Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
tady leje jak z konve
Co ta Haňulka,je to napínavé!
Zrovna jsem domluvená s kamarádkou a jejím chlapečkem,že se sejdem venku,tak snad přestane lejt.Holky já už chci taky porodit!!!! ![]()
Ryntyntyn včera jsem se vykoupala,a to teda bylo něco,bylo mi pak pěkně blbě,pořád vedro a špatně se mi dejchalo
Tak se radši vrátím ke sprše ![]()
Máš nějaké sms
no jestli už taky nerodíš ![]()
Katy chroupat to semínko mě nenapadlo,spíš třeba přidat si ho do musli,ale je to dobrý nápad,taky ho nepiju ![]()
Dobré ránko!!! U nás muselo pršet v noci, ale jinak je docela venku teplíčko
tedy v rámci jarních možností
![]()
S Haňul je to nampínavé!!
Ale zatím mi žádná zprávička nedošla, kdyby během dopol nedošla, tak jí písnu já co a jak, že na ni myslíme
![]()
Mahul se taky neozývá
Že by to holky rozjely spolu???
![]()
Katy: Taky si občas dát lněný semínko samostatně…tedy až tak ne-e, ale přidám si ho do jogurtu, taky tam slušně chrumká ![]()
Adél: Jůůůj, tak to jsem tě navnadila špatně, to mě mrzí…mě je po ní fajné
Včera jsem se těšila, že už vyzkouším konečně nový sprcháč a zase nič…přijeli namontova tu sprchovou trysku a je nějaká špatná či co…no jo, Pat a Mat (tak říkám těm vodákům
)
Jdu se upravit a frčím na ten monitor! Ozvu se okolo poledního ![]()
Dobré ranko,
tu je tááák hnusně, že jsem odvolala i školku a budem se plácat doma. Jířa objevil vystřelovací deštník, tak doufám, že si nevystřelí oko!
Tak jsem zvědavá, jestli se dnes něco semele nebo bude klídek. Háňa nás tedy pěkně napíná!
Jdu zkontrolovat zásoby žrádýlka a vymyslet čím nás dnes nakrmím. Vidim to na nějakou spásu z mražákárny.
Weneee, hej, umyvat aj v tych zahybcekoch na stehienkach… co je pri zadocku, ale to je teda pekne tazke poumyvat ho dokladne, to nase sa mrvi a mrvii. Zlatunke to je.
Jeeej a len 4 stehy, supeeer, ja som ako vysivka.
Evelinko, gratulujem ku kontrole, ste kraasne velkiii.
Adel ak nechceš návštevu, šup, šup rodiť.
Mahulko, gratulujemk autosedacke, fkat v pravy ca.
Lenčo, gratulujem ku kontrole, tak už by sa to mohlo rozbehnuuut
EVelinko, ono kopec mamuliek nema monitor dychu, ja som rada, ze ho mame, MAtusko je dost grckavy typ … teraz je to uz lepsie, ako ma pod hlavickou podlozku, ale i tak. Ale ani sestra monitor nemala a vychovala 3 kraaasne deticky…
Jenkoo, drzte saaaaa
Lucy, kraaasny zoznamcok
Lucy, KAty, teda ste ma pobavili s tymi pindikmi. No, caka to aj naas.
KAtarinkap, a ty tu čo ešte , holčinky, vašim mimiskom sa akosi nechce, mate asi moooc pohodlne vybavenee bruškaaa. A veru, tie posledneee dni sa tahajuuuu. Ja ako som uz mohla chodit, tak dni mali pre mna aj 50 hodin.
Ryntyntynka, gratulujem ku kontrole, a super, ze to nebola plodovka, no sice, aspon by sa daco uz rozbehlo.
HAnulko, určite sdi fešanda, len to manžel asi nedal spravvne najavo, šup fotku.
Zebruš, ešteže je hafinka vporiadku.
Hanulkoooo, drž saaaaaa.
No, možno to už konečne začína naberať obrátku, polku dubna sa tu neukáže . hihi.
A my mame problem s plienkami, u nas tie male novorodenecke len tak hocikde nepredavaju, museli sme objednat v lekarni, aach jaaaj. Ono je vacsina babatiek dost velkych do už normalnych dvojok, tych mini. Ale my ked cikame, tak sa vzdy precikame ako su nam velke a to ho do nich riadne zabaliim.
Zuločku dobré ráno,
tolik ti závidím,že už máš Matuška u sebe
Koukám s plenkama to máte složité ![]()
Holky,nevím jestli vám to Týnka poslala,zpráva od Haňulky:
:!
Ahoj tety,tak my rodíme.Pro malou pánev a špatnou polohu miminka mi byl doporučen císař.Kontrakce silí,snad to bude brzy a nenechají mě tu dlouho.papa Haňule
Super!!!! Haňulko drž se! Slzy dojetí se mi derou do očí, snad to bude mít beruška brzy za sebou a Matýska u sebe!
Haňule: držím palce a budu netrpělivě čekat na zprávičky. Ať je všechno v pořádku
![]()
Katy
Ahojky všem, ![]()
jú holky, tak chvilku tu nejsem a Haňulka už rodí. Tak snad ji nenechají dlouho trápit a bude mít miminko brzy u sebe. Držím moc pěstičky, ať je vše v pohodě. Pokud si vzpomínám, tak předtím psala něco o císaři, že mimi není otočené a byla z toho špatná.
A co Mahul, ta už se taky neozvala, co?
Preji pekne rano,
jsem si rikla, ze se sem pujdu podivat hned… a vyplatilo se to ![]()
Hanul taky drzim pesti, at je to rychle a jste brzo spolu!
A asi jako vsechny jsem zvedava i na Mahul!!!!
Jeni, preju at to v nemocnici brzo utece a uz muzete byt doma ve trech!!!!
Tynko, preji pekne monitorovani!
Jinak maliniku vypiju ted uz taky kolem litru a micham si to i s vyvarem ze seminka - sice je to slizky, ale chutove mi to nevadi ![]()
Ahojda, tak jsem zpět z Liberce! Dle neočekání to bylo rychlé
V čekárně jsem čekala chviličku, na monitor vůbec ![]()
Jinak u nás vše O.K. maličkému bilo taaak krásně srdíčko a hlavně aktivita dělohy nepravidelná
Což pociťuju čím dál víc
![]()
Další zrávička od Haňul: Holky, jeďtě včas, já přijela a měla jsem kontrakce po 2 minutách. Teď už je to hustý. Musím vydržet ve srpše než budeb volnej sál. pa pa
Jinak jsem Haňul napsala, že na ni myslíme a ať má Matýska co nejdřív u sebe!!
Adél: Já jsem to tak nějak intuitivně přeposlala tobě
![]()
Zuločku: To máte dost divoký s plínkama! Jůůj, vůbec nezávidím! Snad brzy dorazí do lékárny… ![]()
Týnko: gratulace ke ko, to je fajn, ž jsi nemusela moc dlouho čekat. ![]()
Na Haňulku pořád moc myslím, aby bylo vše OK a ať má miminko brzy u sebe. ![]()
Zuločku, to je práce s těma plínama. Tak ať je máte brzy, to je blbý, že jsou tak těžko k sehnání. Já mám těch malých koupený tak 2 balíky a zbytek jsem brala větších.
![]()
My jsme očkování zvládly, po testu nebyla žádná reakce, takže proběhlo přeočkování do ramene a za 2 měsíce znovu na kontrolu.
No ale zaparkovat u nás u nemocnice je umění.
Je tam hrozně málo míst, parkoviště narvané a to jsme tam byly něco kolem 6:45, tak jsem auto musela nechat u paneláků o kus dál a dojít to pěšky. ![]()
Marťa ale ještě stihla školu, já udělala nákup a chystám se uvařit na víc dnů. Upeču masovou roládu a udělám kuřecí játýrka na cibulce (ty manža miluje). Pořád si říkám, že kdybych musela náhodou do porodky, tak ať mi tady ti moji miláčci neumřou hlady. No a od rána prší, tak ono se u nás říká, že když je změna tlaku, tak že rodí víc mamin. Asi už z toho začínám blbnout.
![]()
Diky za zpravy, vubec ted Hanuli nezavidim, navic kdyz ani nemuze tlacit, kdyz ji budou delat stejne cisare
A jeste cekat na volnej sal ![]()
Ryntyntyn, tak to jsi vazne rychle zpatky
Jak dlouho te monitorovali? Ja tam sedela asi hodinu, nas malej asi spal a pritom rano v posteli pekne vyvadel a u doktorky na kontrole taky, ale monitor si vychutnaval, az jsem z toho mela dreveny zadek ![]()
Zulok, to bych v dnesni dobe uz asi necekala, ze si musite pliny objednavat v lekarne
Jinak k tomu monitoru: kolem me ho asi nikdo nema a deti jsou vsechny v poradku, ale chapu, ze nekdo je si s tim jistejsi a klidnejsi. Mne by ale desili plane poplachy… No uvidime, zatim ho porad nemame ![]()
Ja jdu doumyvat parapety, jste me tim gruntovanim nejak nakazily a mimis je z toho ted zblblej, najednou tolik aktivity ![]()