Poradna duly
Jana Čurdová
Lenco, klobouk dolu s tim varenim, jeste i buchta, hmmm ![]()
Zebrus, taky chvalim metrik, jeste o nem rekni Benikovi ![]()
Adel, novy boty se vzdycky hodi ![]()
Prebalovaci podlozky mame dve, jednu do koupelny na pracku a pak na prebalovak do loznice, akorat jeste musim koupelnu zasobit plinama…
Zebrus, kterou adresu jsi kopirovala na novy metrik? Koukam zrovna na ty stranky a zase jsou tam tri moznosti (html, message board code, ezBoard code)…
Jé Lenčo u vás bude dneska strávníků!
Taky bych jela, zmohla jsem se jenom na polívku a po ní Jířa usnul, tak uvidíme, jak velký bude mít hlad, kdyžtak vytáhnu nějakou omajdu z mrazáku.
Tady pořád prší, tak jsem si teď udělala pořádek v dokumentech (myslím, že se k tomu zas dlouho nedostanu) a jdu pověsit prádlo, ale musim na sušák, když tam tak hnusně. To se tu zas nehnem.
Tak ať máte ty poslední kontroly v pohodě a pokud možno bez čekání.
Zatím papa
Zebruš: Taky gratulace k monitoru a kontrole!
To víš, že jsem chtěla slyšet jiné zprávy než typu: Když neporodíte, tak za týden
Manža mi říká, že se tím nemám stresovat, že Adámek musí ven tak či onak…jenže jsem netrpělivý typ i bez hormonů
![]()
Tak to přeji příjemné vyhánění
U nás jediný efekt „vyhánění“ je, že mě pak bolí podbřišek jak při silnější MS
![]()
Pěkný metřík!
Evelín: On je to takový pololeh-polosed ![]()
Já mám přebalovací podložku jen jednu. Na mnou vymyšleným přebalováku ze stolku
Jsem zvědavá, jestli tam budu přebalovat
![]()
Leni: Buchtu bych taky chtěla dneska zvládnout…ale nejdřív půjdem s pejskem ven, jelikož u nás vysvitlo sluníčko (aby to nedopadlo jako včera, že nejdřív svítilo a pak jsem zmokli!)
Jsem zvědavá, jestli už to má Haňul za sebou! Určitě
![]()
Evelín, ten druhej, ale nemusí tam být ten začátek a na konci url. Dala jsme to do podpisu přesně takto (jen bez těch mezer za „img“ a před „/img“):
Zebro s tou podložkou, to jsi myslela na vaší postel, nebo na postýlku mimi. Protože já jsem u Radimka zkoušela nejdřív přebalovat na naší posteli a to fakt nešlo (zááááda atd
) Dobrá výška je dětská postýlka a nebo se mi osvědčil normální stůl, hlavně aby to bylo pohodlný pro vás oba
![]()
Jdu se natáhnout, nějak mě zmohlo to žehlení.
pa
Katy , myslela jsem na naší posteli, my máme totiž všechno nízko, i stůl, takže to vyjde na stejno. Ze začátku stejně asi budem koupat v pokoji v kyblíku, takže přebalovák nechám v pokoji a později, až se Beník do kyblíku nevejde (nebo už se mu nebude líbit
), tak dáme přebalovák do koupelny a v pokoji to nějak vyřešíme. To by nebylo tak těžký přebalovák vyrobit - stluču nějaký prkna a čtyří nohy, nalakuju a je to ![]()
Hanulkaaaaaaaaaaaaaa, drž saaaaaaaaaaaaaaaaa Juchuuu, už je aj miminko na svete, či nie?
![]()
Zebruska, kraasny metriiik.
Gratulujeeeem ku kontrole.
Janusko, teda , nech si rýchlo zdravučka a s tou spravou, aach jaaaj, ale pripadne u dr. povies… nebudes spravu hadam potrebovat.
JA prebalujem na posteli a aua,. au, chrbaaat, lepšie je dačo vyššie. ![]()
A plienky budu už večeer
![]()
BAbulky, ktora bude po AHnulke dalsia?
Evelín , já to mám přesně tak jako ty a funguje to
. Možná je to jen nějak „zaseklý“, zkus to vložit znovu ![]()
A máš v nastavení povolený znaky, html, atd?
Zebrus, v tom zase bude nejaky uzasny chytak ci blbost
To img v zavorce jsi kopirovala s tim metrikem nebo jsi ho tam dopisovala ci vkladala nejak jinak?
Tak jsme si dali s Jířou chrupku a to dítě si chce hned jít kopat
![]()
Zebro krááásnej metřík ![]()
Evelín , ono je jedno, jestli to zkopíruješ nebo napíšeš ručně - srovnávala jsem to tvé s tím mým a je to úplně stejný, takže napsaný to máš určitě dobře. Jediný, co mě napadá je, že nemáš v nastavení povolený HTML a znaky, proto ti to ukazuje jen odkaz. Možná si to zkontroluj, je to v nastavení pod tím podpisovým okýnkem, jak se zatrhává ANO/NE. Jinak nevím ![]()
Ahoj
Haňulka-drýím palčeky,aby všetko dobre dopadlo a nech to máš rýchlo za sebou.Už sa teším na ďalšie „naše“ miminko vo fóre.
Zebra-tú dezinfekciu mi dávali i pri pôrode,vyliali mi tam hádam 5 litrov a desne to štípalo.
Ten nový metrík je super,asi vyskúšam aj ja niečo nové.
A treba sa tam najskôr zaregistrovať?
Janusa-tak rýchle uzdravenie.Tiež som tesne pred pôrodom brala tabletky na vkladanie a Sofi je o.k.
Zulok-tie maličké plienky používam aj ja,robia ich pampers,volajú sa newborn,č.1,a v Dm drogérii ich určo kúpiš.Teda aspoň si myslím.
Sofinka dnes v noci zase strašila.Bola hore od 12 do 03hod a stále mrnčala.Potvorka už vystrkuje rožky.
Zatím papa
Dnes sme boli na prehliadke a Sofinka vyrástla o 4cm a pribrala 300g.
Zebrus, diky, vsechno tam mam zatrzene,tak jako u minuleho metriku a proste nic ![]()