Poradna duly
Jana Čurdová
Jeni jméno doplním (také bylo naším favoritem, ale předběhl nás manžův bráška), no a ať tedy nemusíš ležet moc dlouho a jste oba zdraví brzy zase doma! Budem držet palečky a myslet na tebe. Kdyby něco tak číslo na Týnku máš, ne?
DUBŇÁTKA 2008
http://sweb.cz/…Sofimini.jpg Wenee porodila 17.3.08 - Sofia 2700 g / 46 cm / 81 / – / Topoľčany / vd
http://sweb.cz/…A1komini.jpg Zulok porodila 18.3.08 - Matuško 2850 g / 48 cm / 82 / – / Bratislava / vd
1 holčička : 1 chlapeček
28.3 / Janno / 75 / Elliot Jasper 09/06 / Tábor-GB
02.4 / Mahule / 80 / – / Brno
03.4 (Eliška)/ Katarinkap / 81 / – / JM / sv
08.4 (Vítek)/ Adel32 / 75 / Jirka 10/05 / Pha / vd
09.4 (Benjamin Terry)/ Zebra / 82 / – / Mor.Krumlov / vd
11.4 / TP / Kamilka 10/06
13.4 (Sanelka Anna)/ Adika / 82 / – / Česká Lípa / vd
13.4 (Adámek)/ Ryntyntyna / 84 / – / SČ / vd
14.4 / Angel…girl / – / Klatovy /
19.4 (Štěpánek)/ Evelína / 86 / – / JM / vd
19.4 (Ondrášek)/ Jena / 80 / – / Vysočina / vd
20.4 / Lenča / 75 / Martina 04/97 / JM / vd
21.4 (Matýsek)/ Haňule / 80 / – / ZČ / sv
25.4 (Adámek)/ Nela9 / 91 / – / Kladno / sv
26.4 / Monika27 / Tomáš
28.4 / Janusa / 78 / – / Pha / vd
29.4 / Born / 79 / Zbyněk 06/05 / Pha /vd
29.4 (Klárka)/ Ernata / 73 / Marek 12/02 / Pce / vd
02.5 / Katy / Radim 03/05 / Pha
04.5 (Tomášek)/ LucyH / 82 / Jirka 01/05 / SČ / vd
05.5 (Deniska)/ Amazonka / 87 / – / Vyškov / sv
08.5 / EvaM / 78 / Ema 05/05 / Třebotov
/ Ivis / – / Pha / vd
http://www.sirmi.ic.cz/deti/38.gif /> termín porodu/jméno miminka/přezdívka/rok narození/další děťátka/bydliště/stav
Ahoj holky, tak jdu jen na skok, mám tu nějakou práci. Radimek byl dneska ve školce až do oběda a ráno šel sám k paní učitelce, tak, snad to nezakřiknu. Teď spí, dokonce si řekl sám, že jde spát
, asi ho to unavilo. Paní učitelka říkala, že nacvičujou nějakou besídku, tak jsem zvědavá. Hlásil, že nemaloval, ale zpíval a cvičil a tak to teda učitelce asi odpustil. Má trochu rýmu, ale jen tu vodovou, no radši jsem to učitelce řekla, že kdyby něco ať mi cinkne, že pro něj dojdu, ale ona říkala, že je to dobrý, že to není ta rýma, kterou by nakazil ostatní. (smrká asi jednou za den, jsem fakt nějaká přecitlivělá, a nechci aby si mysleli, že tam šoupu nemocný díte) Na pindíka si vůbec nevzpoměl, ale když šel teď spát, tak se šklebil, že má au au, tak jsme ho namazali a je to dobrý.
Něco pro zasmání: včera večer ve vaně manžel přetahoval kůžičku a to byl jak na trní a už do předu ječel, že au. Když už seděl sám ve vaně, tak jsem tam přišla a ptám se jak to šlo a manžel mi to líčil a já koukám jak blázen a Radim v jedný ruce pindika a v druhý pemzu a už se chystal,
tak jsme ho s manželem zastavili. Ječí, že má au a pak se drbe pemzou, prostě chlap, kterej chce být obskakovanej
![]()
Tak pa a už ať jsou tady další miminka, vždyť už je 2.4 ![]()
Já jsem pro jistotu včera manžela taky znásilnila (koukal jak blázen, ale prý tu „oběť“ pro mne udělal rád
)
Katy s pindíkem taky zažíváme docela komické chvilky, občas si vlezu k Jířovi do vany a když jsem mu tuhle řekla ať si přetáhne pindíka, tak se na mě začal sápat, že nejdřív máma
. Pak následovala hodinová debata, kdo teda je vybaven na přetahování a kdo ne, nezapomněl zmínit i psa!
Ahoj těhulky!Tak vás všechny zdravím,dnes jsem byla na kontrole a monitoru-natáčely mi ho víc jak hodinu,malinká spinkala.Zatím se nic neděje mám přijít v pondělí.Ach jo už bych toho broučka chtěla mít u sebe,člověk pořád čeká kdy to přijde a pořád nic.Závidím holkám že už mají drobečky u sebe já vím taky se dočkáme.
Ahojda!!
Hlásím se taky po kontrole! Tlak-moč v pořádku
Jinak jsem se ptala na tu plodovku a dr. mi udělala ultrazvuk, takže jsem viděla jak bobánek spinká a cumlá si u toho paleček!!
(celá maminka
) Mno a plodovka je pod hlavičkou ještě zachovalá, tudíž to byla ranní nehoda
![]()
Jela jsem s manžou a zrovna u doktorky čekalo tolik ženských, takže to muž pročekal v autě---lehce naštvaný
A zítra jdeme poprvé na monitor do porodnice a to pojedu s bráškou (to zas bude manžel vychrupkávat po noční…) Mohla jsem ho sfouknout i dneska, ale bylo tam opět dost maminek a čekat se mi podruhý fakt nechtělo ![]()
Leni: Gratulace ke kontrole a k monitoru
Jinak mi moje dr. povídala úplně to samý (hm, jenže jsem to slyšela asi už potřetí
) U nás zrovna svítí sluníčko, ale každou chvilkou je jinak…a taky na mě jde spinkací ![]()
Evelín: Taky gratulace ke kontrole a k monitoru
Štěpánek má pěknou váhu, ale stejnak je to ultrazvukem orientační
Mám pocit, že tady máme samý kluky jak buky všechny
![]()
Mahul: Kamrádce taky začínaly kontrakce v kříži…a měla je celý porod takový…takže že by??
Super že máte autosedajdu ![]()
Wenee: Promiň, já jsem to trošku jinak pochopila
Ale oni jsou, holky, všímavější a poradily
A čtyři stehy, to je pěkný! ![]()
Jeni: Držím ti pěstičky pro štěstí!!! A nakonci na tebe bude čekat ta nejsladší odměna…JO, kdyby jsi chtěla, písnu ti SZ svoje číslo (mají ho i ostatní holky), aby jsi nebyla v nemocnici odříznutá od světa ![]()
Katarinko ty už tady od zítřka taky nemáš co vysedávat!
![]()
Teda my jsme fakt nějaký vzorný, každej by spíš čekal, že to sluníčko bude tahat prťousky jedna báseň a ono nic. To jsem zvědavá, kam to donosím já, když mám oficiální termín až v květnu.
Holky, to máte teda zážitky s pindíkama
. Ale pemzou? Ten má odvahu
![]()
Katarino , gratuluju ke kontrole. Taky už bych malýho chtěla u sebe, ale musíme vydržet
Snad ne moc dlouho…
Ryntyntyn , taky gratuluju ke kontrole. A super, že to nebyla plodovka. Nehody se stávají
. Asi se taky zkusím zeptat, jestli mě neudělají UTZ, jestli ta plodovka pod hlavičkou je, nevěděla jsem, že to jde vidět ![]()
Lucy, Katy: S pindíkama dobrý historky
Jsem zvědavá, jak je budu zvládat za dva roky já
![]()
Katarin: Gratulace k monitoru
Už by jsme chtěly mít všechny ty naše zlatíčka u sebe
Máš pravdu, to čekání v samém finiši je už trošku na paličku
![]()
Katy: Manžel taky dělá tuto „oběť“ rád
Jsem zvědavá, jaké bude u nás šestinedělí
![]()
Zebruš: Já jsem si vzala s sebou použitou vložku, že by mi na ni udělala ten test a ona rovnou takto
Taky dobře! Viděla jsem maličkého
Jsem si mohla rovnou říct, jestli by mi ho i „nezvážila“ ![]()
Zebruš nestraš! já už jsem takhle z toho hotová a to mám ještě měsíc před sebou!
Holky, vůbec vám ty termíny na konci měsíce nezávidím! Ale na druhou stranu se tam taky může lehce dostat
A vy si můžete pospíšit a budete uprostřed
![]()
Tak já se jdu obléct a frčím na pidi-procházku s hafíkem, má moc energie (bodejď by ne když celý odpoledne prochrápala…)
A pak jdu na kosmetiku na obočíčko (jsem ji měla mít zítra, ale monitor je přednější
)
Ryntyntyna aktivní jako vždy
,gratuluju ke ko ![]()
Katarinko tobě též
![]()
Zebro nestraš!
Lucy hned bych vzala tašku a mašírovala do porodnice.Pořád ji přemlouvám a jí se nechce.
Holky těch devět měsíců uteklo jak voda,ale tyhle poslední dny jsou nekonečné.Hlavně aby nám to všem dobře dopadlo.
Holky kolik vypijete denně maliníku?