Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
4.4.08 09:15

Zebruš jo jo, taky mě teď hrozně baví ho doplňovat a až tam budou obrázky všech našich pokládků - juj na to se těšim! S tou vzestupnou tendencí vah by to nemuselo ale moc pokračovat - to nevim co bych pak rodila, když budu pravděpodobně někde na konci :lol: Ačkoliv už teď si ze mě každý dělá srandu, jestli to nebude náhodou slůně.
Ono beztak záleží na velikosti hlavičky a vzhledem k tomu, že moji chlapi mají na krku balóny (bohužel jen na kraviny), tak si nedělám velké iluze. To macaté tělíčko už pak vyklouzne snadno, protože je víceméně měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 09:27

Neli gratulace ke ko :potlesk:

Lucy no Jiřulka měl taky celkem velkou hlavu.
Taky bych to brala takhle v pohodičce jako Týnka.No já třeba vůbec poslíčky nemám…Teď jsem měla rozcvičku,házeli jsme si talířem,tak třeba to pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.4.08 09:27

Tak dnes je opravdu kraaaasne rano!!!!!

Týnko a Hanulko, moc vam gratuluju k mimiskum! At jste zdravi a stastni! :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :-) :dance:

Tak Tynce se podarilo fakt krasne datum, ale jeste by to nekdo mohl stihnout, co Adel, Zebrus???
To bylo fakt vtipne, jak Tynka byla porad v pohode a v presvedceni, ze to jsou poslicci :lol: A vypada to, ze se u nas zacina predbihat :D

Lucy, diky za doplnovani seznamu :D

Taky vam tak brni prsty na rukach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 09:51

Evelín já bych ráda,ale copak s tím tvorem v břiše je nějaká kloudná domluva? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.4.08 09:58

No jo, nektere deti jsou osobnosti jiz v prenatalnim obdobi a na nejake premlouvani z venku je asi moc neuzije :lol: Ale tobe bych to Adel uz taky prala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 10:06

Taky si to přeju.Posiluju břicho neustálým smrkáním,mám už přes týden rýmu,vypadá to ,že mě chytla nějaká alergie.Jiřulkovi už taky zas teče z nosu,tak až se nějak u:,–(íme s miminkem,budem muset vyrazit na alergo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.4.08 10:16

Tak jsem měla výbornou náladu, a ani mě nerozhodil nový koberec co nám pořídila hafina přes noc. Jsem jí blbounek nakrmila vepřovými výpečky a asi to na ní bylo moc mastné, tak mi posrajdila celou chodbu i s obývákem. Před chvílí jsem to uklidila a madam si nakráčela na tu vydesinfikovanou podlahu a zopákla si to. Tak to už jsem teda nadávala a šla to znovu uklidit a vytřít. No a když zahodím hadr, tak zjistím, že mezitím poblila obývák :evil:
Je mi jasný, že za to nemůže, ale mám takový vztek! (spíš na sebe)
Evelín právě mě brní celé tělo :? , ale já mám příčinu jasnou!
No nic, tak jdu na další kolo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
4.4.08 10:42

GRATULUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.4.08 10:44

Tak my jdem s manžou pracovat, třeba jak se rozhýbu, tak z toho něco bude :lol: 8)

Lucy , tak snad nebudeme mít moc velkou hlavičku, abysme to zvládli :lol:
Taky se těším, až bude seznámek plný miminek :D
Snad už bude vaše hafuška dobrá. Z tohoto důvodu jsem moc ráda, že naše dvě holky jsou většinu času na zahradě a přes léto budou asi úplně venku. Vevnitř mají „nehody“ už jen občas, hlavně když třeba prší, tak se jim v noci nechce ven a vyčůrají se vevnitř, ale už moc ne.

Evelín , já bych taky ráda, ale nějak se mu ještě nechce :lol:

Adel , taky máme pořád ještě rýmu. Pořád smrkám a šplíchám si Vincentku a slanou vodu, ale drží se nás to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.4.08 10:46

Obrovské gratulace Týnce a Haňul !!! :srdce: :srdce: :srdce:

Lucy, pozdravuj hafinku a ať už tě nezlobí. Tohle se přece těhotným nedělá… :lol:
Zebruško, s tou objížďkou je to nepříjemné. Tak opravdu zkus počítat s nějakou tou minutkou navíc. Ale pořád je to lepší, než když jsme jeli prve rodit a zrovna se předělávala porodnice, takže se rodilo na jednom pavilonu - na interně a pak nás 2h po porodu sanitkou převáželi na jiný pavilon na dětské odd. A to jsem rodila v prosinci, když byly přes den až -10° mrazy.
Born, já si taky pořád říkám, že mám ještě spoustu času a tu tašku ještě sbalenou nemám. Ale aspoň mám už skoro všechno vypraný a vyžehlený, takže opravdu jen tu tašku vzít a nabalit. Jen Mareček si vzal do hlavy, že když jsem jemu upletla svetřík na cestu z porodnice, tak musím uplést svetřík i pro Klárinku. No tak snad to stihnu, zatím jsem v půlce. Ale vůbec na to nemám čas :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.4.08 10:48

Jé Mareček je zlatíčko, že takhle myslí na sestřičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
4.4.08 10:51

Ryntyntynke a HAnulke gratulujeeeeeeeeeeeeem. Nech maju maminky veeeela mliecka a chlapciatka nech su zdravuckííí a kraaasne rastu. Juchuuuuuuuuu

http://www.sirmi.ic.cz/teddy/56.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.4.08 10:57

Ještě jedna dobrá story - u Marečka ve školce se to taky tento rok vyrojilo s těhotnýma maminkama. A jedna holčička co má asi měsíc narozeného brášku, tak si mě tak předevčírem prohlížela a prohlásila: „Vy máte ale velké bříško, moje maminka ho neměla takhle velký. Sotva poloviční.“
No, tak jsem holt teď trošku větší no :oops: A včera znova: „Vy máte hodně velké bříško, moje maminka ho neměla takhle velký…“ Tak to už jsem nevydržela a říkám jí, že holt má každá maminka jinak velký bříško a že mi to nemusí opakovat každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.4.08 11:11

Ernat koukám, že ta těhulkovská epidemie vládne ve všech školkách, my když se sejdem všechny v šatně - tak už tam nikdo neprojde. Je fakt, že většina už chodí jen s miminkem v autosedajdě, ale nacpáno je pořád! :lol: Zas ale ty školkové děti to tak hezky vzájemně prožívají a vyprávějí si o tom, tak si myslím, že je to taky přínosem, když se sejde víc těch „postižených“ novým přírůstkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.4.08 11:22

Lucy, tak snad to pejska brzy prejde, chapu, jak je to neprijemne :roll:

Ernat, neni nad detskou uprimnost, ze :wink:

Tak uz mam babovku v troube, ale vubec si nejsem jista vysledkem :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek