Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všetci
.
Ryntyntynka-ja som myslela umývanie malej Sofinky.
Ale,na tie pôrodné rany som tiež počula,že je dobrý gél z dubovej kôry,tak som skúsila a mňa to teda štípalo a bolelo ešte viac,tak ho nepoužívam.Inak mám iba 4 stehy.
EvaM-dík za info o blinkaní.
Zulok,to umyvanie,čo si opísala dodržujem,len neviem,či nejako umývať aj v záhybčekoch.
Angel-vitaj medzi nami
Lenča-neboj,to že ideš rodiť určite spoznáš.Tiež som sa bála,že to nespoznám,ale ver,že pôrodné bolesti spoznáš určite.
Jena-ja monitor dychu nepoužívam.Mala som to na pláne,ale nejak som ho nestihla kúpiť a teraz ho už nechcem,aj tak Sofinku stále kontrolujem,takže mi to pripadá zbytočne vyhodené peniažky.
Lucy-ten Veľkonočný pozdrav je fakt super.
A ďakujem za pusinky pre Sofinku.
My sme dnes v noci boli skoro stále hore.Sofinka stále mrnkala a stále chcela papkať.Vždy si strká tie malé pästičky do pusinky a cucá ich.Teraz spinká,asi je unavená z toho ponocovania.
Už by ste to naozaj mohli rozbehnúť s tými bábätkami.
Každý deň sem idem s napätím,čo nové a Vy stále nič.
Papa
Zdravim pri poledni!
Tak jsem zpet z prvniho monitoru. Uz jsem i prevzata do pece v nemocnici a budu chodit jen tam. Jinak opet to stejne co v pondeli u doktorky, nic se se u nas zatim nechysta, ale zvazili mi mimisa a pry ma 3, 45 kg, takze na porod uz docela pekna vaha. A personal v nemocnici vypadal docela mile
Jdu tam az pristi patek, tak tajne doufam, ze bych tam mohla jit i driv s mimisem na ceste ![]()
Jsem si rikala, kdo uz bude v porodnici a vsechny jste tady, se bojim, ze pak vsechny budem v porodnici naraz a Zulok s Wenee se tu budou nudit ![]()
Jsem objevila super stránku na metříky, foto podpisy, atd. Mají moc pěkný obrázky a může se tam dát i fotka a tak ![]()
Mahul , tak snad už brzo…musíš to rozjet ať pak můžem začít i my, co jsme za tebou ![]()
Adel , tak to má Jiřík stejné oblíbené slovní spojení jako manža - „tý vole“ je jedno z mála, co se naučil česky. Ty nepotřebný věci se mu asi učí líp
![]()
Evelín , to je pěkná váha
. Já myslím, že všechny odjedeme do porodnice v pátek, když je to pěkný datum ![]()
A už jdu fakt něco dělat
. Jsem dnes nějaká líná, jak nesvítí sluníčko, tak se mi ani nechce hýbat ![]()
Jdu uklízet… ![]()
Zebro kéž by v pátek.Mš děsí představa,že v úterý opět pojedu na ko a zas mě pošlou domu,že nic …
Byli jsme chvíli venku a normálně začly padat nějaký kroupy či co,no hrůza ![]()
Evelín tak gratuluju k prvnímu monitoru
Ta váha je stejně jen přibližná,tak uvidíš,co se nakonec vyloupne ![]()
Wenee tak jsem ráda,že taky nemáš monitor dechu,snad to taky zvládnem bez něj
Teď mi psala ségra,jestli když neporodím,přijdem v neděli na oslavu,švagr měl narozky… ![]()
Tak jdu nakouknout kolik miminek přibylo a pořád nic. Ženský neseďte furt u toho počítače a začněte pracovat na mrňouscích ![]()
Když nejsou schody, tak dobrý je prý i rotoped nebo stepper (samozřejmě v rekreačním tempu) ![]()
Ernat my jsme se s Jířou trošku venku proběhli,abychom nezmokli,a nic
Příště asi musím běžet rychlejc…
Tak mame i autosedajdu, meli jsme ji slibenou od bratrance na pujceni, a konecne jsme se dockali -prave vcas!
Me neni dobre jiz od rana, hruza. Nahrivam si zada na termoforu a trochu to pomaha, tak si snad pujdu dat i vanu! ![]()
Zebrus , supr stranky, az budu mit mysl trosku v lepsi forme, tak se tam musim vratit.
Adel , u nas prselo rano, paqk bylo celkem fajne a ted se tam zase mraci. A to me napada, ze manzel odesel bez destniku…
Pěkné popoledne, ![]()
tak já jsem si dneska opět přispala.
Vypravila jsem ráno do práce a do školy ty moje dva cukrouše a pak jsem ještě zalehla. Vstávala jsem v půl desáté, což u mě nebývá zvykem, já jsem spíš to ranní ptáče. Ale už jsem stihla kontrolu a monitor.
Kontrola ok, doktor se akorát divil, že jsem prý ještě došla. Tlak dobrý, streptokoka nemáme, mimi na monitoru musela sestřička budit, hlavička naléhá, takže už budu jen čekat, až se to rozjede. A doktor se loučil slovy, že pokud se neuvidíme v porodnici, tak příští středu opět v ordinaci.
Tak už to holky někdo rozjeďte, šup, šup, ať nemusím předbíhat.
Stejně jsem zvědavá, jaký datum si to naše mimi vybere.
Monitor dechu taky nemám a zatím ho ani neplánuju.
Evelín, gratulace ke ko a monitoru. ![]()
Adel, taky teď máme mít 2 oslavy o víkendu. Zítra má narozky babča a v pátek brácha. ![]()
Lucy, moc pěkné velikonoční přání. ![]()
Zdravím Wenee a Zuločka a obě miminka. ![]()
U nás je škaredě, pod mrakem, občas sprchne. Ale rozhodla jsem se, že vyrazím do města na procházku, třeba se to trochu pohne.
Jj patecni datum by se mi taky libilo, jsem zvedava, jestli se do nej nekdo strefi ![]()
Mahul, dej si vanu, vino a sex a uz jed
![]()
Adel, ja jen doufam, ze ta vaha nebude nakonec o dost vetsi. Na prvni porod se na ctyrkilovyho macka moc necitim ![]()
ja bych rada vyhanela chuzi ci schodama, ale od nedele me pri chuzi fest boli koleno ![]()
a monitor taky nemame, jsem si rikala, ze ho kdyztak dokoupime podle aktualni situace - treba pokud dite bude moc zvracet a ja nebudu mit klidu…
Lenčo gratuluju ke ko
To jsme na tom podobně ![]()
Evelín máš ještě čas ![]()
My jdem zkusit spaní,děda má přijet na třetí,kdyžtak mu budu volat,že může dřív ![]()
ahojky holky,
jdu se s vami zase na nejaky ten den, mozna tyden rozloucit. uz si pripadam jak v nejakem skaredem snu
![]()
od zitrka zase nastupuju do nemocnice. a vratim se asi az s huberteckem. moji dr. se nezdal prutok na doppleru tak me chce vic hlidat a poslala me zase lezet.
tak se mejte krasne, at vam vsechno dobre dopadne a uzivejte malych andilku!
papa
p.s. lucy, koukala jsem ze v seznamku jsi jiz doplnila jmena pro miminka, my uz take zvolili - pokud se priroda nezblazni a nebudeme mit nakonec holcicku tak pro chlapecka mame Ondraska (ondrej)
Trochu jsem pouklízela, zašila manžovi knoflík na kalhotech
a teď papám špagety se špenátem a sýrem ![]()
Ještě budu trochu žehlit a pak už nevím
. Rotoped ani stepper nemáme, tak budu možná běhat po zahradě ![]()
Adel , taky se trochu bojím, že mi zítra řeknou, že se ještě nic neděje
. Já už bych tam klidně dobrovolně zůstala ![]()
Mahule , gratuluju k autosedačce
. Termofor mám permanentně u postele ![]()
Už jsem se dívala na metříky pro miminka
a přijde mi, že na těchto stránkách jsou zatím nejhezčí ![]()
A když vana nezabere, tak hurá do porodky, jo?
![]()
Lenčo , gratuluju ke kontrole ![]()
Jeno , držím pěsti, ať jste v pořádku !!!