Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
3.4.08 13:30

Lenco, klobouk dolu s tim varenim, jeste i buchta, hmmm :D

Zebrus, taky chvalim metrik, jeste o nem rekni Benikovi :D

Adel, novy boty se vzdycky hodi :wink:

Prebalovaci podlozky mame dve, jednu do koupelny na pracku a pak na prebalovak do loznice, akorat jeste musim koupelnu zasobit plinama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.08 13:39

Zebrus, kterou adresu jsi kopirovala na novy metrik? Koukam zrovna na ty stranky a zase jsou tam tri moznosti (html, message board code, ezBoard code)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.4.08 13:45

Lenčo u vás bude dneska strávníků! :lol: Taky bych jela, zmohla jsem se jenom na polívku a po ní Jířa usnul, tak uvidíme, jak velký bude mít hlad, kdyžtak vytáhnu nějakou omajdu z mrazáku.

Tady pořád prší, tak jsem si teď udělala pořádek v dokumentech (myslím, že se k tomu zas dlouho nedostanu) a jdu pověsit prádlo, ale musim na sušák, když tam tak hnusně. To se tu zas nehnem.

Tak ať máte ty poslední kontroly v pohodě a pokud možno bez čekání.
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 14:07

Zebruš: Taky gratulace k monitoru a kontrole! :-) To víš, že jsem chtěla slyšet jiné zprávy než typu: Když neporodíte, tak za týden :roll: :? Manža mi říká, že se tím nemám stresovat, že Adámek musí ven tak či onak…jenže jsem netrpělivý typ i bez hormonů :lol: :lol:
Tak to přeji příjemné vyhánění :lol: :lol: U nás jediný efekt „vyhánění“ je, že mě pak bolí podbřišek jak při silnější MS :? :wink:
Pěkný metřík!

Evelín: On je to takový pololeh-polosed :D

Já mám přebalovací podložku jen jednu. Na mnou vymyšleným přebalováku ze stolku :D Jsem zvědavá, jestli tam budu přebalovat :P :wink:

Leni: Buchtu bych taky chtěla dneska zvládnout…ale nejdřív půjdem s pejskem ven, jelikož u nás vysvitlo sluníčko (aby to nedopadlo jako včera, že nejdřív svítilo a pak jsem zmokli!)

Jsem zvědavá, jestli už to má Haňul za sebou! Určitě :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.08 14:08

Evelín, ten druhej, ale nemusí tam být ten začátek a na konci url. Dala jsme to do podpisu přesně takto (jen bez těch mezer za „img“ a před „/img“):

http://www.babysfirstsite.org/…birthdue.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.4.08 14:32

Zebro s tou podložkou, to jsi myslela na vaší postel, nebo na postýlku mimi. Protože já jsem u Radimka zkoušela nejdřív přebalovat na naší posteli a to fakt nešlo (zááááda atd :roll: 8O ) Dobrá výška je dětská postýlka a nebo se mi osvědčil normální stůl, hlavně aby to bylo pohodlný pro vás oba :wink: :wink:

Jdu se natáhnout, nějak mě zmohlo to žehlení.
pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.08 14:47

Katy , myslela jsem na naší posteli, my máme totiž všechno nízko, i stůl, takže to vyjde na stejno. Ze začátku stejně asi budem koupat v pokoji v kyblíku, takže přebalovák nechám v pokoji a později, až se Beník do kyblíku nevejde (nebo už se mu nebude líbit :roll: ), tak dáme přebalovák do koupelny a v pokoji to nějak vyřešíme. To by nebylo tak těžký přebalovák vyrobit - stluču nějaký prkna a čtyří nohy, nalakuju a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.08 14:47

tak zase nevim, kde udelali soudruzi z NDR chybu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
3.4.08 14:53

Hanulkaaaaaaaaaaaaaa, drž saaaaaaaaaaaaaaaaa Juchuuu, už je aj miminko na svete, či nie? :D :D :D

Zebruska, kraasny metriiik.

Gratulujeeeem ku kontrole.

Janusko, teda , nech si rýchlo zdravučka a s tou spravou, aach jaaaj, ale pripadne u dr. povies… nebudes spravu hadam potrebovat.

JA prebalujem na posteli a aua,. au, chrbaaat, lepšie je dačo vyššie. :wink:

A plienky budu už večeer :potlesk: :potlesk:

BAbulky, ktora bude po AHnulke dalsia?

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.08 15:01

Evelín , já to mám přesně tak jako ty a funguje to 8O . Možná je to jen nějak „zaseklý“, zkus to vložit znovu :?
A máš v nastavení povolený znaky, html, atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.08 15:11

Zebrus, v tom zase bude nejaky uzasny chytak ci blbost :roll: To img v zavorce jsi kopirovala s tim metrikem nebo jsi ho tam dopisovala ci vkladala nejak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.4.08 15:24

Tak jsme si dali s Jířou chrupku a to dítě si chce hned jít kopat 8O :lol:

Zebro krááásnej metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.08 15:25

Evelín , ono je jedno, jestli to zkopíruješ nebo napíšeš ručně - srovnávala jsem to tvé s tím mým a je to úplně stejný, takže napsaný to máš určitě dobře. Jediný, co mě napadá je, že nemáš v nastavení povolený HTML a znaky, proto ti to ukazuje jen odkaz. Možná si to zkontroluj, je to v nastavení pod tím podpisovým okýnkem, jak se zatrhává ANO/NE. Jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
3.4.08 15:27

Ahoj

Haňulka-drýím palčeky,aby všetko dobre dopadlo a nech to máš rýchlo za sebou.Už sa teším na ďalšie „naše“ miminko vo fóre.

Zebra-tú dezinfekciu mi dávali i pri pôrode,vyliali mi tam hádam 5 litrov a desne to štípalo.
Ten nový metrík je super,asi vyskúšam aj ja niečo nové.
A treba sa tam najskôr zaregistrovať?

Janusa-tak rýchle uzdravenie.Tiež som tesne pred pôrodom brala tabletky na vkladanie a Sofi je o.k.

Zulok-tie maličké plienky používam aj ja,robia ich pampers,volajú sa newborn,č.1,a v Dm drogérii ich určo kúpiš.Teda aspoň si myslím.

Sofinka dnes v noci zase strašila.Bola hore od 12 do 03hod a stále mrnčala.Potvorka už vystrkuje rožky.

Zatím papa
Dnes sme boli na prehliadke a Sofinka vyrástla o 4cm a pribrala 300g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.08 15:28

Zebrus, diky, vsechno tam mam zatrzene,tak jako u minuleho metriku a proste nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí