Poradna duly
Jana Čurdová
Zebruš jo jo, taky mě teď hrozně baví ho doplňovat a až tam budou obrázky všech našich pokládků - juj na to se těšim! S tou vzestupnou tendencí vah by to nemuselo ale moc pokračovat - to nevim co bych pak rodila, když budu pravděpodobně někde na konci
Ačkoliv už teď si ze mě každý dělá srandu, jestli to nebude náhodou slůně.
Ono beztak záleží na velikosti hlavičky a vzhledem k tomu, že moji chlapi mají na krku balóny (bohužel jen na kraviny), tak si nedělám velké iluze. To macaté tělíčko už pak vyklouzne snadno, protože je víceméně měkké.
Neli gratulace ke ko ![]()
Lucy no Jiřulka měl taky celkem velkou hlavu.
Taky bych to brala takhle v pohodičce jako Týnka.No já třeba vůbec poslíčky nemám…Teď jsem měla rozcvičku,házeli jsme si talířem,tak třeba to pomůže ![]()
Tak dnes je opravdu kraaaasne rano!!!!!
Týnko a Hanulko, moc vam gratuluju k mimiskum! At jste zdravi a stastni!
![]()
Tak Tynce se podarilo fakt krasne datum, ale jeste by to nekdo mohl stihnout, co Adel, Zebrus???
To bylo fakt vtipne, jak Tynka byla porad v pohode a v presvedceni, ze to jsou poslicci
A vypada to, ze se u nas zacina predbihat ![]()
Lucy, diky za doplnovani seznamu ![]()
Taky vam tak brni prsty na rukach?
Evelín já bych ráda,ale copak s tím tvorem v břiše je nějaká kloudná domluva? ![]()
No jo, nektere deti jsou osobnosti jiz v prenatalnim obdobi a na nejake premlouvani z venku je asi moc neuzije
Ale tobe bych to Adel uz taky prala!
Taky si to přeju.Posiluju břicho neustálým smrkáním,mám už přes týden rýmu,vypadá to ,že mě chytla nějaká alergie.Jiřulkovi už taky zas teče z nosu,tak až se nějak u:,–(íme s miminkem,budem muset vyrazit na alergo ![]()
Tak jsem měla výbornou náladu, a ani mě nerozhodil nový koberec co nám pořídila hafina přes noc. Jsem jí blbounek nakrmila vepřovými výpečky a asi to na ní bylo moc mastné, tak mi posrajdila celou chodbu i s obývákem. Před chvílí jsem to uklidila a madam si nakráčela na tu vydesinfikovanou podlahu a zopákla si to. Tak to už jsem teda nadávala a šla to znovu uklidit a vytřít. No a když zahodím hadr, tak zjistím, že mezitím poblila obývák ![]()
Je mi jasný, že za to nemůže, ale mám takový vztek! (spíš na sebe)
Evelín právě mě brní celé tělo
, ale já mám příčinu jasnou!
No nic, tak jdu na další kolo!
GRATULUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
Tak my jdem s manžou pracovat, třeba jak se rozhýbu, tak z toho něco bude
![]()
Lucy , tak snad nebudeme mít moc velkou hlavičku, abysme to zvládli ![]()
Taky se těším, až bude seznámek plný miminek ![]()
Snad už bude vaše hafuška dobrá. Z tohoto důvodu jsem moc ráda, že naše dvě holky jsou většinu času na zahradě a přes léto budou asi úplně venku. Vevnitř mají „nehody“ už jen občas, hlavně když třeba prší, tak se jim v noci nechce ven a vyčůrají se vevnitř, ale už moc ne.
Evelín , já bych taky ráda, ale nějak se mu ještě nechce ![]()
Adel , taky máme pořád ještě rýmu. Pořád smrkám a šplíchám si Vincentku a slanou vodu, ale drží se nás to ![]()
Obrovské gratulace Týnce a Haňul !!!
![]()
Lucy, pozdravuj hafinku a ať už tě nezlobí. Tohle se přece těhotným nedělá… ![]()
Zebruško, s tou objížďkou je to nepříjemné. Tak opravdu zkus počítat s nějakou tou minutkou navíc. Ale pořád je to lepší, než když jsme jeli prve rodit a zrovna se předělávala porodnice, takže se rodilo na jednom pavilonu - na interně a pak nás 2h po porodu sanitkou převáželi na jiný pavilon na dětské odd. A to jsem rodila v prosinci, když byly přes den až -10° mrazy.
Born, já si taky pořád říkám, že mám ještě spoustu času a tu tašku ještě sbalenou nemám. Ale aspoň mám už skoro všechno vypraný a vyžehlený, takže opravdu jen tu tašku vzít a nabalit. Jen Mareček si vzal do hlavy, že když jsem jemu upletla svetřík na cestu z porodnice, tak musím uplést svetřík i pro Klárinku. No tak snad to stihnu, zatím jsem v půlce. Ale vůbec na to nemám čas ![]()
Ryntyntynke a HAnulke gratulujeeeeeeeeeeeeem. Nech maju maminky veeeela mliecka a chlapciatka nech su zdravuckííí a kraaasne rastu. Juchuuuuuuuuu
Ještě jedna dobrá story - u Marečka ve školce se to taky tento rok vyrojilo s těhotnýma maminkama. A jedna holčička co má asi měsíc narozeného brášku, tak si mě tak předevčírem prohlížela a prohlásila: „Vy máte ale velké bříško, moje maminka ho neměla takhle velký. Sotva poloviční.“
No, tak jsem holt teď trošku větší no
A včera znova: „Vy máte hodně velké bříško, moje maminka ho neměla takhle velký…“ Tak to už jsem nevydržela a říkám jí, že holt má každá maminka jinak velký bříško a že mi to nemusí opakovat každý den ![]()
Ernat koukám, že ta těhulkovská epidemie vládne ve všech školkách, my když se sejdem všechny v šatně - tak už tam nikdo neprojde. Je fakt, že většina už chodí jen s miminkem v autosedajdě, ale nacpáno je pořád!
Zas ale ty školkové děti to tak hezky vzájemně prožívají a vyprávějí si o tom, tak si myslím, že je to taky přínosem, když se sejde víc těch „postižených“ novým přírůstkem.
Lucy, tak snad to pejska brzy prejde, chapu, jak je to neprijemne ![]()
Ernat, neni nad detskou uprimnost, ze ![]()
Tak uz mam babovku v troube, ale vubec si nejsem jista vysledkem ![]()