Poradna duly
Jana Čurdová
Mahul: Gratulace k dobré KO
Takže už to máš skoro na spadnutí ![]()
Venskovského učitele bych taky chtěla vidět, ale stejně jako Adél si počkám na DVD-verzi
Nejsem tip, který rád chodí do kina…většinou totiž nevydžím tak dlouho sedět na zadečku
A co terpv v těhu, poklona pro vás, holky! ![]()
Adik: Fakt akční
Za to já jsem dneska líná jako veš
Jsem to totiž včera trošku přepískla po Liberci a ještě uklízení doma, takže si to dneska vynahrazuji
Ale už jsem taky stihla vytřít a uvařit
Jo, a ještě jsem byla ve městě s pejskem ![]()
Born: Super že jste si ZOO užili! Taky se těším, až budeme chodit s Adámkem ![]()
Ryntyntyn já sice chodím do kina ráda,ale teď už bych fakt nešla ![]()
Jinak jsem dneska nemožná,akorát jsem zapla pračku,umyla nádobí,zalila kytky..dopol mi nebylo nic moc,ale zjistila jsem,že to kromě rýmy mohlo být počasím,včera bylo na nule a teď je tam deset stupňů
.Jiřulka byl moc hodný,hezky si hrál a já skomírala na gauči.Akorát teda stihnul počmárat zeď v obýváku modrou pastelkou,zřejmě je mu jedno,že jsme nedávno malovali ![]()
Jiřulka je u babičky a manžel šel na trénink,tak jdu ležet…možná pak upeču sekanou…
Jo holky a dneska jsem dostala od manžela kytku,nedávno jsme se o tom bavili,že jsem dlouho žádnou nedostala,tak říkal,že dostávám jiné věci,což je pravda,třeba tyčový mixér,ruční vysavač,pekáč na maso a tak
![]()
Tak já tu zrovna hudruju, bylo vygruntováno a jen se mi to čertisko vrátilo dom, tak už je tu zas čurbes!
Lítá tu jak ďas a ventiluje všechnu našetřenou energii. Ve školce tvrdí, jaké je to hodné zlatíčko, tak si to zlobení asi šetří na mě!
Jinak já budu u druhého mimča určitě míň pečlivá, ono by to asi ani jinak nešlo.
Víc už toho nenapíšu, protože mi Jiřan drží ruce a chce pustit svoje hry…
Ahoj
Sme so Sofinkou smutné.Manžel išiel na pár dní k svokre,keďže je chorý,má parádnu nádchu,tak aby neochorela aj Sofinka.Už teraz mi chýba,je tu bez neho tak smutno. Tak to je všetko,iba som sa chcela vyžalovať,papa
Ahoj holky ![]()
Tak jsme doma. Na kontrole dobrý, jen monitor, tlak, moč. Jinak mě nevyšetřovala, prý jsem byla vyšetřená minulý týden na gyndě a to stačí. Malej ten monitor asi nemá rád, protože se vždycky hrozně vrtí a teď ho sestřička kvůli tomu musela nechat běžet dýl, protože ukazoval divný věci. Říkala, že Beník je číslo…
Jdu tam zase příští čtvrtek v 8h. pokud teda do té doby neporodíme. A ptala jsem se na ten výtok do žluta, tak mi dala prášek, který si rozpustím ve vodě na vypláchnutí, ať se to tam pročistí.
Taky jsem se ptala, jak by to bylo, kdyby jsme s manžou byli nemocní a je to tak, jak jsem si myslela - mě by dali zvlášť na pokoj, abych nenakazila ostatní a mimčo by mě asi nosili jen na kojení a manža by u porodu být nemohl, ale kdyby byl nemocný jen trochu, tak by jen dostal roušku. Tak snad se do porodu uzdraví a já to nechytím
.
Po cestě domů mě začalo bolet břicho a zase to píchání, ale už je to dobrý. Asi je to jen když někde dlouho sedím ![]()
Adel , až děti odrostou, pak zase budou vnoučátka a babičkovská láska, to je taky pěkný ![]()
Wenee , já jsem se na ty plenky dnes ptala sestry (má teď druhý mimi), u prvního prý přebalovala pořád, protože měla strach, ale teď už mu na noc víc natře prdýlku krémem na opruzeniny, aby byla odolnější a pak v noci jen vymění plínku, když je moc plná (protože jinak to proteče) a neumívá (pokud to není moc nutný) a tak se většinou malej nevzbudí. Ale já budu asi přebalovat často, alspoň když bude Beník menší. Budu se bát, aby se nezapařil.
Wenee, a bolelo to šití? Nebo ti to nejdřív umrtvili? Mám z toho šití strach ![]()
Neli a Mahul , gratuluju ke kontrolám ![]()
Jo, a děda se mě dneska ptal, jestli nečekám dvojčata, že prý mám obrovské břicho ![]()
Holky a kdy se mění čas? Vůbec v tom nemám přehled, tak ať to neprošvihnu
![]()
Byla jsem na poste-kupodivu celkem prijemna zalezitost
, nakoupila par nezbytnosti a jdu si udelat sopsky salat. A mela bych pokracovat v zehleni a zase neco hodit do pracky- to je snad nekoncici maraton
Odpoledne jsem si na chvilku zdrimla - nejak me ta cesta s kontrolou v porodnici unavila
.
Zitra tu asi moc nebudu, hlidam znamym skoro dvouletou holcicku, tak se pokusim vymyslet nejaky program ![]()
Ja vam, holky, zavidim vasi akcnost, vzdycky jak ctu, co vsechno delate, tak mi pripada, ze se nejak flakam.
![]()
Zebro gratuluju ke KO ![]()
Mahul tak ať to s holčičkou zvládneš ![]()
Wenee ať máš manžela brzy zpět!
Adel, nastesti jsem ji uz nekolikrat hlidala a ona je takove naprosto klidne a pohodove ditko a taky strasne sikovna
, takze se nebojim a snad to spolu zvladnem ![]()
Dobré ránko! U nás kráááásně prosluněné, no konečně! Takže doufám, že už to vydrží…mno, zrovna když si dal Radko opravit zimní kola na Renaulta
![]()
Zebruš: Gratulace k dobré KO!
No, vidíš, mě zas nevěří, že to mám za pár, že zas mám bříško malý
![]()
Před šitím ti to tam v okolí umrtví a bolí to asi stejně jako když ti chce dát zubař injekci na umrtvení ![]()
Tak mě se výtok změnil…ze žlutavého na čirejší a zapomněla jsem o něm říct dr. To je ta moje hlava děravá
![]()
Mahul: Ať jde hlídání jak po másle
Naši kamarádi zas mají skoro dvouletého klučinu, ale je to ďáblík
Akorát trošku závislý na mamince a tatínkovi, takže ho hlídat je nejdřív o půlhodinovém vztekání a pak už je hodňoučký ![]()
Wenee: Ať se vám taťulda co nejdřív uzdraví a aby mohl být s váma
Taky mu musí být smutno…
Dobré ráno, ![]()
tak koukám, že mě dnes Týnka předběhla. U nás taky slunečno, hurá. ![]()
Mahul, Zebruš , gratulace ke kontrolám.
Wenee, ať je manža brzy fit a může být s váma. No a s přebalováním uvidíme, na jakém počtu plín skončíme. U Marti jsem používala látkovky, asi tak do 8 měsíců a pak jsme přešli na papírovky. Tehdy jich nebyl moc velký výběr, navíc byly většinou na lepítka, věčně se to odlepovalo, hrůza,
pak časem začaly plíny na suchý zip. Teď budu používat papírovky.
Mahul , ať je hlídání v pohodě. Já hlídala tak před 2 měsícemi známým holčičku, ta má 3 pryč, byly to asi jen 2 hod., ale i tak, je to čertík, chvilku neposedí. ![]()
Holky, taky se moc těším na léto, až vyrazíme do ZOO. Máme tu blízko Lešnou a je to tam moc fajn. Moc pěkný výlet na celý den, vždycky si to tam užijeme. Už se mě Marťa ptala, kdy pojedeme, tak letos to bude i s kočárem.
Tak já čekám na manžu a jedu znovu na monitor, tak snad to bude dobrý. A odpoledne se mi nahlásila na besedu kámoška a chci konečně něco požehlit, včera to bylo ještě dost mokré a nechtělo se mi.
Dobré ránko,
tak zdá se nic nového přes noc ![]()
U nás je taky sluníčko a celkem teplo.Akorát dneska asi do pěti nepoteče teplá voda a já na to zapomněla,chtěla jsem si umýt vlasy,tak budu muset vydržet ![]()
Manžel má dnes volno,ale nic zvláštního podnikat nebudem,co taky se mnou ![]()
Dobre ranko holcicky,
konecne jsme se dockali slunicka!!! Ja se taaak tesim na vikend!
V nedeli ma byt krasne, chtela bych nekam vyrazit
Ale aby to nebylo do porodky ![]()
Citim se skvele, sice vse delam na etapy, ale da se. Vecer mam bolesti, vzdycky si rikam tak coo uz, ale pak jsem rada, kdyz to zazenu ![]()
Dneska jdu na pedikuru .. tak se tesim … potrebuji ji jak sul. Neco malo pokoupim a od pul 6 jdeme tady u nas do kina. Pak se tesim na 13. komnatu a Krause.
Juuu ja jsem tak zvedava kdo bude dalsi
DRZIM PALECKY!!
Kraaaaaaaaaaaasny den!
Dobre ranko,
tak u nas je snad taky docela teplo - oproti zacatku tydnu teda urcite!
Wenee, moc ti preji, at se muze manzel brzo vratit, taky by mi bylo smutno, zvalst kdyz ted mate doma noveho clena rodiny…
Zebrus, vam taky preju, at porod muzete zvladnout s manzelem a jste vsichni zdravi. Jsi me tim trochu vystrasila. Tak ted hlidam manzela, jetsli na nej neco neleze a ja bych se potrebovala dostat jeste z te rymy, tak snad to stihnem ![]()
Mahul, uzij si hlidani! Te obdivuju, ja uz ted v tom stavu neuhlidam ani sebe, natoz cizi ditko ![]()
Lenco, preji prijemny monitor ![]()
Adel, jak nemam umyte vlasy, tak jsem nervozni. Fkat me to uklidnuje, tak snad to tak nepusobi i na tebe a vydrzis to ![]()
Zdravím po ránu,
nechcete mi sem poslat kousek sluníčka?
Tu je teda nevlídno. U nás se dnes slaví svátek učitelů - Jířa šel do školky vyzbrojen růžičkami a nějakou sladkostí pro pani učitelky (střídají se mu tam 3 a k tomu ještě babička - ředitelka, takže docela nápor na peněženku
). Ale zas když se může udělat někomu radost, že? A navíc Jířa tak rád dává dárečky a gratuluje!
No a zbytek dne hodlám prolenošit i když to žehlení mě tu taky ještě straší. Včera jsem něco odžehlila, ale není to vůbec vidět. Tož uvidíme, jestli se mě zmocní duch pracovitosti!