Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
25.3.08 17:38

Leni já fakt nevím.Všichni mi tvrdí,že by se mohl otočit i týden před porodem ale můj doktor říká,že už nemá šanci.Je moc veliký a nemá na to místo…Každopádně je přesně tam, kde byl před 14dny.Nehnul se ani o píď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.3.08 17:42

Adi, Adel, Lucy, Hanule , gratulace ke kontrole!
Lucy , je supr, ze se maly otocil. Predstavuju si te, jak lezes doma po kolenach a na obliceji se mi objevuje usmev, jeste jsem neslysela takovou radu- ale hlavne ze pomohlo!!! :wink:

Ryntyntyn, ven se mi ani nechce-je tam nejaka velka kosa, brr…i o chleba jsem volala manzelovi, at ho vezme cestou domu- to abch nemusela vystrcit ani nos 8) .

Prave jsem dodelala tu zminovanou vajickovou pomazanku, nabastila se, jdu vypit malinik a zehlit - ach jo, nechce se mi. Tuto cinnost mam hrozne rada…minule se zehleni pri navsteve chytila tchyne, hned mi zkritizovala zehl.prkno(kupoval manzel jeste nez jsme byli spolu..) a pry k narozkam dostanu nove a lepsi - mohla by jezdit casteji. Ale jenom na takove rychlovky, ne ze by se mi tu musela u:,–(it na vic dnu :roll: :roll: . I kdyz nastesti posledni dobou si nastesti moc na nervy nelezem a da se rict, ze si snad i rozumime 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.3.08 17:49

Haňulko , tak jak píšou holky, opravdu se tím nestresuj a nic si nevyčítej. Všechno dobře dopadne, uvidíš. :wink:

Já jsem dnes doprala poslední část věcí na mimi, těšila jsem se, že to hodím ven, protože od rána bylo nádherně, ale najednou se zatáhlo a začalo sněžit. :twisted: Už mě to počasí pěkně vytáčí.

Ze včerejška nám zbyly vajíčka, přišlo míň koledníků, než jsme počítali (bylo škaredě, sněžo-pršelo celý den), tak přemýšlím, jestli udělat pomazánku nebo vajíčkový salát. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.3.08 17:54

Já vařila jen symbolicky 6 vajíček,ale i tak,holky,napište recept na pomazánku :wink: ,dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
25.3.08 18:07

Jéééé, to je paráda, že už jsou holky obě doma! A taky gratuluju ke krásným miminkům a docela rychlým porodům! A žloutenka určitě brzy zmizí, neboj, Wenee. Hned na všechny ty fotky s Emou mrknem ;) Užívejte si domácí pohody!

A vy ostatní se držte, máte to už některé opravdu za pár :) Už se taky docela těším,ale my si musíme ještě počkat, budem tady doufám ještě dlouho tiše závidět krásný miminka :)

Hani, prosím tě, to jsou nápady „co jsem udělala špatně“! Mně se Ema taky neotočila a to byla celkem maličká (47/2,93) a moje pánev teda rozhodně úzká není… Prostě to tak někdy vyjde, dokonce jsem slyšela i názor, že má miminko nějakej důvod, třeba krátkej pupečník, nebo něco, tak si prosím tě nic nevyčítej!

Lucy, tvoje tvoření je úžasný- úplně profi, fakt paráda!

Tak se, holčinky, mějte! Jo, a já pro změnu prosím recept na ten vajíčkovej salát- pomazánku jsme měli včera… (vajíčka najemno nastrouhat, trochu pomazánkovýho másla, trochu tvarohu, sůl, hořčice, a jarní cibulka, jo dala jsem i olivovej olej- máme ho rádi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.08 18:17

Haňul, Lucy, Adél : Taky se připojuji ke gratulacím :-)

Lucy: No paráda, že se maličký otočil :wink: :wink: A určitě mu to už vydrží :D

Adél: Nevěš hlavu, vždyť ti dr. minulý týden říkal, že by jsi neměla přenášet a otevřená na 2 cm tomu nasvědčuje :wink:

Haňul: Fakt si nic nevyčítej, zbytečně stresuješ sebe a maličkého taky…jak psaly holky, občas se to stává, že se miminkům nejde otočit… :wink: :wink:
Evi: Já dělám vajíčkový celkem jednoduše: pár vařených brambor (stačí dvě), vajíčka, okurka, hořčice, tatarka, sůl a pepř (mohla by být i cibulka, ale tu manža nerad syrovou :) )

Tý jo, já jsem vařila deset vajíček a všechny už máme spapaný :lol: :lol: Většina je v bramborovém salátku a zbytek dojedli jen tak k chlebu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
25.3.08 18:42

Ahojky
teda to počasí je fakt hrozný, já chci rodit až bude teploučko :? ..takhle budou ty procházky moc studený :roll: ..no doufam že začne být brzo hezky..

Taky všem gratuluju k úspěšným kontrolám! :)

nakonec jsem už ani nejela na ty testy do školy, oznámila jsem že se tam ukážu až po šestinedělí..už se necejtim na takový dlouhý cesty sama..mam strach kdybych začala rodit někde 100kilásků od domova :? takže chvíli pauza,no.. :wink:

Wenee a Zulok: úžasný fotečky, máte moc krásný miminka..

Holky, já sem zvědavá kdo bude další..
Tak se zatím mějte krásně a opatrujte se..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.08 20:10

Neli: To je rozumný :wink: Však ona už ti ta škola neuteče :D Taky si říkám, že procházet se s kočárkem v takový kose asi nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.3.08 07:32

Dobré ránko!! Včera poslední-dnes první :lol: 8)

Já jsem měla dneska taaaak živý sen o porodu! :oops: Jůůj, pamatuji si úplně všechno, porod nebyl v nemocnici, byl tam manžel a porodní dula a nakonci na mě čekala holčička! Jo, a pamatuji si i porod placenty :lol: :lol: 8)

Dneska frčím do Liberce na kontrolu, musím jet hodně opatrně, jelikož u nás je dost sněhu, takže doufám, že silnice budou upravený a nebudou namrzlý…chjo :roll:
Mějte se tu zatím krásně :-) A já se určo odpol ozvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.3.08 07:50

Dobré mrazivé ránko,

Ryntyntyn dík a držím palce :wink:
Mě se v noci zdálo o bývalém příteli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.3.08 08:01

Dobré ráno :)

Včera odpoledne nám taky napadl sníh :roll: . A manža se asi o víkendu u stavby voliéry nachladil a je doma, tak zítra jedem po kontrole k doktorce pro léky. Snad se brzo vyléčí :?

Ryntyntyn , hodně štěstí na kontrole :)

Adel , to musí být něco „ve vzduchu“, protože já jsem měla v noci ve snu všechny bývalý, kamarády, i manžu 8O 8O 8O . V tom snu jsem pořád jsem od všech utíkala… Hroznej sen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.3.08 08:14

Jinak gratuluju všem ke kontrolám :D

Lucy , gratuluju k otočení malýho

Haňule , ještě to nevzdávej, ještě se může otočit. A i kdyby ne, tak to i tak zvládnete. Císař může nakonec potkat každou z nás i když jsou mimča hlavou dolů.....A je to asi lepší, než kdyby se jim mělo něco stát. A určitě jsi nic špatně neudělala !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.3.08 09:27

Ahoj holky

Ďakujem za gratulácie.Ste zlaté.

Takže zatiaľ to je 1:1. Jeden chlapček jedno dievčatko.

Zulok gratulujem k nádhernemu chlapčekovi. :srdce:

A Vám ostatným prajem krásne a rýchle pôrody.

Zatiaľ papa,ideme papkať,Sofinka sa už ozýva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.3.08 09:50

Dobre ranko,

tak mne se dnes nezdalo asi nic, co bych si pamataovala, ale za to jsme se krasne vyspala :D

Hanule, jak uz holky psaly, nic si prosimte nevycitej! Ruku do bricha si dat nemuzes, abys ho otocila nejak blbe nebo dobre! Vas mimis chce byt asi proste originalni 8) A je pravda, ze ten cisar muze potkat i nas, co mame mimca hlavou dolu…Havne, aby jste byli oba v poradku!

Zebrus, a jaky je manzel kdyz je nemocnej? Jsem vcera nepustila manzu behat, staci, ze jsem nachlazena ja a aspon nekdo musi byt fit. Tak u vas to jsi ted ty :D

Ryntyntyn, preju dobre zpravy na KO!

A jak jste vcera resily natikani, tak myslim, ze uz me to taky potkalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.3.08 10:33

Ahojky,

tak hlásím u nás taky sněhu haba kuk, ale dořídila jsem v pohodě. Venku jsem to ustála i na ledu a nakonec se natáhla doma na kuličce hroznového vína :lol: Ale naštěstí máme z obou stran kuch. linku, tak mi posloužila na zachycení.
Jinak to kopání je už úplně jiné, buďto se musel Tomíno otočit těsně před tím ultrazvukem a nebo si to vsugerovávám, ale cítím dnes obrovský tlak na spodek a ty šťouchy do žeber bolí jak čert - tak nevim. A hrozně mě v noci trápí křeče, ani nemusím s nožkama hýbat - přicházejí naprosto samovolně a tolikrát za noc, že se vůbec nevyspim, už jsem z toho unavená. No nic ještě musíme vydržet.
Hrozně mě teď vytáčejí ženské co se mě ptají kdy budu rodit, říkám, že ještě měsíc mám čas, ale že už bych šla nejraději hned. To hned spustí lavinu, že jsem hloupá, že ještě budu ráda vzpomínat, jak bylo mimčo v břiše. Copak si pořizujeme děti abychom je nosili celý život v pupíku? :lol: :lol: Myslím že 9 měsíců je dostačujících!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí