Poradna duly
Jana Čurdová
Lucy , to je fakt, že je to určitě přínos. Mára už aspoň trošku ví co ho čeká. Na miminko se hrozně těší, říkal že ho bude vozit v kočárku stejně jako Sárinka, ale že ho rozhodně teda jako Sárinka přebalovat nebude ![]()
Máme štěstí i na super školku. Paní učitelka, když zjistila, kolik je maminek těhulek, tak zařadila průběžně během roku i povídání o miminkách - jak se rodí, jak se o ně starat a tak … Samozřejmě uzpůsobené pro školkové děti.
A protože tam mají i klec s pískomily o které se starají a kteří je průběžně zásobují novými malými pískomily, tak to mají tak trošku i ze zvířecí říše.
Ernat tak to je teda super paní učitelka!
Jiřulku nám do školky nevzali,zatím to vypadá,že bude ještě doma.
Holky já se tu ploužím po bytě,chce se mi spát a jsem hrozně líná.Za chvíli uvařím těstoviny k omáčce a pak si půjdem lehnout,tak to snad bude lepší,doufám,že Jířa usne.Odpol se chystáme zajet koupit Jířovi nějaké boty,má jen jedny a ničí si je na hřišti. ![]()
![]()
Tak jsem to nevydrzela a psala Tynce
Vsechny Vas moc zdravi!
Ja jen doufam, ze nebudu rodit v Lbc
Tak snad dnesni noc jeste vydrzime
Ale byla bych u Tynky ![]()
Mam nekoho do dvojice?
![]()
Ja jsem taaaaaak
dojata z miminecek!!!
ahojky holky,
tak se hlasim, jsem z nemocnice uz zase doma ....... no comment. citim se jak horka brambora, kazdy dr. mi rekne neco jineho ...... tak doufam ze to vse dobre dopadne a ze uz brzy porodim a vse bude jasnejsi ![]()
tak vas jdu docist za ty dva dny ![]()
Hanule a Tynko, velka gratulace od nas a at miminka a maminky jsou zdrave ![]()
No vidite, holky, pak verte doktorum, kdo se chysta a kdo ne.
My jsme na KO OK, rikali nam, ze jeste nerodime, ale ze se hezky chystame, mame zkraceny CS:5, hlavicku dole. Jeste par dnu a uz taky se pridam na seznam nedockavych, ted bych jeste prece jenom rodit nechtela, at se jeste zatucnujeme.
Ernat, mam presne termin jako ty. Prave se chystam koupit novou zehlicku a vyzehlit miminkovske veci.
Jinak si rikam, ze neni spatny byt s terminem na konci, aspon hezky vsechny porody muzu prozivat s vami. A je to teda vzruso ![]()
Adel, a mela jsi poslicky s Jirou?
My podame prihlasku do jedne skolky, ale sanci mame mizernou.
Ja mam poslicky docela bolestive, ale myslim si, ze nekdo je treba ma, ale protoze tu bolest tak nevnima, tak to neciti. Nektere maminy neciteji ani pravidelne porodnicke kontrakce.
juuuuu, teda vy jste sikulky holky
dalsi dve miminka!!! OBROVSKA GRATULACE TYNCE I HANULCE
holky, chci se zeptat na ty smsky z porodnice, jak jsem tu dlouho nebyla tak asi zazdila ze jste zavedly system „ohlasovani“ radostnych zpravicek jak jsem pochopila z poslednich stranek
komu pak muzu poslat pripadne sms az budeme mit drobecka na svete? a kde najdu cisilko? dik
Jeni vyměňovali jsme si čísla s Týnkou, ale ta má teď úplně jiné starosti tak jestli chceš pošlu ti přes SZ svoje, protože tu budu stejně asi dřepět nejdýl.
Jeni super,že jsi zpátky!
Born gratulace ke ko ![]()
S Jířou jsem taky poslíčky neměla..
Já jsem při prvním těhu taky neposlíčkovala (nebo jsem nevěděla jak to vypadá a tak tomu nevěnovala pozornost - kdo ví), teď jsou ale na denním pořádku. Takže až to opravdu jednou přijde, asi mi bude taky chvíli trvat, než si uvědomím, že je to finále. ![]()
Adel, Lusy, a co porod, vnimali jste porodni bolesti hodne?
Ja totiz mam teorii na sve ospravedlneni. Pred porodem si vzdy rikam, jak budu statecna, ale potom mam uplne zatmeni, bolesti na me pusobi tak, ze treba zacinam blouznit. Se Zbyndou jsem treba chtela epidural, ktery me nestihli pichnout, ale chtela jsem jeho az uz me to hodne bolelo. Ted reknu manzelovi, ze at me neposlouchaji, proto ze asi jeho budu taky takhle prosit.
LucyH: prosimtě, neposlala by si mi teda taky tvoje číslo?.. kdyby něco, tak bych týnu nechtěla otravovat ![]()
Lucy taky mi ho prosím pošli,dík ![]()
Born já měla vyvolaný porod a měla jsem hrozné křížové bolesti,to se nedalo,vůbec nevim,jak bych porodila bez epidurálu..To byla celkem úleva,když mě ho píchli.
Vůbec nevím,jaké to bude,protože jsem poslíčky neměla a pak vůbec bolesti do břicha,jen ty křížové ![]()
Adel, ja taky mam bolesti spis krizove, a prave bych poznala porod podle toho, ze me zacina nejdriv bolet v krizove oblasti a porad a hodne, pak jeste k tomu prida se podbrisek, ten ale prave pravidelne. Zadny oddech
. Ale to ti preji, at tentokrat to mas jiny, u druheho to pry ma byt snadnej, u me to platilo, bolest silna, aleaspon to jde rychlej, jsem taky mela vyvolavany porod.
A nemela jsi zadne negativne nasledky po epiduralu?