Poradna duly
Jana Čurdová
Fenyklovy caj je dobry na prdiky, ja ho pjem, ale nejak, ze by pomahal
aach jaaaaj, zevraj su dobre kvapky, ale nechcem plnit brusko MAtuska liecikmi…
Zulok, tak zkuste masáže bříška nějakým olejíkem, prodávají se i gely, ale ty jsou trochu chemičtější (my měli Pupík nebo tak nějak)… A jinak- Ema dostávala Saab simplex a účinek žádnej, takže jsme s ním pak přestali… Zkusím olejík najít a dát odkaz, třeba si podle toho najdeš něco podobnýho, dostupnějšího:
http://www.nobilis.cz/index.php?…
http://eone.cz/…t_detail.php?…
Evičko, moc dakujem. ![]()
vždy mu masirujeme bruško, ale bez olejčeka, tak skusime, dakujeeem
TAk už ma MAtuško aj vankúšik spravený. ![]()
Ahojky Holky,
omlouvam se, ze se vam sem vtiram
, ale ve fotogalerii jsem si vsimla, ze jste nektera koupila kocarek Implast Bolder. Moc, moc by me zajimalo, jak vypada sedacka konkretne v tomhle barevnem provedeni. Ja porad rozmyslim, jestli koupit tento cerny s kytkama nebo oranzovej.
Pokud by to jen malicko slo, mohla bych poprosit o foto?
Jinak mi tenhle kocar pripadfa naprosto uzasnej.
Jana
Jeni: Taky gratulace ke KO
Určitě ještě týden vydrželi, aby jste měli dobrou váhu
![]()
Zuločku: Jůůůj, ať Matuška dlouho prdíky netrápí
Některé maminky používají i rektární rourku a kamarádka používala teploměřík. Samozřejmě obojí v nouzi největší ![]()
Tak já jsem dorazila ze zahrádky, krásně jsme si to s Aris užily
Manžel celý odpoledne kutí něco okolo auta, kdyby radši šel na pozemek ![]()
Večer razíme ke kámošům, tak si musím jít ještě trošku odpočinout ![]()
Krásný podvečer,
tak jsme si hezky užili odpoledne na zahrádce, vygruntovali autíčko (doufám, že to tak chvíli vydrží!!!), Jířa to zalomil hned po příchodu domu - myslela jsem, že ho tak hoďku ještě zabavím, ale spal prakticky za pochodu, tak se jen modlím, aby to dokázal táhnout až do rána.
Jinak Týnko úřady dobrý, sice se nám teď něco trochu pozměnilo ve smlouvě a tak se musela předělávat, ale snad to nebude mít vliv. Zítra už mažeme se všemi dokumenty do banky a doufám, že nám hladce dají úvěr a hlavně včas převedou korunky. S manžou jsme zas byli včera plánovat na budoucím dvorečku - tak už tam chtěl prořezávat nějaké stromy blázen! Těší se jak malý kluk (ale já ostatně taky i když to budě hrozně moc práce - je to bývalý jablečný
, takže samý strom)
No a jinak zdravim Jenu a Katarinku a přeju ať to tu s námi v co největší pohodičce doklepete.
Ahoj, tak konečně sedím a už se ani nehnu
. Dnes jsem pouklízela skoro celý dům - dokonce jsem i vykoupala a učesala psi. A manža po cestě z práce koupil v pizzerii pizzu, tak nemusím vařit
.
Mahul , já mám jak na potvoru pořád chuť i na majonézu
. Ale jím ji jen doma a kvalitní, tak snad je to v pohodě. Ale s těma zákuskama stejně budu muset přestat, protože nějak moc kynu
.
Lucy , ať ti zítřejší monitor dopadne dobře
. My jsme chtěli kácet stromy hned jak jsme se sem nastěhovali. Máme tu 3 velký ořešáky. Hned jsme požádali o povolení, ale ještě pořád jsme se k tomu nedostali, tak snad příští rok…
![]()
Ahoj Karin ![]()
Nelo , já ty halušky taky zkusím ze sáčku, bude to jednodušší
. Taky jsem na oběd měla špagety ![]()
Haňul , už jsem ty okna ráno umyla
. Ale jen 3 a jen tak trochu, žádný leštění. Jsou totiž u nás v pokoji a byli už dost špinavý. Tak snad je malej v pohodě. Docela jsi mě tím vyděsila, už je umývat nebudu. Ségra mě ráno říkala, že ta pupeční šňůra kolem krku z umývání oken je blbost, tak jsem se přestala bát a vrhla se na ně… ![]()
Ať vám dopadne dobře voliéra, nám jde ta naše nějak pomalu
. A až budete mít malý Alexandry, tak pošli fotku, jsou super. Snad si taky jednou pár pořídím
.
Ryntyntyn , ráno jsem si napsala uklízecí seznam a skoro všechno jsem dnes zvládla a zítra budu pokračovat
. Teda pokud nepojedu rodit
. Manža je zase asi trochu v šoku, protože normálně tak moc neuklízím, tak se nestačí divit
.
Wenee , ať se vám to očičko brzo uzdraví ![]()
Evelín , gratuluju k dobré kontrole. Já taky ještě pořád přibírám, i když bych už neměla. Ale to bych se nejdřív musela přestat cpát
. Točený zmrzliny já naštěstí nejím, mám z nich strach i normálně.
Adel , hodně štěstí na zítřejší kontrole ![]()
Zuločku , já jsem si koupila masážní olej na prdíky pro kojence od Weledy, je teda dražší než ty v odkazech, ale slyšela jsem že je taky moc dobrý. Snad to Matuška brzo přejde, ale prý na to chlapečci trpí víc než holčičky, tak se taky mám na co těšit.
Ahoj holky,
tak jsme byli skoro čtyři hodiny na hřišti
Počasí super ![]()
Tak vy gruntujete a ja jsem si na hodku zdrimla
, ale predtim jsem neco poklidila…to abych nemela vycitky svedomi ![]()
Zebrus , me ta snura okolo krku pri umyvani oken pripada jako povera, ted jen premyslim, jestli to risknu
Zavidim tu pizzu, taky bych si dala, mnam
. Jeste premyslim, ze pred odjezdem do porodky, bychom mohli jeste stihnout nejako dobrou veceri!
Tynko , uzijte si navstevu.
Zulok, na prdiky jeste pomaha, kdyz odstrikas nekolik kapicek mlicka(tam jsou prave ty latky, ktere nadymaji), nechat poradne odrihnout po kojeni, pak ono masirovani, krceni a manipulace s nozickama…jakmile se ditko zacne samo pohybovat a poradne kopat, melo by vas to prejit
![]()
Lucy , at vam to dobre dopadne v bance, to planovani musi byt super.
Zuločku , ještě jsem si vzpoměla - že prý i pomáhá koupání v kyblíku. Že to ponoření do teplé vody uvolní prdíky. Asi to bude to stejné s vaničkou, ale nevím. A to masírování bříška se myslím dělá po směru hodinových ručiček.
Ono se nám to radí, když to ještě neřešíme
, já to všechno znám zatím jen teoreticky
. Ale už za chvilku budeš muset radit ty nám, až budeme panikařit ![]()
Mahul , mě to taky přijde jako pověra, nedává mě to smysl
. Ale to zaklínění pod žebra mě docela vyděsilo. Jak jsem si to přečetla, tak jsem pak seděla a čekala, až se malej pohne a sledovala, jestli se třeba nehýbe moc ![]()
Na večeři jsme taky chtěli jít, ale mě už se nikde nechce sedět. Manža má po cestě dobrou pizzerii, to je jednodušší ![]()
Zebrus , tak ted jenom odpocivej a uzivej si vysledku uklizeni
Ta pizza me laka cim dal vic
, snad zitra vyrazim taky
nebo ji spacham doma…
Ahojte! ![]()
Moc zdravim Jenu a Katarinku a preji hezky konec tehu.
My jsme byli asi 7 hodin venku, tak jsem hotova. je to tim, ze mame zahradu.
Zuli, Wenee, vsechny rady jsou dobre, ja bych jen pridala- chovat, chovat, chovat, treba babyvak nebo satek, a kojit.
Cernus:Ten kočárek je můj,ale autosedačku k tomu nemám,protože stojí 4000,–Kč a to se mi zdálo docela dost.Takže jsem nakonec koupila autosedačku od Cortiny za 2000,–Kč.