Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
1.4.08 13:19

Pekne popoledne!
V noci jsem se budila bolestma, nastesti nebo spis bohuzel vzdycky presly a ja zas usnula, dneska jsem byla na kontrole a nalez stejny jako minuly tyden. Pokud se nic neprihodi tento tyden, jdu si v pondeli slehnout :cry: tak snad toho naseho schovanka nejak vyzeneme, snazime se vsema metodama a zatim nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.08 13:19

díky

ZEBRA díky. zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.4.08 13:28

Evelín , když my nemáme schody :( , jedině že bych šla běhat po těch 3 malinkých, co máme před vchodem, ale to by ze mě asi sousedi měli haló :lol: :lol: :lol:
Jdu uklízet, třeba to taky pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.4.08 13:36

Holky, tak u nás nic… :cry: A to to vypadalo taaaak nadějně! Jsem netušila, že i poslíčci můžou být pravidelní! 8O Asi tak dvě hoďky jsem je měla pravidelný po dvaceti minutách a pak to skoro přešlo jen zas to pobolívání v podbřišku, jsem si dala teplou koupel-co kdyby náhodou- a pro jistotu to přešlo úplně! :? :D

Zebruš: Můžu ti říct, jak se těším na porod, že budu mít Aďu u sebe a už konečně budu bezbřuchá, tak jsem měla najednou i trošku pšoufky :lol: :lol:

Zebruš: Já ani nemusím manžu přemlouvat :lol: On se nabídne pokaždé sám a dobrovolně :lol: Jinak krom sexíku zkouším další metody! Jsem někde četla, že i sání bradavek tomu může napomoct tím, že způsobuje tvorbu oxytocinu. Jo, a dneska večer mám v plánu si dát i červený vínko! Včera jsme k těm kamarádům nejeli, tak doufám, že to dneska vyjde! :wink:

Angel: Vítej :-) To máme termín skoro stejný! Já ho měla taky 14. a přesunuli mi ho dle utz na 13., ale on den sem-den tam 8)

Mahul: Nič sa neboj a pokračujte ve vyvolávacích metodách :lol: My jsme si taky ráno daly jednu a co jsem z toho skoro celý dopoledne neměla :wink:
A co si jdeš v pondělí šlehnout?! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.08 13:40

Zebrus, tak ted jsi me fakt pobavila, predstava, jak behas po trech schodech pred barakem, je vazne uchvatna :lol: :lol: :lol:

Ryntyntyn, treba se to jeste rozjede… Jo a ja manzela taky premlouvat nemusim, on je vzdy pripraven !

Mahul, ten vas prcek se taky drzi zuby nehty a pritom uz je venku hezky a teplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.4.08 13:41

Zebruš: Taky bych dala oblek do čistírny, dávám ho tam taky! Ju a navíc ti nažehlí i puky u kalhot :lol: Což fakt nemám ráda!

Adél: Gratulace k dobré KO a monitoru! Tak se to třeba do týdne rozjede! :-)

U nás už jsem po obídku a jdeme s manžou na pozemek :dance: On tam makal celý dopoledne a teďka tam ještě musíme něco spáchat, ale už se to konečně rozjíždí a v květnu zalíváme desku a červen-červenec stavíme :D :D :D

Mějte se tu krásně a kdyby něco, tak mobilka mám u sebe a čekám na SMS-ky, dubňátka :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
1.4.08 14:00

Tynko , v nejhorsim pripade-doufam, ze nenastane, udelam pro to mozne i nemozne :wink: - budu muset v pondeli zustat v nemocnici na vyvolavani- tedy slehnout bez š…
Já jsem myslela, ze jsi vazny kandidat na prvni dubnatko a taky pekne zahalis.. :D , asi se budu muset posnazit prvne ja, kdyz jste takove ostychave :wink: :wink:
Ale s doktorem jsme se predbezne domluvili na patek, ze bychom to mohli zrealizovat, tak jsem zvedava, jak nase plany dopadnou :lol: :lol: Manzel to hned okomentoval, ze takove pekne datum si nemuzem nechat ujit! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.4.08 14:07

Mahul držím palce :wink: a sobě taky :lol:

Já byla posledně na jeden prst a teď na dva,tak se to trošku pohnulo.Je fakt,že minule,jak mě prohlížel,to bylo dost nepříjemné a dneska to šlo :wink: Jinak na další ko za týden..Pokud vím,když se do ukončeného 40 tt neporodí,tak někde ještě čekají 2 týdny a na ko se chodí obden..

A co březňata?Tam byly ještě 3 adeptky :)

Ryntyntyn užijte si to na pozemku a nebuď zklamaná,však to za chvíli přijde :wink:

Zebro my zas bydlíme v 9.patře,tak do toho nejdu :lol:

Angel vítej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.4.08 14:31

Adel, gratulace ke ko. Je fajn, že se to pohnulo a že se něco děje. :D

Mahul a Týnko, tak úspěšné vyhánění.
Já přemýšlím, že se do něho pustím taky. V sobotu jsem měla poslíčky od pěti odpoledne, nepřešly ani po sprše, trvalo to až někdy do jedné v noci, pak jsem to ale zaspala a ráno v neděli nic. To naše dítě si z nás asi dělá srandu nebo co. :roll: Je fakt, že na mě šly taky chmury a dostala jsem strach, i když se najednu stranu těším.

Týnko, díky moc za receptík. :P

Angel, ahoj, vítej. :-)

Já teď přišla z města, ale nemohla jsem se pomalu dostat do bot, jak mám dnes nateklý nohy a zdá se mi že i ruky.

Ještě se vracím k těm oknům, taky jsem slyšela, že se to nemá, ani zvedat moc ruky nahoru kvůli pupečníkové šňůře. Naše by už taky potřebovaly očistu i záclony, ale to nechám až po porodce, až se na to budu cítit. Naštěstí jich nemám moc a máme plastový, tak to půjde rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.4.08 14:31

Tak mi manža zachrápal :roll: :D Takže na něj musím ještě chvilku počkat…jsem si mezitím sjela do města něco pozařizovat a snad ještě stihnu natřít futra :lol:

Mahul: Držíme pěstičky! Snad se bude maličkému chtít samo a nebude se muset v pondělí přemlouvat! Třeba to dr. zkusí v pátek s Hemiltnem :wink:
Neboj, já předbíhat nebudu :wink: ( i když bych strašně ráda :D )

Adél: Zklamání malinko je, ale co se dá dělat, tak snad příště :lol: :lol: Já jsem šla minulý týden za holkama do práce a vyšla jsem si osm pater a taky nic :D
V březnu je jedna v porodce, druhá porodila a o třetí nevím…třetí je Janno, taky kdysi k nám chodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.4.08 14:47

Ryntyntyn ty jsi fakt hrozná…prej natírat futra! :roll: :lol:

Lenčo já bych to na jednu stranu taky chtěla popohnat,ale na druhou se zas bojim :wink:

Chystám se až budu v porodce,že zaúkoluju manžela,co má všechno udělat…umýt okna,vyprat záclony a tak :lol:

Jinak tu mám leháro,máma šla s Jiřulkou do lesa.A futra teda rozhodně natírat nebudu :lol: MOžná zapnu pračku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.4.08 14:53

Ahojte :)
Vy jste teda nedockave. Zas miminka budou silnejsi. Uz jsem vam tady psala, ze Zbynda se narodil 37+1 a byl takovy cely rozpadly, zkusila jsem pochovat miminko pani, co se mnou lezela, tak to byl moc velky rozdil.
Katy, 3300 jeste nic neni, i kdyz jeste vyrostete.

Adel, myslim si, ze to bude driv :)

Tynko, ja jsem se Zbyndou mela pravidelne kontrakce po 10 minutach behem celeho dne a noci, ale stejne byli to jenom poslicci, takze muzou i poslicci byt pravidelne. Zas si myslim, ze timto uz se pripravujes a az budes rodit, tak to pujde hladce. Se Zbyndou jsem hrozne poslickovala od 36 tydne, pak ten porod byl docela rychly.
Nezkouseli jste holky na vyvolavani alternativni zpusoby, co tady nekdy na e-miminu pisou, jako treba koupel s levanduli a s mlikem?

Zuli, Zbynda mel prdiky silene, ale do zadku jsem jemu nic radsi nestrkala, chovali jsme jeho klubicka. Jo, a poblinkaval se od mlika jeste po pulroce, ale pribiral hezky, tak jsem to neresila.

Wenee, to je supr, ze mate ocicko v poradku a zloutenka je pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.4.08 15:08

Born to mě teda úplně děsí,že můžou být takhle pravidelný poslíčky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.4.08 15:12

Týnko, ty jsi teda fakt nezmar (myšleno samozřejmě v dobrým) s tím natíráním futer. Holka, kde v tobě bere tolik energie? Futra nech na manžu a trochu si dáchni. :wink: :D

Já jsem teď snědla celou jitrnici, viděla jsem ji v obchodě, tak jsem neodolala, ať žije zdravá strava!! Ale byla čerstvá a pošmákla jsem si. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.4.08 15:24

Holky, teda s pravidelnýma poslíčkama nestrašte, já snad teď ani nebudu vědět, kdy do té porodnice jet. Abych to vůbec poznala. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí