Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
1.4.08 10:46

Zuločku , tak ať vás prdíky dlouho netrápí. I když prý je to normální, takže to asi hned tak nezkončí :( . V krizi prý pomáhá i ta rektální rourka, ale pozor, moje mamka ji prý na mě používala pořád a tak jsem si na ni navykla, že jsem se prý pak bez ní už ani nevykakala a musela ji fakt používat pořád :? .

Holky, já chci jít rodit, klidně teď … :D . Já se tak těším a bojím zároveň, ale chtěla bych už jet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.4.08 10:58

Ahoj, tak jsem tady pár dní nebyla, nešel nám doma internet a vy jste to zase rozjely :-) Teda zatím jen v psaní. Prozatím to vypadá, jako by se nikdo do porodnice ani nehrnul…
Včera bylo u nás tak nádherně, že jsme strávili celé odpoledne na zahradě - už jsme zaseli aspoň mrkev a ředkvičky, a pak jsme vyrazili na hřiště. A tady to prozatím vypadá, že i dneska bude hezky, tak kéž by.

Zulok, my jsme Marečkovi právě kvůli prdíkům pořídili dodatečně kyblík a opravdu to hodně pomohlo. Mimi jak je tam tak skrčené v teplé vodě, tak to bříšku pomáhá (a někdy si i tak ulevil, že jsme museli měnit vodu :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.08 11:25

Porod v Dubnu

:D Ahoj holky, můžu k vám? Termín porodu mám 14. dubna. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1039
1.4.08 11:42

Ahojky,

přišli jsme z procházky,jdu uklohnit oběd a frčím ke kadeřnici.

Kdyby jste se některá rozhodla rodit … Tynko … tak ať je to rychlé a bezbolestné … Snad vás tady večer všechny zastihnu i když tomu nevěřím. Myslím,že u Tynky je to jasné … :dance: :-)

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.4.08 12:06

Holky, potřebuju vyčistit manžův oblek, ale nevím jestli musí do čistírny nebo ho můžu vyprát doma, má na etiketě slabé žehelní, ale nevíte někdo co znamená P v kroužku a podtržené ? Můžu to prát doma? Moc moc díky :)

Anonym , ahoj jasně že můžeš :lol: . Ale nechceš se přihlásit, ať tě můžeme nějak oslovovat? :wink:

Haňule , užij si kadeřnici. A bezbolestný porod bych teda brala :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.08 12:18

Anonym , ahoj jasně že můžeš :lol: . Ale nechceš se přihlásit, ať tě můžeme nějak oslovovat? :wink:

Ahoj, díky. Snažila jsem se přihlásit už před tím než jsem to psala, ale asi jsem někde udělala chybu, protože to neukázalo můj nick, ale označilo mě to jako anonym, tak snad to teď bude lepší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.4.08 12:20

Zebruš co znamená P … nevím ale asi bych ho doma neprala.Radši bych ho dala do čistírny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.08 12:22

Preji prijemne slunecne poledne :D

Jsem se prave vratila z mesta, byly jsme s mamkou na kafe, takze pohoda 8)

Preju vsem, kdo vyrazi na KO dobre porizeni a jsem teda zvedava na Tynku, co z toho bude 8O :?:

Wenee, super, ze se ocicko zlepsilo :)

Zulok, se bojim, ze s prdikama budeme zapasit taky. Preju, at je to v ramci moznosti snesitelne pro vas oba. Rady nerozdavam, pac zadne zkusenosti nemam, akorat to co jsem slysela a co uz tady holky psaly - rourka, kapky, masaze briska a o tom kybliku je to pro me novinka…

Zebrus, prvni duben je pekny datum, tak zkus Benika premlouvat :D Me ta rodici nalada zase nejak presla. Se jednou citim pripravena, pak bych to zase odsouvala, pak bych zase chtela byt bez pupku :roll: Ale v nedeli jsem vyhaneli prochazkou a vcera sexikem, ale nase mimco to nechava totalne v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.08 12:24

Jinak oblek bych taky radsi dala do cistirny, ale jak vas znam, tak si ho stejne vyperes, tak jako s tim sundavanim :,-(ry, ze? :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.08 12:34

metr

Holky taky bych chtěla nějakej metr jestli to jde. Poradíte mi kde ho vzít? Sice to mám za pár, ale líbí se mi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.4.08 12:45

Ahoj holky,

tak jsem zpět z ko.Monitor zapsal nějaké kontrakce po 10ti minutách,tak se mě doktor ptal,jestli něco cítím.Pak m´ě prohlíd a k porodu to není,ale trochu se to od minule pohnulo,tak popř.zas za týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.4.08 13:02

Angelgirl , s tím metříkem - klikni na jeden z našich metříků a otevře se ti ta stránka s metříkama a tam si pak vybereš jaký se ti líbí, vyplníš datum porodu, atd. a pak na konci okopíruješ url a vložíš ho sem (v nastavení do podpisu). Snad je to srozumitelný :wink:

Evelín , já nad tím sexováním taky přemýšlím, ale nevím jestli přemluvím manžu :roll: , už se asi bude bát :? Na procházku se mi moc nechce, měla bych vzít hafuše, ale jsou dvě a divoký, a mám strach, že potkáme nějakého psa a nebudu je moct obě zvednout :roll: , tak raději až někdy s manžou…

Oblek zatím prát nebudu, manža by mě asi přerazil, kdybych ho zničila :lol: . Dlouho jsme ho sháněli (nikde nemají manžovu velikost :roll: ) a jiný bysme hned tak nesehnali… :?

Adel , super. Tak asi už brzo, že? Já doufám, že mě ve čtvrtek taky najdou nějaký kontrakce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.4.08 13:05

Angelgirl , teď se dívám, že metříky zmáčkout nejdou, ale mám pocit, že dříš šli 8O . Tak běž na stránku www.tickerfactory.com a zmáčkni „Pregnancy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.08 13:14

Vitam novou tehuli! :D

Adel, to tam jdes az za tyden nebo driv? Ale aspon, ze se neco zacina dit, ne? :wink:

Zebrus, ted uz by prave uz melo hrozit jen to, ze sexikem vyzenete Benika a o to vam jde, ne :D :?: Ale vencit dva psy bych asi neriskovala, nahanet psy a do toho praskla voda asi neni zrovna nejidealnejsi… A nebo behat po schodech - tete pomohlo vybehnout deset pater v panelaku a uz jeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.08 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení