Poradna duly
Jana Čurdová
Haňul drž se,za chvíli budeš mít prcka u sebe.
Dneska mám nějakou lenivou náladu,vůbec nic se mi nechce
Evelín: Mno, tak to náš mimís byl dneska docela aktivní, dokonce jim tam kopal i do té horní sondy
Se mě potom i doktor na to ptal
Akorát mě štve ta aktivita dělohy…chjo, ale co bych chtěla, když mám termín až za devět dnů
A ležet tam hodinku, jůůůj, mě stačilo těch dvacet minutek!
Leni: U nás u nemocnice je taky fuška zaparkovat!
Ale vím, kde zaparkovat blízko a bez poplatku (to když jsem ještě dojížděla do práce
), ale taky je to s procházkou
![]()
Katarinka: Hm, tak u nás je hnusně, tudíž můj ukazatel nálady a pracovitosti je taky na nule…ale musím nějakou vyvinout…
Tak jsme zase zpátky doma
, tajně jsem doufala, že se už něco děje, ale zatím nic. Monitor i ostatní dobrý, tentokrát tam byla další těhule, takže jsem byla na trochu jiným monitoru a dali mi do ruky vypínač, že ho mám zmáčknout kdykoli se malej pohne
. Tak jsem pořád mačkala a mačkala, protože Beník se během monitoru hýbe pořád
. Prý je to proto, aby na té křivce viděli, kdy se hýbe, asi kvůli srdíčku nebo co.
Jinak mě vyšetřovali, že prý nemusí, jen jestli chci. Chtěla jsem, abych věděla, jestli už se něco děje. Ale prý je to tam volně na prst a hlavička naléhá - takže nic moc novýho.
Ale na tu kozu tam se leze mnohem hůř než na gyndě, ty nohy jsou mnohme víc od sebe - museli mě pomáhat nahoru i pak dolů
![]()
A taky mě před vyšetřením našplíchali nějakou desinfekcí, která pálila jako čert - jak když se vykoupete v mentolu
. Snad to na mě nebudou šplíchat při porodu
A asi mě vyšetřovala nějaká „učednice“, protože se docela klepala a ptala se, jestli to bolí (což nikdy nikoho moc nezajímá…
)
No, mám přijít v termínu - 9.4 ve středu, tak doufám, že do té doby už porodím ![]()
Jinak Haňul, drž se !!! ![]()
Ahoj holky,
jsme zpátky z prochajdy,courali jsme hoďku a půl a byli se podívat v obuvi.No to jsme neměli dělat,měli tam úúúúžasný boty na jaro,přesně jaký bych chtěla,tak jsem to nenápadně řekla manželovi ![]()
Ryntyntyn gratuluju ke ko a monitoru,super že jsi nečekala.
Klidně mi piš ![]()
Lenčo tak jste to pěkně zvládli ![]()
Holky co ta Mahulka? ![]()
Ahoj holky,
hlásím se po delší době, teda nějak nestíhám vás dočítat, jak jsem doma bez internetu… ![]()
Včera jsem měla fakt „dobrý den“ ..... jednak mi na vyšetření zjistili, že mám nějakou infekci, takže si ještě „zpříjemňuju“ poslední týdny nějakýma lékama.....ach jo, chudák mimčo, doufám, že kvůli tomu neporodím dřív.....
A aby toho nebylo málo, tak jsem cestou k doktorovi někde v metru ztratila zprávu z pohotovosti - byla sice stará (z vánoc), ale měla jsem ji vloženou v průkazce a jak jsem v metru kontrolovala, jestli mám průkazku, tak mi musela vypadnout a představa, že moje papíry takhle pěkně někde poletují po metru je fakt „super“.....no fakt „parádní“ den.
No nic, nebudu si stěžovat, když už se sem dostanu jednou za čas, spíš si jdu pročíst novinky......všem přeju hodně zdravíčka a krásná mimča… ![]()
Januso, preju at jsi brzy fit a verim, ze to s mimcem jeste chvili vydrzite… a snad tu zpravu nikdo nezneuzije!
Zebrus, jeee ja taky vcera mela mackat, byla to docela sranda, ale jak uz jsem psala, tak nas malej byl zrovna klidnej, tak nebylo moc prace
Treba tam pojedes driv jak na termin, ja myslim, ze se to muze rozjet kdykoli ![]()
Ryntyntyn, ty jsi lezela? Nas tam bylo vic a vsechny jsme sedely - v kresle, na postelich a vsechny mackaly …
Lenco, nechces nam taky neco uvarit?
Mne se do niceho nechce ![]()
Katy , my jsme koupili jen takový obyč přebalovák v Ikei, potom může sloužit i jako normální stolek, stál asi 700, což mi nepřišlo tak moc oproti některým za tisíce
, tak snad bude dobrej ![]()
Ryntyntyn , gratuluju ke kontrole, i když taky bys asi raději jiný zprávy, co? Ale snad už brzo. Já asi začnu zkoušet to „vyhánění“
![]()
Zuločku , já mám ty nejmenší plínky jen jedny a možná se mi do nich malej ani nevejde
. Ale to je blbý, že je u vás nemají a musíš je objednávat ![]()
Lenčo , super, že jste zvládly očkování ![]()
Adel , snad už brzo… ![]()
Janus , hlavně, že to nebyla třeba ta průkazka, to by bylo horší
. A ať je ta infekce brzo pryč ![]()
Chtěla jsem se v porodce zeptat na plno věcí, ale dnes tam byl frmol, takže nic. Jen jsem se stihla zeptat - že už skoro necítím kůži vepředu na břiše a sestra říkala, že mimčo je asi docela velký a hodně kůži napíná. Takže se asi máme na co těšit. Abysme taky nakonec nemuseli na císaře, kdyby byl Beník moooc velkej. Zrovna to tam řešila jiná paní, že první mimi bylo velký, tak muselo císařem a teď čeká druhý, který je taky velký, tak šla dnes taky na měření ![]()
Evelín , není to lehký se takovou dobu soustředit na kopání a mačkat
Ale alspoň jsem se tam nenudila ![]()
Holky já teda naštěstí nic mačkat nemusím. ![]()
Zebro my ten přebalovák máme,je v pohodě ![]()
Januso ať jsi brzy zdravá!
Zebruš, gratulace ke ko.
Taky na monitoru mačkám tlačítko při pohybu, akorát si nikdy nejsem jistá, jestli to mačkám dobře. Někdy se mimi pěkně vrtí a protahuje, tak to mačkám častěji při každém kopnutí či pohybu, ale právě nevím, jestli je to správně.
Janusa, ať jsi brzy zdravá. Věřím, že infekce a léky nejsou příjemné, ale na druhou stranu buď ráda, že tě přeléčí a budeš v pořádku. Teď už je mimčo vyvinuté a nemělo by mu to ublížit. Já chytla u Marti ke konci angínu a brala jsem taky antibiotika a doktorka právě říkala, že už to neublíží. ![]()
Adel, že by překvápko - dárek od manži z obuvi? ![]()
Evelín, tak už mám uvařeno, klidně přijeď na oběd. Mám uvařeny 2 druhy jídla, tak si můžeš dokonce vybrat. A ještě jsem stihla upéct i buchtu. Takže by byl i zákusek ke kávě. ![]()
Normálně u nás vylezlo sluníčko a já chytla druhý dech. Ráno mi bylo tak divně a teď se cítím báječně. Taky tajně doufám, že by mimi do té další kontroly, což je právě 9.4., mohlo být na světě. A kdyby to bylo právě toho 9. dubna, tak by to bylo super, obě děti by měly narozky v jeden den. ![]()
Já přebalovací pult nemám, proto jsem si pořídila tu přebalovací podložku, je s pevnou deskou a chytám se ji používat na postýlce, má tam právě i ty zarážky, aby neujížděla. ![]()
Akorát ještě musím dořešit přebalování po koupání v koupelce. Původně jsem chtěla přebalovák v kompletu s vaničkou, ale když jsem to viděla v obchodě, tak ta vanička byla strašně malá, tak jsem to vzdala. Zdály se mi za to zbytečně vyhozené peníze. ![]()
Zebruš, všimla jsem si, že máš nový metřík, moc pěkný. ![]()
Já pořád zatím žádný nemám, prvně jsem dlouho nevěděla přesnější datum porodu a teď už ho ani na těch pár dní nemá smysl dělat. Udělám si pak nějaký až po porodu. ![]()
Lenčo , my jsme koupili 2 přebalovací podložky a manža chtěl druhý přebalovák vyrobit - že bude v koupelně. Ale asi se na to vykašleme a dáme do koupelny ten, co máme a v pokoji dám podložku na postel. Postel je docela nízko, ale snad to půjde. Kdyby ne, tak vyrobíme nebo koupíme druhý stolek ![]()
Taky jsem to asi mačkala špatně, ono to dost dobře nejde, když se mimi mele pořád ![]()
Jé, já taky přijedu na oběd, jo? Jsem dnes nějaká unavená, usínám u psaní, tak se mě ani nechce vařit ![]()