidili :? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
4.4.08 20:11

Tak to je prima, že jsou tu další dvě (teda mám podezření, že spíš tři :) ) miminka! Haňulko, Týnko, moc gratuluju a doufám, že si chlapečků náležitě užíváte= že jste všichni v pořádku!!!

Dnešk jsem nijak zvlášť nepročítala- byli jsme celý den pryč, takže jen k tomu „křičení“ při porodu- slyšela jsem od jedné zasvěcené, pravda asi spíš přirozený porod zastávající ženy, že křik, ale takový ten hlubší, takové to hluboké aaaa (prý se mu říká porodní mantra) pomáhá otvírání. Ono to asi v tom prostředí s cizíma lidma vyznívá divně, ale třeba vám pomůže znát tenhle názor, abyste se necítily divně…

Tak se, holčinky, držte a mějte se pokud možno krásně- ať už s miminkama v náruči či ještě 2v1 :)

Jo, a Zebruš- parádní přebalovák, chtěla bych bejt taky trochu šikovná… No, možná v příštím životě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 20:13

Holky teď jsem louhovala maliník asi 40 minut,myslíte,že ho můžu vypít? 8O :lol: :roll:

My máme ty knedle od Nowaco,a jsou výborný.No levný to není,tak chuťovčička na občas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.4.08 20:17

Adel , já ho normálně taky dlouho louhuju, vždycky na něj zapomenu. V nejhorším pojedeš rodit, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.4.08 20:19

Lucy, díky za to číslo :wink:
Dobrou noc všem=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.4.08 20:22

Katy , jahody s banánem a šlehačkou zní taky dobře :-) , ale jediný, co z toho mám je banán :(

Evi , tak mantru zkusím, teda pokud si na to v té chvíli vzpomenu :lol:

Asi si půjdu nastrouhat mrkev s jablkem, lezou na mě chutě, jak tady pořád mluvíme o jídle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.4.08 21:06

Já si taky dělám vždycky maliník extra, ale teď zrovna v nějakym pořadu mluvili o tom, že čaj pokud se louhuje déle než je stanoveno, tak paradoxně ztrácí svůj účinek. (Myslím, že to bylo sice o černém čaji, ale kdoví jak to funguje i u ostatních) Každopádně já bych ho vypila i po těch 40-ti minutách :lol:

Koukám, že jsem si pěkně zavařila s těma knedlema :lol: :lol:
Jsem docela zvědavá, jestli mě to bude držet i po porodu, páč já jinak tolik na sladký jídla nejsem. I když domácí knedlíčky s čerstvým ovocem ze zahrádky - tomu neodolá nikdo v rodině. Jen se je musím naučit stejné jako dělá babička - ty jsou prostě mňam! :-)

A už dost o jídle!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 21:43

Tak jsem si pěkně zabetonovala žaludek tou krupičnou kaší,mňááám :wink:
Do toho peču maso na zítra,vepřově a kuřecí,to bych si nejradši dala taky :lol:
Copak asi dělá Týnka a Haňule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.4.08 21:53

Jsem snědla celou misku strouhané mrkve s jabkem a požvýkala pár gumových medvědů, ale teď už fakt končím :oops: . Teď už jen ten maliník :lol:

Já myslím, že Týnka a Haňule jsou v sedmým nebi, protože už mají kloučky u sebe :D

Manža mě slíbil masáž, tak se jdu připomenout :lol:

Tak dobrou noc…třeba budeme mít zítra zase nějaký příjemný novinky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 22:56

Taky přeji dobrou a klidnou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.4.08 07:15

Dobré sobotní ráno,

tak my jsme stále 2 v jednom :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.4.08 07:24

Dobré ráno :lol:

Adel , my taky…Ale teď se v noci budím nějak moc často, i když se mi nechce na záchod, asi nervozita nebo co :roll:

Jinak masáž se včera nekonala, manžu bolelo ucho a usnul :(
Ale zato mě šel ráno koupit čerstvý rohlíky a udělal mi snídani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.4.08 07:31

Zebro to jsem zvědavá,která z nás bude první :wink:
Ještě vyrobím Jiřulkovi mlíko a jdu taky snídat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.4.08 07:46

Adel , já mám momentálně pocit, že neporodím nikdy…ale snad někdy jo :roll:
A lidi v okolí začínají „otravovat“, jestli už… :? Což na klidu nepřidá :roll:
Dokonce manža mluvil v noci ze spaní (to on dělá :lol: ) a říkal mě, že je 5.4 a že zbývají 4 dny do porodu 8O . Ale vůbec neví, že to říkal, taky už mu z toho trochu hrabe :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.4.08 08:04

Dobré sobotní ránko.

Moc a mocgratulujem Haňulce a Ryntyntynce k chlapákům, ať jsou zdraví a dělají jen samou radost!!!!!!

Takové hezké datum se přece muselo využít ne:)

No já myslím že je to zákon schválnosti a přijde to v té nejnevhodnější chvíli, u nás má přítel jet na týden pryč od 14. dubna, tak jen aby se narychlo nemusel vracet :lol:

Holky já tak strašně nechci přenášet a čekat kdy už :roll:

Jak vás tak čtu, taky jsem dostala na něco chuť teda, jdu něco najít. Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí