Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
31.3.08 12:49

Zebruško okna v žádném případě nemyj!!!!!!Mě na to upozorňoval i doktor a kámošce se po mytí oken malej zaklínil pod žebra a skoro se udusil.
Jen nakukuju, večer písnu víc. Děláme voliérku pro papuchy.Zatím jen provizorní ale Martin si s tím vyhraje.Bude krásná a ty uřvánkové potáhnou ven.Od minulého týdne máme komplet párek Alexandrů.Pořád se pusinkujou,tak snad jim to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
31.3.08 12:54

Ahoj holky,

od rána nám nešel internet,tak jsem vás letem přečetla.Byli jsme s Jířou venku,koupila jsem si další maliník a čaj pro těhule :lol:
Odpol jdem zas na hřiště a teď snad spát,tak zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.08 12:54

Haňul: Už jsem si taky říkala kdepak tě máme?? Ale na druhou stranu by si mi písla SMS-ku :D :wink: No vidíš, že jsi vydržela do 37+0 2v1 8)

Mahul, Zebruš: Zákusky a bábovky jsou moje maličká závislost :roll: :lol: Snad až se narodí Adámek na ně nebudu tolik myslet a závislost mě přejde :lol:

Mahul, Katy: Tý jo…takových narozenin v jednom měsíci :D U nás nikdo v dubnu není, tedy ZATIM :lol: :lol: Alespoň si užijete dortíků a zákusků…

Adik: Užij si sluníčka s kamarádkou :D

Evi: Tak ať obchází nákaza dál…venku už bude snad jen krásně, takže už nic hrozit nebude :) Jo, a panenky jsou pěkný, ještě jsem je ani nikde neviděla :wink:

Evelín: Mno, já asi půjdu chrápat odpol, jelikož jsem se stihla nějak vysílit :lol: Jenže ještě musím dopoklidit a jít dodělat něco na zahrádku, dokud je u nás pořád tak pěkně

Neli: To je dobře, že sis pochutnala! Já dneska nevařím, máme ohřívací den nebo co dům dá :lol: :lol:

Katarinko : No ahoooooj :-) To je fajn, že jste vydržely 2v1, když jses tak dlouho neozývala! Eliška je krásný jméno 8)

Lucy: Přeji dobré pořízení na úřadech! A jak vám to jinak jde? Jak po másle?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.3.08 12:58

Ty brďo holky já když koukám na vaše metříky......tak ono je to už fakt tady......co Mahul,Adélko,Tynko,Zebruš…atd. Až se mi tomu nechce věřit.Jsme tady spolu už pěknejch dní.
Adiko 04.04. je krásnej datum.Můj chlap si ho pro malýho taky vybral ale asi mu to nevyjde.My máme ještě čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.08 13:22

Haňul: No to teda :D :D Už to spolu táhnem skoro 40 týdnů :lol: 8)

Adik: To by bylo fakt krásný, kdyby Sanelka vykoukla na svět na vaše výročí :D

Holky , mě už by se líbilo jakékoliv datum :lol: :lol:

Zebruš: Taky bych se ein-zwei na mytí oken v devátem měsíci! O pupečníkový šnůře jsem slyšela, že se může zamotat i při tanci? Ale okna počkají, však oni nikam neutečou :wink: Ty naše v patře to taky potřebují jako sůl, takže to buď udělá mamča nebo já v rámci hubnutí po porodu…¨
Taky mám dneska uklízecí a říkám si to úplně stejné jako ty! :D Manža mi říká, že jsem workoholik :oops: Si ze mě normálně dělá srandu, že když mi nejedou ruce, tak pusa vždyckly :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
31.3.08 13:27

Tak tu mam pred sebou svuj pridel maliniku a popijim, uz zacinam byt nervozni, nechtela bych prenaset, ale asi si nevyberu, ze? Tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
31.3.08 13:33

Ahojky :D

U nás je také krásne slniečko,parádička :D .

Boli sme so Sofinkou vonku,šli sme k doktorke,lebo jej začalo slziť očko.Dali nám kvapky a ak sa to nezlepší,tak zajtra na očné.Dúfam,že to bude v pohode.Moje malé chúdiatko :( .

Zulok-Matúško je krásny a tie ksychtíky,to je zlaté :D .Aj Sofi robí také grimasy,tak ju stále pozorujeme,čo nové vymyslí :D .

Born-aj ja som začala piť feniklový čaj a zdá sa mi hnusný :( ,tak dúfam,že mi zachutí,ako Tebe.

Jena-ahoj,tak super,že ste o.k.,len tak ďalej.Muselo Ti byť dlho v tej nemocke,ja som tam vo februáry bola 10dní a mala som dosť.
Naša Sofinka už je na svete,fotky sú v galérke.

Katarinka-vitaj späť medzi nami.

Ešte musím nažalovať na Sofinku,nejako sa pohoršila.Už to nie je tak,že po napapaní zaspí.Teraz sa už dožaduje viac pozornosti a celkom sa jej zapáčil plač.Hlavne,keď sa kúpeme,to teda pekne vreští.
Dúfam,že si na kúpel zvykne a bude si ho vychutnávať.
Zulok-aj Tvoj Matúško tak veľmi plače pri kúpaní?
A balíš ho naširoko?

Zatiaľ ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
31.3.08 13:38

Jejda, tady se to rozjelo - teda zatim jen kecani, porody nejak vaznou :D

Tak jsem po ko a az na to, ze porad pribiram, tak jsem snad v poradku a dokonce mi zmizela i ta bilkovina z moci, takze jsem happy :D No a ve stredu uz do porodnice. Jo a nas mimis se zatim vubec nechysta, hlavicka zacina trochu nalihat, ale jinak je vse uzavreny a cipek taky nic, takze u nas to na porod zatim nevypada…

Katarinkap, to je hezke, ze jsi se za nam prisla podivat a hlavne, ze jste s mimisem v poradku :D

Zebrus, tak zakusku jsem z cukraren snedla dost a pokud a nebyly vystaveny nekde na slunku ve vedru, tak bych se jich nebala. To uz mi mamka spis nahanela strach tocenyma zmrzlinama a vodou z kohoutku nekde u more :D

Ryntyntyn, ty uz zase gruntujes? Kde na to beres energii?

Lycy, preji uspesne vyrizovani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
31.3.08 13:43

Evelínka gratulujem ku KO.Tak si ešte uži bruško,síce o užívaní sa už asi hovoriť nedá,že :lol: ?Tak ešte vydrž,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
31.3.08 13:57

Wenee, diky, je pravda, ze uz se tesim az budu bez bricha, si pripadam jak hroch, ale nasemu malemu se tam evidentne libi :D

Preju, at ma Sofinka ocicko brzy v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.08 14:00

Evelín: Gratuluji k dobré KO :-) U nás je to pro změnu co se týče porodních cest nachystané a taky nič :( Takže nám nezbývá než si to pupendo užívat :)
Ani ti nevím, kde ji beru…alespoň mi ten den utíká, k neuvěření že už jsou dvě :lol:

Wenee: Jestli ona se Sofinka nevyžaduje pláčem pozornost, to se prý děti naučí rychle :) Hlavně ať se vám očičko zlepší a nemusíš s maličkou na oční! :wink: Určitě si na koupel zvykne a pak jí pro změnu nebudeš moct dostat z vaničky :D :wink:

Tak já pádím nabírat energii ze sluníčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
31.3.08 14:07

Evelín gratulace ke ko :dance:

Já jdu zítra,tak uvidíme…

Spaní se nekonalo,já jsem se akorát rozležela a teď se musím probrat,kámošky už čekaj na hřišti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
31.3.08 14:10

Teda holky, nějak jsem si to přechválila… babička odjela na celé odpoledne pryč, Emě asi ještě nějak doznívá nemoc- je neskutečně protivná, ukřičená, ubrečená atd. atp… no, a do toho ta moje bolavá hlava a unavený tělo, fakt supr kombinace! Tak, končím se stížnostma, snad se to nějak dá do kupy, aspoň aby se ten řvoun vyspal…

Wenee, taky držím palce na to očíčko, bude to brzy dobrý, uvidíte!

Mahu, já byla asi na třech, vždycky tak nějak 10-16h, ale fakt je, že u těch vyloženě miminkovskejch panenek to vůbec není potřeba, protože to zvládne každej jen podle návodu; kurzy jsou pak dobrý na ty složitější- kvůli tvarování hlavičky, vláskům a různejm fíglům. A jinak- já jsem opravdu antitalent, žádný ruční práce jsem nikdy předtím nedělala, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.3.08 14:39

ahoj holky,
Wenee a Zuli , dodatecne moc gratuluji k mimiskum :D
Sofinku uz jsme nasla v galerce, je roztomilounka :D
nejsem si jista, jestli jsem to pochopila dobre, nekdo tady rikal ze Matusko dela dobre „ksichtiky“, ale jeho fotecky jsem nenasla. hledam spatne nebo jsou jinde nez v galerce duben 2008?

no my se mame jinak furt stejne, dneska jsem byla na KO, vazime stale malinko min nez bychom meli, ale s mou postavou pry ani nemam cekat zadneho obrika. no budu rada kdyz jeste aspon tyden vydrzime spolu a dostanem se aspon na ty 2,5 kg. ale podle prutoku a pasu by se hubertickovi melo darit v brisku velmi dobre, tak snad jo ..... :)

Evelinko neboj, uz to nepotrva dlouho, bobek tam nevydrzi v brisku vecne :D kazdy mi rika at si uzivam jeste toho klidu pri 2v1, ze az se to narodi tak uz se nezastavim, ale uprimne se uz taky straaaaaaasne tesim az uz budem „separeeee“ :D

holky, a k cemu je dobry ten fenyklovy caj co o nem pisete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
31.3.08 15:29

Ahoojte,
gratulujeeeem ku kontrolaaam

Jenko, super, ze ste vydrzali 2v 1 az doteraz, sikulkovia, nech sa pekne dariii.
fotky su o par stran dozadu, alebo vo fotogalerke Zivot po potratu.

Wennee, aj Matusko vacsinou veelmi place pri kupANI.
Ale co ma fakt znepokojuje, ze grckaa, tak mu musim zohnat taku tu podlozku. a aj prdiky h o trapia :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí