Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
29.3.08 07:32

Krásné sobotní ráno,

u nás je zataženo,ale teplo.Jiřulka bude celý den u tchýně a odpoledne má manžel fotbal,tak budu mít zas odpočinkový den.Když se mi bude hodně chtít,zajedu se odpol podívat do Dm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.3.08 07:45

Dobre ranko :) Me se taky uz nespi.
Zebrus, urcite echinaceji v tehu muzes. Jsem ji brala i se Zbyndi, i preventivne, kdyz manzel byl nemocny, tedy a ted, a musim zaklepat. Toto tehu vsechny kolem byli nemocne, jenom ne ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.08 08:16

Dobré ránko! U nás začíná kráááásně slunečně, tak hlavně ať to vydrží do odpoledne 8)

Zebruš, Lucy: Nechť vás ty protivné depky přejdou :wink: Taky to mívám a stačí aby se manžel špatně podíval či si trošku rýpnul a už to je na světě…buď jsem na něj pěkně ošklivá nebo se pro změnu rozbrečím…a že šestinedělí je ještě horší, jo?? 8O To radši nebudu doma posílat dál, jelikož se Radko těší, až porodím a on bude mít doma svoji Kristýnku (tak mi to tedy říká :lol: )

Adél: Toš to si užij dnešní siestový den :wink:

Mahul: Nebooooj, do středy musím vydržet :lol: :wink: Ale nejradši bych předbíhala, to joooooooo :)

Zebruš: Pěkně to vylež! Na volierku se na chvilku vyprdi a pocení zdrar :wink: :wink: :wink:

Lucy: Tak jsem se taky pustila do toho pletení z papíru! Zaujalo mě to :lol: Ale musím vypracovat trošku zručnost! Zatím dělám první kousek a možná to bude vypadat i k světu! :wink:

Jinak mě dneska čeká k vaření docela makačka, jelikož jsem se rozhodla dělat hovězí gulášek a to je vyždycky nádobí :lol: :lol:
Taky musím skočit pro nějaké to hamu-papu do města, aby měli rozmlsaní jazýčci co jíst…chci udělat pařížskou bombu :D
A pak mě čeká klasika dne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.3.08 08:44

Holky ze mě pořád něco vychází,myslela jsem,že hlenová zátka to už byla asi předevčírem,ale mám to pořád,akorát míň,i trochu zarůžovělé..Myslíte,že to může pořád být ta zátka? :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.3.08 08:52

Adel, urcite, a pokud je to i zaruzovele, tak uz je to hodne napinave.
Me hlenova zatka odchazi uz asi mesic, ale kazdy tyden trochu, ale nikdy to nebylo s krvi ci naruzovele. Takhle jak to mas, tak si myslim, ze uz to bude brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.3.08 09:08

Born dík,tak to jsi mě uklidnila 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.3.08 09:34

Ahojda,

u nás je opět zataženo a vypadá to spíš na déšť, takže zatím trčíme doma. Ranní nervózu už mám za sebou. Seřvala jsem psa, neboť si udělala záchod z chodby, pak jsem se vyvztekala na Jiřinovi, který si ani za nic nechtěl vzít ponožky a bačkory (normálně bych se na něj vybodla - ale protože má hroznou rýmu a kašel, tak to nejde), manžovi jsem oznámila, že špatné zprávy ať mi vůbec nevolá a teď jsem konečně zasedla k počítači, abych si spravila náladu. Jinak celkem pohodička :lol:

Večer se nám konečně taťulda vrátí dom, tak mi zas pár starostí odebere, hlavně co se týče dodržování poslušnosti u juniora - na to teď zkrátka nemám nervy, takže budu jen přihlížet a přiblble se usmívat, jak se s ním nervuje někdo jiný. Teda řeknu vám, že tříletá puberta je někdy vážně na provaz - to jsem zvědavá, co s ním budeme dělat v patnácti http://www.kolobok.us/…se/hang1.gif

Týnko , jestli tvůj první výtvor bude zdařilý, tak jsi fakt šikulka - já jsem první hodila do koše. (jsem se na to tak třásla a pořádně si neprostudovala návod a pak to podle toho vypadalo)
Adélko další mimčo by to tu určitě pořádně oživilo! Nech si to projít hlavou, ju?! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.3.08 10:09

Lucy tak to je dobře,že přijede manžel,když to tak čtu :D
Co budu s těma dětma dělat v patnácti,to taky nevím :roll: :lol:

No s manželem jsme si říkali,že by se to dneska hodilo,a on říkal,jak to uděláš? :?: :lol: Ale když se narodil Jiřulka,tak se šel manžel podívat na zápas,a ten samý se hraje zrovna dnes 8O :lol: Že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
29.3.08 10:09

Pěkné dopoledne, :P

u nás pod mrakem, celkem teplo, ale větrno.
My jsme byly s Marťou v obchodě, teď tady svačíme u počítače. Na oběd se budou dojídat zbytky, Marťa má slíbené zapečené těstoviny, ale to je hned, a ještě se chystám na tiramisu. :wink:

No u nás sranda, manža se mě pořád ptá, kdy že už pojedeme do té porodnice. Já ho totiž pořád straším, že to může být každou chvilku. Vypadá to, že je víc netrpělivý než já. Tak jsem mu včera na to říkala, že jsem se ptala mimi v bříšku, jak to vidí, ale bohužel mi neodpovídá. Jooooo, kdyby si to tak člověk mohl naplánovat.

Adel, to tak vypadá, že by u vás už brzy mohlo být miminko. :lol:

Týnko , co je to ta pařížská bomba? Gulášek ať se ti podaří, já jsem ho dělala minulý týden. :D

Lucy , to je dobře, že vám taťka večer dorazí domů, aspoň ti uleví od starostí a můžeš si odpočinout. :P

Přemýšlím, že bych se pustila taky do tvoření. Mám tu ještě nějaký zbytky pedigu a dno, tak si říkám, že bych mohla udělat košíček na kosmetiku pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.3.08 10:41

No vy jste holky šikulky,že se chystáte něco vyrábět :wink:

My máme k obědu ještě sekanou s kaší od včera a na zítra nám tchýně přiveze svíííčkovou,tu já nevařím,páč lepší než od ní by stejně nebyla :wink:

U myla jsem si vlasy,probrala Jiřulkovi hračky,manžel uklidil balkon,už je tam jen bouda na kočár a postýlka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.08 10:46

Adél: To je určitě znamení! 8) Myslím ten manželův zápas :wink: Mne odešla hlenová zátka před týdnem a něco, ale nic narůžovělého v tom nebylo :wink:
A jak říká Lucy, další mimi by se tu motivačně hodilo! :lol:

Lucy: Tak jsem včera večer měla choutky to hodit do koše :lol: Mno, moc zdařilý to asi nebude, ale na něčem se to naučit musím :D
To je dobře, že ti dneska přijede posila na výchovu!! :wink: Já jsem hlídala kamarádce před x lety dvojčata a taky to bylo většinou o nervy!

Mě se včera večer stalo: Jsem v kuchyni a dávám manželovi večeři a najedou cítím vlhko v kalhotkách :lol: A on se na mně vytřeštěně koukne, že dneska tedy ne-e :lol: :lol: To je určtě ten výtok…mám ho teďka nějak víc vodnatý či co…ale jak kdy :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.08 10:54

Adél: Vy se doma připravujete :wink: :wink: Mamka si ze mě taky dělá srandu, že mám hnízdící instinkt :lol: Teď už je to naštěstí v pohodě, jelikož máme přízemí hotovýýýýý 8) 8) Takže to tam dolaďuju a poklízím :)

Leni: U nás se už taky zatáhlo..chjo, to by bylo aby to sluníčko vydrželo celý den :? Taky jsem se chystala do města, ale nakonec přijel taťka z masáží, že sjedeme spolu po obědě do Liberce pokoupit do Globusu či do Makra, takže jsem ráda…alespoň mi nepropaden lístek na plínky od Hugies :wink:
Pařížská bomba je zákusek (takový dobrý kakaový s piškotama) a už jsme ho dlouho neměli, tak se chci do něj dneska pustit :wink:
Manža taky pořád kdy už?? Je fakt nedočkavý víc než já :wink: Dokonce mě včera z práce „kontroloval“, jestli nááááhodou nerodím :lol: Jsem mu říkala, že si to Adámek schovává na jeho volno :)

Stejnak to těhotenství, holky, nějak uteklo :o Si pamatuju nedávno dvě čárky na testě a teďka začínám 39 TT, fakt síla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
29.3.08 10:57

Týnko , napiš sem, prosím, receptík na tu dobrotu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.3.08 11:09

Ahojte!

Tak kino bylo dobre. Moc se na to s manzelem libilo a rikali jsme si, ze je to jeden z mala ceskych filmu za posledni dobu, ktery konci v ramci moznosti dobre…
Mahul, prezila jsem i sezeni, taky jsem nemusela nakonec nikam cestovat na wc a nohy jsme vyresili tak, jsme si vzali mista uplne vzadu nahore smerem do ulicky, tak jsem je mela krasne natezene :D Ale bricho mi tvrdlo o sto sest. Obcas uz si rikam, jestli se to uz nerozjizdi :roll:

Preju vam prijemny a hlavne odpocinkovy vikend! My dnes slavime s tchanovcema manzelovy narozeniny, tak jdu delat jednohubky…

Zebrus, preji brzke uzdraveni!

Wenee, jsi me uklidnila, ze ty hormony v sestinedeli nepusobi na vsechny :D

Jo a nezapomente hlasit odjezdy do porodnice! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.3.08 11:26

Tak ja dneska nic nedelam, snidani jsem si nechala donest do postele, ctu si a koukam ven. Rano tu prselo, tak me to nadzvedlo mandle, protoze jsem pres noc nechala na balkone pradlo, ach jo :evil: Ale vydrzela jsem, nesundala ho a ted tam sviti, tak snad to uschne…

Adel, u Tebe to opravdu vypada na predbihani! :lol: :lol: Me zacala odchazet zatka teprv vcera nebo jsem jsem si ji driv nevsimla, jestli je to mozny… :roll:

Lucy , prima, že manzel dojede. Zdrzi se pouze na vikend nebo na vic dnu? A planujete, ze bude u porodu?

Asi nebudu dnes nic delat, k obedu udelam smazak s bramb.kasi a pak upecu babovku nebo pernik. A pak odpocivat. I kdyz nejaka delsi prochazka v zajmu toho, abyste nepredbihaly, by se hodila :wink: :lol:
A pry mozna vecer pujdem do divadla, asi kdyz jsem tak dobre zvladla kino, muzu i do divadla :-) To abych si vzala sebou i tasku do satny :lol:

Evelin , jsem rada, ze se vam to libilo. Je to jeden z mala filmu, ktere bych mohla videt znovu, to se moc casto nestava :) Taky jsem si myslela, ze mam vymysleny sezeni, ale prisla takova neskutecna zenska, ktera rekla,ze sedi tady a nehla se :twisted: , i kdyz cela rada byla prazdna, tak jsem stravila celou dobu s bundou a kabelkou na nohach, coz me taky nepridalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí