Poradna duly
Jana Čurdová
Zuločku krásné fotky ![]()
Myslela jsem,že půjdu dřív spát,ale za hodinu začíná můj oblíbený seriál,tak musím vydržet ![]()
Ségra mě dneska strašila,že třeba budu přenášet,tak snad nééé ![]()
Mahul no jsi na řadě a já po tobě,tak huviďáme
Nemůžu tomu uvěřit,že už je to fakt na spadnutí…
Ahoj holceny!
Tak my mame za sebou uzasny valeci a odpocivaci den a vlastne i cely vikend. Fakt jsme si to s manzelem uzili, hlavne jsme spali a povalovali se. Mrskani zadny nebylo (nejak jsem dopocud nepochopila, proc bych mela byt odvazan z toho, ze me nekdo da pres zadek
), takze naprosta spokojenost ![]()
Zulocku, fotky jsou krasny, mne se hrozne libi ta, jak tam oba lezi na posteli
a gratuluju k rychlymu porodu a ke spavemu detatku! Taky to uz na me nejak pada a tesim se, az tu prcek bude s nami…
Pomalu by to chtelo dalsi miminko, ne? Co Mahul? ![]()
Holky, doufam, ze vas vytoky brzo prejdou a nebudou vas trapit!
Tak ja se asi loucim a preji krasne sny ( prijemnych porodech …
)
Pěkné, i když mrazivé, ránko, ![]()
u nás slunečno, ale zima, brrrr.
Včerejšek dobrý, tak nějak se u nás průběžně střídaly návštěvy až do 9 večer, ale zvládli jsme to v pohodě.
Adel , jenom samé dobré zprávičky z kontroly. ![]()
Zuločku , nádherné fotečky. ![]()
Dobré ránko! U nás opět zasněžené
Se divím, že to počasí ještě baví, přes noc-či ráno na sněží a odpoledne to postupně roztaje…a tak už je to asi třetí den
A při tom už to včera odpol vypadalo taaaak jarně ![]()
Zuločku: Kráááásné fotečky! Jůj, taky se těším na to naše zlatíčko
To je dobře, že je Matuško spavý miminko, alespoň máš po porodu chvilinku čas
A jak jde kojení? Je to věda?? ![]()
Evelín: Super, že jste si užili válecí víkend, ono už jich moc nebude
Taky jsem naštěstí nebyla vypráskaná ![]()
Adél: Ať se na kontrole v porodnici daří ![]()
Mahul: Holky mají pravdu, musíš to rozjet
Aby jsme tě nepředbíhlali ![]()
I když já už bych předbíhat chtěla…vůbec by mi to ani nevadilo i „strach“ z porodu je někde v pozadí…To jsem se chtěla zeptat: Taky máte pocit, že začínáté otékat?? Já mám po ránu vždycky takové babulkovité prstíky na ruce a skoro pokaždý mě po ránu docela brní a cit v nich je, ale takovyý pochmurný-dát ruku v pěst je úmor…a na nožkách se už otok taky najde
![]()
Dobré ráno ![]()
Svítí sluníčko, ale je zima. Už aby se oteplilo ![]()
Zuločku , krásný fotky ![]()
Mě říkala sestra na gyndě, že její známá (taky zdravotní sestra
) ani nepoznala, že rodí, protože ji ty kontrakce ani nebolely - z toho mám strach. Někdo to vnímá víc, někdo míň ![]()
Evelín , taky se mě ten zvyk bít holky nelíbí
. Proč to není třeba naopak? ![]()
Ryntyntyn , taky už víc otíkám. Hlavně ráno na rukách a trochu v obličeji ![]()
Holky, přebaluje se mimčo i v noci? Někde jsem četla, že moc ne, aby se nevzbudilo. Možná jen, když je pokakané…
. Co myslíte?
Zebro určitě i v noci,aby bylo stále v suchu ![]()
Jiřulka když byl větší,tak se po nočním kojení vždycky pokajdil skrz a musela jsem ho celého převléct,ale vůbec mu to nevadilo,klidně u toho spal ![]()
Adel , díky. Už nevím, kde jsem to četla, nemůžu to najít. Takový věci se asi naučím, jen teď už nějak stresuju úplně nad vším
![]()
Preji krasne dobre rano!
Noc teda nic moc, treba to dozenu odpolednim spankem ![]()
To je zajimave tema, kdy prebalovat. Ja o tom toho zatim moc nevim - zda pred krmenim, po krmeni, pred usnutim, behem usnuti a jak casto
POrad si rikam, ze me praxe nauci …
A s otoky snad zatim nebojuju. Jsem ted cela takova do kulata, ale rikam si, ze otoky to snad nejsou
Akorat me uz zacina stvat ta neohrabanost a ufunenost, to bricho dava poradne zabrat…
To uvidíte holky,s tím přebalováním,ze začátku po každém jídle ![]()
Jdu na KO,držte palce!
Dobreeee raaaanko zdravim Vas vsechny jeste cela Adriana
![]()
Jeeeeeeeeeeee miminecko kraaasny, ja taaaka zavidim, ze uz jsou doma a maji vse za sebou … strasne moc moc se tesim! Malej je naaadhernej!
Krasna rodinka!
Co vikend? Velikonoce? ![]()
Me nastesti zustal R. doma
tak jsme si udelali vylet do Prahy. Dali jsme konecne posledni kino a aby jsme se nehadali, filmy dva
takze navrat jsem prezila ale malem mi upadl zadeek!!!
Dneska jdu na ko, tak jsem zvedavaa!!!
Jinak mam 16kg! Otykam strasne a brneni mam take, pak taky tvrdnuti a mens. krece nepravidelne a tlaky na konecnik ![]()
Holcicky, uz finisujeme, ja jsem taaak zvedava kdo bude dal ![]()
Ja chci dneska ale domuuu ![]()
Kraaasny den vsem a odpolko paaa!
Doufam, ze nebudu psat sms Ryntyn
![]()
Dobré ráno,
tak u nás je zase bílo…
Už bych chtěla jaro a sluníčko.
Dneska mám ko,tak jsem zvědavá. Poslíčkuju jako blázen…někdy už to i dost bolí a včera večer jsem měla 3poslíčky za sebou a pokaždý se u nich orosila.Myslela,že už jedem,že už je to určo tu ale zase to přešlo… ![]()
Holky já si to finále teda fakt užívám.Už nemám ani odvahu někam jít,sedím doma a čekám.Tak zatím pa a všem úspěšné kontroly ![]()
Holky, držíme pěstičky na KO!!! Mě to čeká zítra
A tentokrát už ji asi fakt řeknu, aby mě prohlídla! Nebo budu zlá
![]()
Zebruš: Taky si myslím, že nás praxe naučí
Jo, a taky se bojím, že nepoznám, jestli už je to všechno už k porodu či ještě ne-e…mno, uvidíme, jak se to projeví ![]()
Adrian: Jé, tak to jste si užili krásně Velikonoc! U nás byli spíš pracovní a manža je měl proflákaný
Jelikož se to Slováci slaví o dost víc než my, takže nic nedělal (prý na Velikonoce aby něco dělal?!) Mno a teďka má zas ten úraz, chjo…Ještě že stihnul v sobotu vytapetovat ![]()
Ahojky,
aj já jdu dnes na kontrolu, tolik jsem chtěla slyšet, že je mimčo otočené, ale dneska jsem mu zase nahmatala zřetelně hlavinku nahoře. No nic ještě není všem dnům konec, ale už mě ta naděje pomalu přechází.
Tak se mějte všechny fajn a ať jsou kontroly v pohodě. pa
Lucy držim palce ať je malej otočenej…
U nás 100% ne-e,hlavinku mám pořád na stejným místě.Nehnul se ani o kousek…
Jinak mám přes břicho 100cm a +15kg… ale zatím žádné strie ani otoky,tak jsem ráda
papa