Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
21.3.08 17:39

Ahojky,tak ten pořad o NG byl fakt krásnej.Od početí až do porodu.Bylo to náááádherný a na konci se narodila překrásná holčička.Jinak říkali,že nervová soustava se vyvíjí od 28-32tt těhotenství.Do 34tt se vyvíjí plíce a pak už mimi nabírá jen tuk s sílu.Jo a ještě jednu zajímavost…miminko teď už pije několikrát denně plodovou vodu(ta má podobnou chuť jako bude mít mat.mléko) a pokud budeme jíst po porodu to co jíme teď,tak mu dáváme větší šanci aby dobře papalo a sálo mat.mléko-je totiž zvyklé na určitou chuť a pokud po porodu radikálně změníme jídelníček,tak mu to nechutná…není na to zvyklé…Takže čokoládě „zdar“ i po porodu :wink: Pak začlo to samé ale dvojčata,trojčata,čtyřčata…Tak to nejzajímavější,že děloha unese maximálně 5,5kg…čtyřčata byla 1kilová a samé holčičky.Narodily se v 29tt a sami dýchaly,plakaly…Byly malinké ale krásné…vůbec nebyly „pokrčené“…Fakt to bylo krásný…Čučela jsem na to 2hodiny :lol:

Jinak jsem si těď dala vanu.Je mi líp než ráno a Tynka má asi pravdu,že jsou to poslíčci a nebo mě ještě napadlo,jestli se malej nepokouší otočit.Prý to takhle ke konci dost bolí a já mám pocit,že mi hlavičkou prorazí břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 17:45

Born , gratuluju k dobré kontrole. Já chodím každý týden od 36tt

Adel , tak s Jirkou odpočívejte, muselo to být náročný. Já bych se taky klidně znovu vdávala (ale musel by nás někdo sponzorovat :lol: )

Evelín , gratuluju kamarádce :lol:

Lucy , nám taky naši schovávali čokoládu a vajíčka po zahradě, když jsme byli malý. Každá jsme vždycky měli půlku zahrady, abysme se nehádali. Moc mě to bavilo :D . Taky to budu dělat, až bude Beník větší :lol:

Já chodím na toaletu taky tak 2-3×, a teď máme na chodbě takovou provizorní branku, aby psi nechodili do kuchyně, tak se o ni vždycky v noci málem přerazím :roll: :lol:

Adel , rodíš nebo malej kope? Nestraš… 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 17:50

Zebro snad nerodím,ale je to teda hrozný,nechce to přejít.Sice chvílema kope,ale jinak mě pěkně tlačí..

Haňul copak čokoláda,ale koblihy,zmrzlina atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.3.08 18:00

Hanule, tak to jsi me potesila, ze nemam menit jidelnicek,to nas malej bude taky na sladke :D

Lucy, jsem zapomnela napsat, jaka jsi sikula s tema kosickama, hezky :D

Jeee, ja bych se taky klidne znovu vdavala. My na svatbu vzpominame moc radi, zadny trapas ani sceny nebyly, ale taky bychom potrebovali sponzora :lol:

To je hezky s tema sladkostma roztrkanyma po zahrade. My bydleli v byte, tak na nas vzdycky rano cekali plne talire sladkosti. V nedeli vecer jsme si je vzdycky lestili a psali jmenovky :D

Adel, asi se uz nudi :D Nebo mu je ten jeho pokojicek malej, tak uz se mozna chysta ven a hleda kudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 18:16

My jsme svatbu tak trochu odbyli - na radnici, účes mě dělala kamoška, kytku jsem si dělala sama, levný šaty z půjčovny, atd. Protože jsme utratili všechny peníze na dokumenty, překlady, tlumočníka, atd. :(

Ale mám vysněnou svatbu na louce, a přijedu tam kočárem taženým bílýma koňma :lol: :lol: :lol: , tak třeba na nějaké výročí… :lol: (třeba 50té, až budem staří a bohatí :lol: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 18:27

Zebro to mi přesně řekl manžel,když jsme se nějak bavili,že už je ta svatba pryč…že si to třeba zopáknem za 50 let :lol: :lol:

Evelín ty jsi vtipálek :wink: Někdy mám pocit,že už budu takhle chodit pořád,s tím břichancem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.3.08 19:08

Zebrus, tak romantiku na louce bych taky brala 8)

Adel, nas prcek ma nekdy taky bourlive obdobi, nekdy to uz i zaboli, i manzel se obcas lekne, co to tam malej vyvadi :D Si musime rikat, ze apson vime, ze tam je. Tento tyden mel nejake klidne dopoledne, tak jsem ho porad budila, abych se ujistila, ze je ok.
Tak ti preji, at to oba prezijete ve zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 19:44

Nějak mě začalo bolet a tvrdnout břicho, tak jsem si dala sprchu a je to lepší. Snad se to nevrátí…
Mám vždycky ve sprše strach, že kdyby mě tam odtekla voda, tak o tom ani nebudu vědět a neodjedu do porodnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.3.08 20:07

Holky me uz od tří neni dobře..bruško tvrdne, bolest jak při ms a tlačí se nak dolu..asi poslíčci či co..taky mi ale zároveň tlačí na žaludek 8O tak sem se chtěla zeptat, jak dlouho před porodem se poslíčci objevují?? musíme ještě aspoň dva týdny vydržet :? tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 20:14

Zebro a Neli držte se !

Já přežila odpoledne s Jiřulkou a jeho rýmou,už spinká,ale noc bude opět krušná.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 20:14

Nelo , já myslím, že je to různý. Poslíčci myslím můžou být i několik týdnů před porodem.
Asi máme momentálně stejný problém, mě taky teď bolelo. Zkus si dát teplou sprchu nebo vanu, mě to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.3.08 20:26

Ja mam poslicky asi od 29 tydne, a uz jsem cetla, ze i to je normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.08 07:44

Dobré ránko! Víkendové :D

U nás počasí stále stejné, tudíž sníh všude kam se podívám a na teploměr jsem ještě neměla odvahu :lol: Ale když jsme jeli včera dom od kámošů, tak kosa byla docela solidní :? Navíc kamarádi sice topili, ale jelikož byli dva dny mimi domov, tak tam byla kledra veliká celý večer. Snad to ve finále neodmarodím…

Zebruš, Neli: Vzhledem k tomu, že mě asi? nečekala ráno SMS-ka, takže jste pořád jeka kindr-vajíčko :wink: To je dobře :wink: :wink:

Lucy, schovávání sladkostí po zahradě mě tedy vůbec nenapadlo! To musí být dobrý :D Zkusím to taky jednou zavést :wink: :wink:

Evelín, taky jsem nedávno budila maličkého, se mi zdálo, že nějak dlouho nekopal … :oops: Zadařilo se mi a pak mi to naštěstí pěkně oplatili, že je v pohodě :)

Svatbu bych si taky za XX let zopákla…teďka ještě ne-e, mám ji čerstvě v paměti od září :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.3.08 07:49

Dobré ráno :)

Je nějaký velikonoční zvyk o kterém ještě nevím? Už včera v 6h. ráno byly slyšet divný zvuky a dnes zase - jako krkání, nebo jak se to jmenuje. Je možný, že se to tu provozuje takhle brzo ráno? 8O 8O 8O

Ryntyntyn , ještě jsme kinder vajíčko :lol: . Dala jsem si sprchu a přešlo to, ale vždycky mě to vyděsí a hned přemýšlím, co ještě není hotový :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.08 07:54

Zebruš: Nemyslíš tí, krkáním kohoutí kokrhání? :lol: :lol: Myslím si, že kohoutům je putná, kdy se do toho pustí :D
No to mi povídej, já to stejnak vidím takto: Buď budu přenášet (což nevím proč, ale okolí mi říká, že si myslí, že mi nebudeme přenášet…) nebo si maličký vybere tu nejhorší chvíli (to jest, kdy bude manža buď v práci nebo do ní bude muset…) a já si to budu muset vychutnat všechno na porodním sále sama :cry: :cry: Zrovna teďka má dlouhý volno a nič…(ono tedy ještě ani něco nemá být, že? :lol: :lol: )
Tak jsem se zase vypovídala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital