Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
29.3.08 19:48

Holky, dnes jsme se dívali na nádhernej film „August Rush“, moc romantický, celý jsme to obrečeli :lol: . Máme to anglicky na DVD, tak nevím, jestli už je to i tady na DVD. Ale jestli to někde uvidíte, fakt to stojí za to :D

Mahul , toho, že voda trochu odteče a já si toho ani nevšimnu se bojím taky. Snad to poznáme… :roll:

Wenee , Sofinka je nádherná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.3.08 20:22

Ahojky

Ďakujem za pochvalu Sofinky,nášho Anjelika.

A nebojte,za chvíľu i Vy všetky budete mať takých krásnych mimiskov doma.

Dobrú nocku a pekné sníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
30.3.08 08:18

Dobré ráno :lol:

Tady je nějak prázdno, snad všichni nerodíte… :lol: :lol: :lol:

Krásně svítí sluníčko, jupí. To se hned líp vstává 8)

Včera jsme dávali ten beton do voliéry, tak už skoro uschnul :) . Už je nám oběma líp, ale ještě to není ono. Mám rýmu, trochu mě škrábe v krku, ale jinak dobrý. A manža kašle, ale to kašle i tak, protože má alergii a taky přestal kouřit.

Jsem se dívala na metřík a mám 10 dní do termínu - juj, toto letí 8O :lol: . Tak jsem zvědavá, kdy to na mě přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.3.08 08:28

Dobre rano :)
U nas taky sviti slunicko.
Zebrus, rikala me to doktorka, ze muzu echinaceji, jenom ja ji mam v sirupu.

Treba Adel uz rodi :) .

Wenee, Sofinka je opravdu krasna. Dik za potvrzeni kolace, uz mam na nej nakoupeno, tak snad to dnes ukuchtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.3.08 08:43

Dobré ránko,

zatím nic :wink: Akorát jsme si teď předělávali čas 8O
Rýmy se taky nemůžu zbavit a po těch dvou dnech courání mě pěkně bolí nohy.Ale dneska se jen dovalím na hřiště a sednu si na lavičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.3.08 08:51

Weneeee, krrrasne fotkyy, aj tuy sa tusim nevies dofotit, jeeejda, tie ksichtiky, co deti struhaju, ja sa neviem vynadiivat.
Aj ja sem davam zopar fotiek.

http://emimino.cz/…Superman.JPG /> http://emimino.cz/…ormal_a3.jpg /> http://emimino.cz/…ormal_a4.JPG /> http://emimino.cz/…ormal_a2.JPG /> http://emimino.cz/…ormal_a1.JPG

mozno vylakame nejakych kamaratov von z bruska :wink:

Ryntyntynka, krrraaaaaaaaaaaaasne brusko maaas. :D

Kraasnu nedelu vsetkyyyyym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.3.08 08:59

Přeji všem krááásně prosluněné ráno! A byla jsem na terásce v pyžámku a bylo i teplé :lol: Takže se dnes snad stihnu vrhnout na autíčko a zahrádku! Obojí to potřebuje jako sůůůůl :D
Na dnešek jsem spinkala jak zabitá, ani nevím, že manžel vstával na denní :) 8)

Wenee: Sofinka je fakt nádherňoučká, musíš být hrdá mamča!!! :wink: Už se taky těším na toho našeho zbojníčka :D

Adél: Dneska jen odpočívej, musíš nabírat síly na porod :D

Mahul: Taky mám strach, že mi praskne voda v nevhodný čas…ve městě, u kamarádů na sedačku a tak :lol: :lol:
Ale řekla bych, že si těch 10 procent vybraly holky z března :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.3.08 09:01

Zuločku: Matuško je krááásný :D :D Taky musíš být hrdá mamča :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.3.08 09:14

Zuločku to je nááádhera :potlesk: :srdce:
Hned mám lepší náladu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
30.3.08 09:14

Born , oni jsou asi v lékárně opatrní, aby neměli průšvih, tak raději těhotným neprodají nic :? . Taky si myslím, že zrovna Echinacea je v pohodě. Vím, že nemůžu bylinky jako Šalvěj, a tak.
Ale už mě je líp, sůl na krk zabírá a piju asi 1,5 l maliníku s medem denně :)

Adel , snad tě taky rýma přejde, je to otravný :?

Zulok , Matuško dělá fakt moc roztomilý ksichtíky :lol: , je moc krásnej :D

Pořád teď jím krupičnou kaši, i na snídani. Takže kynu a kynu… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.3.08 10:42

Holky tak jsem napsala maila do školky,kde prý otvírají další třídu a mohli by mít volné místo pro Jiřulku.Akorát je to trochu dál,než jak jsme se hlásili,to bylo tak pět minut cesty,tohle je asi tak dvacet.Držte palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.3.08 11:05

Adél: Držíme!! :wink:

Zebruš: Jdeš na to nachlazení dobře :wink: Jen tak dál a za chvilku už bude fuč :D :D

Tak já jsem udělal kousek práce na zahrádce a teď musím rychle jít frčet vařít 8O :D Jinak nebudu mít čím nakrmit tu bandu hladovců :lol: Dneska máme plněný kuřecí řízeček na přírodno s brambůrkem (hranolky byly totiž v týdnu…) Odpoledne bych chtěla dodělat tu zahrádku a ještě to auto (mno, zítra by na den :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.3.08 11:06

Pěkné dopoledne přeju!
Teda já dneska spala až do půl11 8O ..to se mi dlouho nestalo :lol:
Holky já sem zvědavá co budu dneska dělat..celá rodinka odjela do Liberce na hokej, Erik je v práci a já tu zůstala sama :cry:
No, aspoň budu moct uvařit jen něco pro sebe a nestrávim v kuchyni zas celý dopoledne :lol:
Adel: Tak to ať ti to s tou školkou vyjde :wink:
Sofinka a Matuško jsou fakt nádherný!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.3.08 12:30

Neli: Taky mám ráda ty situace, kdy si můžu obídek „odfláknout“ a né vyvářet celí dopoledne :lol: Dnešní patřil naštěstí mezi ty jednodušší 8)

My už jsme doma po obídku, patro vytřeno…musím chytnout druhý dech a vrhnout se na auto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.3.08 12:48

Ryntyn:
no, tak já si udělala jen rychle halušky, poklidila jsem a ted si du dělat ještě seminárku do školy..odpo už jen vytřu a mam hotovo..
hlavně to moc nepřežeň :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital