Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
1.4.08 19:49

Mahul , jo majonézy mívají k meníčkám dobrý - domácí :lol: . Já jím teď něco podobnýho - kalamárový prsty s hranolkama a kečupem (majonéza mi došla :? ) a k tomu chroustám ředkvičky (aby se ta nezdravost vyrovnala :lol: ). Akorát jsem musela dělat ty hranolky na dvakrát, protože manža je má prý raději smažený a já zase z trouby :roll: .
Já mám taky manžu zlatíčko :D

Adel , to bude po té kontrole, mě když se tam doktorka šťourala, tak to bolelo jak čert a pak jsem taky špinila.
Mě se nechtělo přesazovat kytky, tak jsem jim jen přidala hlínu ze zahrádky, tak snad to přežijou :oops: :lol:
Tu Maminku si taky budu muset koupit, ale asi si ji nechám až do porodnice, abych tam měla co číst. Betynka mě chodí domů a chtěla jsem si ji schovat, ale nevydržela jsem to :oops:
Snad vezmou Jiříka později :(

Berete ten termín podle prvního UTZ nebo podle menzesu? Já mám ten 9.4 podle UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.4.08 19:58

Zuločku , včera jsme testovali ten náš monitor a málem jsme ohluchli 8O , snad to nebude pípat moc často. A v návodu jsem četla, že to někdy falešně pípá u malých miminek, protože jsou lehčí a může se to dát přímo pod prostěradlo, tak jsem zvědavá, až to odzkoušíme na čisto :)
Já se bojím, že to nepoznám. Jestli nebudu mít velký, výrazný a pravidelný bolesti, tak asi fakt porodím doma 8O :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.4.08 20:07

Ale poznate to. Az to bude pravidelne po 7 minutach, urcite jedte, i kdyby byl falesny poplach - je to lepsi nez porodit doma. :)
Jsem uz lezela se Zbyndou v posteli, ale musela jsem vstat abych snedla horkou cokoladu. To jsou chute. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.4.08 22:09

Ahojky, k těm poslíčkům - v teplé vodě by měly poslíčci po chvíli ustat, porodní bolesti naopak zesílí. A poslíčci by měly vycházet spíše zespodu bříška a naopak když tvrdnutí začíná nahoře bříška, tak už se děloha snaží miminko vystrnadit ven. Aspoň takhle nějak to mám z kurzu, v praxi si to už moc nepamatuju. A do porodnice v pohodě stačí vyjet, když jsou kontrakce 5 min. Spíše se má počítat délka kontrakce a odjezd do porodnice je kontrakce trvající 40 sec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.4.08 08:04

Dobré ránko!!

Po ránu jen na rychlovku, musím se jít přirpavit a vyrazit s autíčkem do Liberce. Ještě včera jsem myslela, že se mnou pojede Radko, ale dneska se na to cítím, že to uřídím :D Ale on už mě asi nenechá jezdit coby řidiče :wink: Taky dobře :lol:

Ernat: Nám na kurzu vystvětlovali rozdíl mezi poslíčkama a kontrakcema úplně stejně. Jenže jsem se potom o tom bavila s mamkou a ta měla kontrakce z podbřišku 8O Takže opět co člověk, to originál :lol: :lol:

Zebruš: Já jsem měla spuštěný větrák a otevřený dveře na zahradu, takže jsme nefetovali vůbec a za deset minutek jsem to měla hotový :wink:
Jo, a k těm poslíčkům: Bolest byla z podbřišku a byly to takový křeče, který nevím jak dlouho trvaly??
Mno, a bolení v podbřišku a píchání taky známe… :? To mě pro jistotu chytlo včera večer u kamarádů a drželo se to až do postýlky, kde jsem to krásně zaspinkala :D Už se nám-holka-cvičí :wink: :wink: Jinak si myslím, že až na to přijde, že to určitě poznáme :)

Adél: Taky jsem jednou po vyšetření špinila, pokud to není jasně červená krev, tak je to prý v poho (slova PA)…
Já už jsem taky sázela nové kytičky…Hlavně jsem při jarní generálce zahrádky zjistlila, že musím dokoupit kytičky do skalky. Ta psí mrška jich tam poměrně dost porujnovala :? Jo, jo, zahrádku a kytičky já miluju! Taky jich tady doma máme (si totiž „předpěstovávám“ do domečku :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.4.08 08:49

Dobré ránko,

tak žádná miminka? :D Jdu snídat,noc s Jířou stála za prd.Dopol půjdem na chvíli ven a odpol jde s dědou,tak zas budu mít chvilku klidu.A zítra jsem domluvená s manželem,že s ním odpol půjde,protože večer má trénink :wink:

Ryntyntyn aktivní jako vždy :lol: No už bys ani sama jezdit neměla,žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.4.08 09:28

Dobré ráno :lol:

Jsem se ráno hned rozčílila, protože mi nešel internet, tak jsme to s manžou dlouze řešili po telefonu, zkusili všechno možný a nakonec jsme zjistili, že jsem si na notebooku připojení na internet vypnula :roll: . Takový malinký tlačítko (zapnout/vypnout :roll: ) - a já s tím celý ráno chudáka manžu stresuju, jsem trubka :oops: :pocitac: :roll:

Jinak celou noc jsem se budila - trochu mě pobolívalo břicho, ale vždycky jsem zase usnula, to se mi teď děje nějak často, tak jsem každý ráno jak zombie 8O . A dneska ráno se ta bolest zvětšila, tak jsem myslela, že už :) Ale teď zase nic… :?

Ryntyntyn , už raději neřiď !!! Mě už i břicho tvrdne víc a víc, tak už to asi není daleko… :lol: . Teda snad… :lol:
Zítra jedeme na monitor, tak doufám, že mě řeknou něco pozitivního - třeba že už se chystáme nebo si mě tam rovnou nechají - já už bych táááák chtěla… :D
Jo jo, naše hafuše taky milujou zahrádku - minulý léto mi rozkousali jediný kytky v zahradě (manža pak na ně ještě pro jistotu několikrát vjel autem :roll: ), ale kytky záhadně letos znovu vyrostly, tak mám radost :lol: . Myslím, že to jsou oranžový lilie…asi nějaký odolný druh :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.4.08 09:37

Dobre raaaanko,
no holkyyy ja mela noc .. vecer! Uz jsem myslela ze pojedeme, nakonec jsem nechtela plasit, protoze bolesti klasika, ale mela jsem siiilene tvrde bricho, me tvrdne porad, ale ted jsem ho mela tvrde 2 hodiny v kuse a nic nepomahalo, ani tepla sprcha nic. Malou jsem necitila a kdyz taam minimalne, trosku mi hrabalo, spinila jsem. Sla jsem spat, dneska rano ok, ale zase pro zmenu necitim panev, kycle … jak kdyby chteli opustit me telo :) HRUZA.
no tak jsem si chtela postezovat :) neni se cemu divit, nevim na co furt cekam :) ale stejne … bricho jsem mela tvrde uplne cele, nahore nejvic.
no ja jdu neco delat … na dnesek jsem mela plany uklidu, tak si to udelam na etapy :)
Krasny den a tesim se na Vase radky! Pusu na briska a Matuskovi a Sofince na celicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.4.08 09:45

Holčinky no vidím,že už nás všechny to čekání trošku zmáhá :lol:
Musíme VYDRŽAŤ!!!!!!!
Adi sprááávně,pusinku Matuškovi a Sofince! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.4.08 10:11

Taky jdu něco dělat, ať ten čas líp utíká :lol:

Rodinka mě teď nějak často volá :lol: , pořád mě kontrolují, jestli už… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.4.08 10:16

Tak jdu jukat co se děje a vidim, že zas nic!
Na co furt čekáte? :lol:

My měli taky úžasnou noc - Jířa si dal odpoledního šlofíka, ukončil ho v 19:30 a protože měl naspáno, tak mě celou noc terorizoval: pít, čůrat, jíst a mezitím mi ještě zpíval. Takže jsem jak zombie, pusu roztaženou přes půl hlavy, ale usnout mi nejde. No beztak si pro něj za dvě hoďky zas pomažu.

Jinak hlásim klídek, ale u nás se zatím ani žádné velké činy neočekávají. Tak se čiňte kuličky, ať je nějaký vzrůšo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.4.08 10:21

Holky, koukam, ze jsme na tom vsechny obdobne :wink:
Ja jsem se taky dneska nad ranem vzbudila s bolestma v podbrisku, brisko tvrdne a zacala jsem spinit. V chytre knize jsem si precetla, ze nemusim plasit, ze se jenom chystaji porodni cesty, tak jsem se uklidnila :)
Uz jsem zvladla cestu do obchodu, cestu po schodech do 4.patra a NIC! Tak uvidime, treba zas zustaneme jen u tech poslicku… :oops: Nebo ze bychom dodrzeli termin?

Zdravim vsechny, jdu taky neco robit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.4.08 10:26

Mahul no když ani ty nic,tak už fakt nevim. :roll: :lol:

Jířa má oblíbené slovní spojení tý vole,a říká to pořád…no skvělý :roll:

Jdeme ven,tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.4.08 10:27

Mahul gratuluju ke „čtyřicítce“ - to by zasloužilo nějaký jubilejní dáreček, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.4.08 10:30

Lucy , diky za blahoprani! Budeme se snazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí