Poradna duly
Jana Čurdová
My taky nemáme prací den, peru jak je potřeba. Na pravidelnost moc nejsem, ale s mimčem se to budu muset naučit ![]()
Jinak oblečky už mám roztříděný, ale ještě jsem je dala do sáčků, pořád mám pocit, že se na ně napráší, ani postýlku nemám povlečenou. Jsem zvědavá, jak to budu řešit později, protože se práší pořád a všude ![]()
Ryntyntyn , máte to pro Adámka pěkně nachystaný
. Ten recept zní moc dobře, asi to někdy zkusím
. Nevíš, jak je to s tou salmonelou ze syrových vajec? Já jím teda pořád nějaký zákusky a tam jsou asi taky vajíčka, a ještě jsem nic nedostala. Tak snad to není tak vážný… ![]()
Ahoj Jeno ![]()
Taky ty halušky asi zkusím z pytlíku, to bude jednodušší
. Manža je stejně nejí, tak to bude jen pro mě ![]()
Dobré ránko!
Osmá hodina a ještě všichni spinkají
Mě dnes probudilo sluníčko (máme okna skoro na východ a svítí i přes zatažený žaluzky), ale prý by se to mělo zhoršit ![]()
Zebruš: Salmonelozy se nebojím…jelikož kupovaný zákusky moc nejím…a o těch domáchích vím, že jsou v nich úplně ty nejčerstvější vajíčka
Mamka totiž dělá v slepičárně a doma máme jednodenní vajíčka a tak ![]()
Dobré ráno,
celý víkend jsem tu nebyla.Dočtu vás večír až odjede přítel do práce.Přeju všem krásný slunečný den.
Zatím papa Hanka
37tt+0
![]()
Ahoj holky, tak po delší době jsem tu. O víkendu jsme slavili Radimkovi narozky a byli jsme na chatičce, tam bylo náááádherně. Ještě budem mít jednu oslavu v sobotu a tam se to sfoukne:Radim, děda, švagr, manžel, no prostě všichni ti, co maj narozky v dubnu, páč bych už nemusela být přítomná ![]()
Doufám, že se počasí umoudří a bude hezky abychom mohli být na chatě, jinak budem jak sardinky u našich v bytě ![]()
Dneska šel Radim po víkendu do školky, pro změnu brečel už doma, ale pak po cestě přestal, ale zase se poblinkal
. Naštěstí vím, že to nemá z nervů, ale vychlastal půl litru čaje a pak jak bulel, tak ten čaj vyhodil. Dneska mají divadýlko a jdu pro něj po 10. A nástup do školky měl taky pěknej, hned šel kakat
. Když jsem odcházela, tak ho držela učitelka v náručí a on neplakal, tak jsem trochu uklidněná. ![]()
Jinak mimin se vrtí, vlny jako blázen a břicho mi tvrdne. Dneska odpolko jdu k dr, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Ještě aby mi ty kyčle tolik nebolely. Ale už jen chvilku a bude to zase dobrý (doufám
)
Koukám, že ještě není další nový přírůstek, tak jsem zvědavka, kdo bude další
![]()
Zatím se mějte krááásně, já jdu prát,páč jsem si přivezla povlečení a deky z chaty, aspoň, že nebudu muset žehlit, teda ty deky.
Katy
Dobré ráno ![]()
Tady je tak krásně ![]()
Měla jsem ráno pocit, že jsem spala hrozně dlouho, že už musí být alspoň poledne, ale bylo půl deváté, to bude ta změna času ![]()
Dnes mám velký uklízecí plány, tak snad to všechno zvládnu. Docela mě uklidňuje, že i když to přeženu, tak alspoň uvidím Beníka dřív ![]()
Holky, mamka mě řekla, že z umývání oken se může mimčovi omotat pupeční šňůra kolem krku, myslíte, že je to pravda?
Myslela jsem, že jen hrozí předčasný porod.
Ryntyntyn , čerstvý vajíčka závidím
, my jsme občas měli vajíčka od dědy, který má slepice, ale moc tam už nejezdíme
. Já bych ty zákusky raději nejedla, ale když je vidím v obchodě, tak se nemůžu udržet ![]()
Ahoj Haňule ![]()
Katy , to máte teda oslav v dubnu
, my máme jen manžu a teď ještě Beník ![]()
Jo holky, tak od zítřka už můžem…
. I když na apríla by to nebylo až tak dobrý, to by nám pak nikdo nevěřil, že fakt rodíme
![]()
dobre raaanko, slunecno … musim toho vyuzit a vyrazit s kamoskou na obed a do mesta, ma se to zase zhorsit a tak toho slunicka trosku nacerpat ![]()
Jinak vcera jsme si udelali vylet, makla jsem si tak ze jsem doufala, ze se neco rozjede a zase prd ![]()
noci mam sileny, panev, konecnik, krece tak si vzdycky tak rikam a pak zase nic, ale ono to prijde
dockame se, ze? ![]()
zitra jdu na ko, jsem zvedava co mi reknou.
Ja bych brala rodit na vikend
4.4. mame s Romou 9let, to by nebylo spatne ![]()
Kraaaasny den!!! VSEM
Dobre rano,
tak nekdo tu uz nemohl dospat a ja se zase dnes nemohla dostat z postele, jsem jak prastena pytlem po hlave, ale aspon je venku hezky slunecno ![]()
Zahlidla jsem, ze se tu objevila Jena! Super, ze jste v poradku, a ze jste to vydrzeli 2v1 az do ted! ![]()
Zebrus, mne to mamka s tou pupecni snurou rikala taky, tak jsem umyvani oken vzdala a cekam, kdy to udela manzel, ale bude to s nim jeste beh na dlouhou trat ![]()
Odpoledne jdu taky na KO, uz naposledy ke sve doktorce, ak jsem zvedava,sjak pochodim ![]()
A jaky mate na mysli zakusky z vajec? Ryntyntyn, my taky nemame kupovany, manzelova babicka nam posila od jejich slepic a jsou fakt krasny - velky a zluty ![]()
Jeee a dnes je posledni brezen, tak to vypada, ze jsme ukaznenejsi nez breznovky, kde pulka rodila uz v unoru
Jsem zvedava, kdo bude nasledovat ![]()
Ahoj, holčiny a hlavně Jeno ! Jste úžasný, že jste to takhle zvládli- takovou dobu v nemocnici, to musí bejt… Gratuluju!
My se máme tak nějak, vlastně celkem dobře- jen nám tu kolem obchází nějaká menší viróza- Ema měla dva dny horečky a nic k tomu, pak jsem asi ten její virus chytla já, takže od soboty to máme vystřídaný
. Ale přijela nám včera akční prababička, tak budu mít ještě dneska trochu relax.
Ale ještě v sobotu přes den jsem stihla panenkovej kurz- znáte waldorfský panenky? Jsou úžasný, různý podle věku, takže už od miminkovska až po takový veliký propracovaný pro školní děti. Zkusím najít nějakej odkaz, kde by měli obrázky, jinak v Praze je prodává (hotový, nebo balíčky na ušití) Ignis- chráněná dílna ve Slovenský ulici, ale kurzy (i hotový panenky) už jsou všude možně. http://pampe.hubac.net/…fpanenky.htm
Mějte se krásně, jdu si zas chvíli dáchnout
(přecejen už jsem dnes provedla několik činností
)
Adiko , to by bylo pěkný mít malou na výročí ![]()
Evelín , já teda nevím, ale myslím si, že se dávají vajíčka do některých krémů, jako do věnečku a tak. Ale možná se tam dává nějaká náhražka ![]()
A to s tou šňůrou mě teda štve, tak ty okna taky raději nechám manžovi ![]()
Jo, včera jsme s manžou instalovali anténu, abysme konečně chytli TV a jediný, co zatím chytáme je čt1, i když trochu zrní, tak lepší než nic
. Asi budeme potřebovat víc antén, lidi okolo jich mají na střechách víc, asi je tu špatný signál
. Měli jsme mít O2 Tv, ale manža se s něma pohádal, protože nám to slíbili a pak že prý to tu nejde. Dokonce jsme platili za snižení internetu, aby to šlo a nic, tak nám to snad teď vrátí
. Máme s něma problémy pořád
![]()
Tak jdu uklízet… ![]()
Dobre ranko-teda dopoledne ![]()
Taky vstavam nejak pozdeji, takze se mi urcite nemuze stat, ze bych tu byla prvni ![]()
Hanul , uz jsem se lekla, kde ji a chtela jsem stopovat, kdy jsi tu byla naposledy… ![]()
Zebrus , s tema zakuskama je potiz
, zrovna vcera jsem v kavarne neodolala a dala si tvarohovy dortik s malinama, spis se bojim takovych majonez a tavenych mekkych syru, kterym se vyhybam..
Tynko , bleda zavist pred Tvou aktivitou
, uz jdu taky neco robit ![]()
Evelin , at Ti dopadne kontrola dobre!
Evi, jak dlouho trva takovy kurz? A musis uz umet nejake zaklady(treba siti apod
) nebo je to uplne pro zacatecniky-blbce??
Katy , u nas je duben taky akcni- az na par vyjimek slavi vsichni, dokonce jsem se dneska rano probudila a hned premyslela, co manzovi k narozkam( a to slavi jeste svatek!). Pak je v rade teta, strejda, svica, bracha a tatka…Po vanocich nejnakladnejsi mesic
. A aby toho nebylo malo- tchanovci slavi 60! Ale to tam uz nebudu-oslavu maji pristi vikend a darek je nastesti uz poreseny ![]()
Ahojinky,
tak jsem vás rychle přelouskala. Nám pokračuje úřední honička, ale je krásně, tak mi to běhání po městě ani nevadí. Odpo půjdem trochu vyfešákovat auto - teda spíš kluci, já si dám relax na sluníčku.
No a zítra na monitor, tak doufám, že tam nestrávím celé dopoledne. Naštěstí mě veze manža, tak tam nebudu sama.
Mějte se krásně a užívejte si teploučka pa
Ahoj těhulky!Všechny vás moc a moc zdravím.Dlouho jsem nepsala naposled někdy v lisopadu,takže doufám že mě nevyhodíte.Občas si vás přečtu takže mám trošku přehled.Jinak já jsem momentálně 39+3,budeme mít holčičku - Elišku,no jestli to bude kluk tak bude muset chodit v růžovém,protože mám vše do růžova
.Termín mám 3.dubna,ale zatím to nevypadá asi se jí moc nechce,ale přemlouvám jí každý den že už může přijít.Jinak moje těhotenství probíhá od začátku v pohodě tak snad bude mít i šťastný konec.Ve středu jdu zase na monitor a kontrolu tak jsem zvědavá.Zkusím vložit do galerky pár foteček,jestli se mi to teda povede.Tak se zatím mějte a užívejte si sluníčka
ahojjky,tak já sem po obídku, dneska byly špagety tak sem se zas pěkně přejedla
mam je hrozně ráda..
Zebruš, já dělala ty halušky z pytlíku
..dřív sme dělali normálně, ale tyhle chutnaj celý rodince víc..takže recept asi ne-e ![]()
Zdravím Jenu i Katarinku!! ![]()
Evi ty panenky sou roztomilý, hlavně takový ty motýlci ![]()