Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
3.4.08 20:12

Mě začalo pobolívat břicho a zase to přešlo :(

Ryntyntyn , to je blbý, že bude manža na noční :?

Taky jsem zvědavá, co Mahul… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
3.4.08 20:16

Holky, na Haňulku nespěchejte- po dnešní akci je asi trochu mimo- pokud můžu soudit podle sebe, z „toho“ dne si skoro nic nepamatuju, víceméně celej den jsem prospala…
Jsem moc zvědavá na ta nová miminka, taky si myslím, že Mahu už má hotovo :) Týnko, myslím, že by to šlo klidně i po trojicích ;) 7minut je docela solidních, no, uvidíš, co na to ta teplá voda! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.4.08 20:33

Koukám,že je to tady pěkně napínavý 8O :lol:

Jinak březňata už porodily všechny až na jednu,koukala jsem,že mají hodně holčiček :wink:

Tak šup šup holky,zítra máme 4.4.2008 :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.4.08 21:09

Tak já se jdu svalit do postele, doufám, že zítra už budeme mít jasno. Přeji klidnou noc, teda pokud by se vám chtělo na nějaký „romantický“ noční výlet, tak ať je to co možná nejsnadnější. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 21:31

Holky mi zatím nepsaly, tak uvidíme ráno :wink: Věřím, že Haňul toho bude mít plný kecky a jestli vyspinkává po narkoze :wink:

Mno, ono to bylo těch 7 minut přibližně, jednou to bylo 7-pak 6-8 a různě se to střídalo… hm, a pokud někomu pomáhá vana na poslíčky, tak gratuluju, jelikož já ten případ teda nejsem :roll: :?
Teďka je to pro změnu různě okolo těch pěti minut (jednou 6-4-5 a tak zase…) a navíc vychází ta bolest jen z podbřišku a jednou je silná, potom trošku slabší… :roll:
Myslím si, že z toho nic nebude a zbytečně se stresuju. Jak není manžel doma, tak mám chmurný myšlenky, no hormony…

Přeji všem krááásnou noc :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 21:36

Adél: A my je vyrovnáme s naší převahou chlapečků :D Taky jsem šmírovala do března a ta jedna, která ještě neporodila, tak stejnak moc nechodí (co jsem tak vypozorovala z rozhovorů…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.4.08 21:52

No Jannu máme v seznamu i my,má nebo měla termín koncem března..Takže už jsou vlastně kompletní :wink:
Těším se ,že ráno budou zprávy od Haňulky :wink:

Přeji všem dobrou a klidnou noc a ne že mě zas některá předběhnete! :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.4.08 22:53

Ahoj holčičky, jdu jen v rychlosti pozdravit.
Už je vás tu dost na rozsypání, tak je to docela napínavé, budu držet palečky ať to máte v rámci možností co nejrychleji za sebou a skoro bezbolestně.
Docela závidím, šla bych rodit hned. Už se mi o tom i v noci zdálo, ale asi to bylo tím že mě fakt bolelo v podbřišku, pak mě to probudilo. Asi poslové, ale v klidu jsem je prospala:)

Přítel je nemocný, tak jsme spolu doma a jsme jak dvě lemry, ale zítra už máme naplánováno co všechno tuhhnem, jsem zvědavá 8)
Tak dobrou noc všem rodícím i čekajícím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.4.08 05:56

Dobré ránko, :D

tak holky, dneska je to kouzelné datum, tak doufám, že se to tu bude hemžit SMS zprávami o nových miminkách. :P

Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.4.08 07:00

Dobre ranko :)

Drzim palce vsem, kdo se teda zozhodl.

Tynko, tak byli to poslicci? Ze ne?

My jsme 36+3 a uz taky zaciname velmi bolestive poslickovat. Tak jsem vcera konecne vyprala mimi oblecky, ale tazku do porodnice jeste nemam.

Jinak musim rict, ze rodit spolu s vami je veselej, kdyz to tak porovnam. Ten konec tehu je akcnejsi.

Mame dnes KO.
Vsem preji hezky den se vsim vsudy :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.4.08 07:10

Born, samé dobré zprávičky z kontroly. :P

Halooo, tak kde jste kdo? Snad nejste všechny v porodnici? :D No je fakt, že je ještě brzy, tak snad se někdo ozvete a nebudu tu dnes sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.4.08 07:11

Ahoj holky, tak Tynka už určitě zjistila, že to nebyli poslíčci, protože když nepomůže teplá vana, tak nám PA říkala, že je to téměř 100% ono. Tak si myslím, že už asi jeli. :wink: :wink:

Radimv noci kašlal a má plnej nos, zrovna dneska, když potřebuji aby šel do školky :cry: . Uvidíe, teď snídá a pak se uvidí. Dala jsem mu sirup stodal a stříkla Olynth do nosu a ještě jsem mu kápla echinaceu do čaje, tak snad se mu uleví miláčkovi mojemu. (tu echinaceu jsem dala jen dvě kapky, ale oni jí mají v některých vitamínech pro malé děti, takže je to v poho)
Já mám jen čaj s medem. :wink:
Tak kdo podá nové zprávičky?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 07:31

Sms od Haňulky: Ahojky,právě mě pustili z jipky.Máme Matýska,3050g.Je nádhernej.pa Hanule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.4.08 07:34

Sms od Týnky: Oznamujeme celemu siremu svetu!Jednu krasnou vetu:Mame kluka jako buka!:-) Adamek narozen dnes ve 4.10. 3500g a 51 cm! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.4.08 07:37

Dobré ranko,

tak koukám že hlavní zpravodajka nám z toho dělá akční drama :lol: , tak doufám že má její nepřítomnost ten nejkrásnější důvod.

Držte mi tu zatím místo, jdu odložit pinďu a pak se odsud nehnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital