Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
21.3.08 10:51

Haňule , national geografic mít budeme každým dnem, tak snad tam toho o těhu a dětech bude víc :lol:

Evelín , já vím 8O . Ale nějak nám to kazí počasí. Potřebujem trochu sluníčka, aby nám uschl beton mezi dlažbou :? . A ono jak na potvoru pořád prší nebo sněží a je zima. Tak snad má manža nějaký záložní plán :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 11:17

Haňul: Já si myslím, že u tebe se spíš jedná o poslíčky :wink: Ty jsou nepravidelný a navíc ti je dokáže uklidnit spracha a taky kdyby to byly kontrakce, tak ty se prý nezaspí 8O :lol:
National geografic bohužel nemáme, ale jinak na setelitu máme hafo programů…

Adik: Taky se pořád v noci převaluji z boku na bok a mezi nožky si cpu pořád deku, takže mě musí Radko v noci přikrývat :lol: Ale to převalování je nějak náročnější, jelikož při tom už pěkně bolí kříž…

Leni: A máš to takového hlenovitého charakteru? Jsem někde četla, že zátku může mít i charakter - když to ošklivě řeknu- rýmy…
Palačinky bych si taky dala, ale nejsou lidi, kteří by mi je udělali, takže jsem to nahradila pudingovým rohlíčkem… :wink:

Neli: Jůůůj, ty žíly tě pěkně trápí…epidurálu se neboj :wink: Oni ho nepíchají až přímo do páteřního kanálu, ale jenom do blan okolo míchy…a navíc ten výkon dělá zkušený anesteziolog :wink:
A kdyby ti dělali toho císaře, tak tam se taky používá epidurál, akorát do něj dávají jiné léky…

Zebruš: S počasím mi něco povídej, jsem taky na něj pěkně nakrknutá! Už chci sluníčko a teplíčko, aby nám to pěkně mohlo vyschnout na pozemku a my mohli dál stavět…
Písnička pěkná…

Evelín: Na Slovensku taky chodí do kostela a hodně dodržují všechny zvyky…a proč nepůjdeš ty do kostela? Těhotný tam nemůžou? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 11:19

Já jsem se taky už vrátila z města a jdu se pustit do vaření, už mám opět hládek :lol: :lol:
Dneska jsou na programu špagetky a Radko je poslední dobou nepapá, tak ten má už od včera připravený brambory s řízkem :wink:
Ale co budu vařit o víkendu a tak netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.3.08 11:34

Zebrus, no to pocasi opravdu neni nic moc a slysela jsem, ze do konce brezna by se to zlepsovat nemelo :?

Rynytyntyn, to vis, ze tam tehotny muzou - to by tam zenske nesmely chodit vubec, pac je kazdou chvili nejaka tehotna :D Ja si to akorat s tim nachlazenim nelajznu. Radsi se budu kuryrovat doma.

AD spani: taky spim jen na bocich a musim byt podlozena, jinak bych se nevyspala. Mne se osvedcil ten kojici polstar, pac ho mam jak mezi nohama, tak mi podpira i bricho, tak to nemam tak tezke. Ale kdyz se chci otocit, tak se vzdycky vzbudim. Uz se docela tesim na spani bez bricha :D

Jinak na obed u nas bude asi testovinovy salat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.3.08 13:45

Ahojte holky :)
Nejdriv odpovim na otazky, i kdyz ja nestiham, jak jste aktivni. Miminko, kdyz kope moc behem treba 20 minut, to muze byt i znamka, ze ma hypoksiji nebo nejaky problem.
Myslim, ze hlenova zatka muze byt skoro jakakoliv podle toho, co jsem cetla. Jenom ze pak si clovek nemuze byt jisty. Ale to, co pipisujes, Ryntyntynko, tak to je ono, hodne se to lisi od nejakeho nornalniho vytoku. Ja jsem si proste vedela, ze toto uz je opravdu neco divneho, ciry hlen takovy hustsi, jeste jsem si rekla, co to ze me leze? 8O :)
Byla jsem dnes na KO, vse OK, za tyden ted zase, taky jste chodili po 35 tydnu kazdy tyden?
Nejak me se kazi nalada, kdy myslim na vareni. Nemam inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.3.08 14:50

Týnko , jo bylo to takový hlenovitý, minulý víkend spíš průhledný a dnes dožluta, :?: tak to vypadá, že je to na pokračování, ale nějak jsem tomu ten minulý týden nevěnovala pozornost, nenapadlo mě, že by to mohlo být ono.

Tak my jsme zpátky z města. Na oběd nakonec byly těstoviny nasladko, protože jsme došly pozdě a měly strašný hlad. :wink:

Jinak ke spaní: u mně je taky nejhorší přetáčení z boku na bok, to mě vždycky probudí. A běhám teď častěji na wc, dřív třeba jednou nebo vůbec. :roll:

Born, gratulace k dobré ko. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 14:51

Evelín: Tak to jooo, já jsem si říkala, že by to bylo divný :lol: Kdyby tam nemohli těhotný! V tom případě bych to porušila, jelikož jsem se jako těhotná už vdávala v kostele :wink:
A vy jste věřící oba dva? A budete nechávat Štěpánka křtít? :wink:

Born: Věta: Co to ze mě leze, je dost výstižná! Taky jsem si to totiž myslela! :oops: :lol: Určitě to byla ta zátka a dneska už ze mne „nic nejde“… :D
Já chodím od 36 TT každý týden, vždycky si to spojím s nákupem v Liberci :lol:
Gratulace k dobré KO :-)
Jinak s vařením je to asi všude stejný.. :? …taky netuším co bude zítra natož pozítří, to aby mně konečně něco osvítilo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 14:54

Leni: Zátka může odcházet postupně, to je prý potom porod za dýl a když odejde jakoby najednou, tak je prý porod blíž :lol: Ale čert ví :D :D
Já chodím na WC tak třikrát do noci a jelikož koupelna u pokoje bude dodělaná až zítra (ale i tak HURA), tak musím do schodů do prvního patra :? A to je na tom to nejhorší…mno, minule jsem málem nedošla a už by mi to uteklo do pyžámka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.3.08 14:56

S tím vařením je to fakt makačka na bednu, vymyslet něco, co už dlouho nebylo a aby se to často neopakovalo. :roll:

Já zítra udělám kuřecí stehna, asi je zapeču se smetanou nebo nějakou omáčkou, a na neděli bude hovězí guláš, udělám ho víc a bude i na pondělí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 14:57

Zdárek holčinky,

tak jsme se s Jířou vrátili z té svatby,manžel jel odtam do práce,má odpolední.Ale jen do sedmi a prý mi přiveze něco dobrého…/asi kfc nebo mekáč/ :wink:
Jinak nás to dost vyřídilo,já jsem hotová a jIřulka se nevyspal a tečou mu nudle úplně hrozně.V pondělí ještě jedem k mámě na ten oběd a pak už nikam,jsem fakt nemožná! :roll:
No obřad i nevěsta moc pěkný,dojalo mě to,vždycky je mi líto,že už to mám za sebou :wink:
My měli dneska vepř.kotlety na žamp.s rejží,to bude i zítra,a v neděli asi jen br.kaše a file,no a v pondělí jdem na ten rodinný oběd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 14:59

born gratulace ke ko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.3.08 15:03

Týnko , taky mám kolikrát problém doběhnout, já teda po schodech nemusím, ale jdu z přes obývák, kuchyň až na chodbu a to bývají někdy fofry. A když se vzbudím, mám břicho úplně tvrdé. Super, že už budete mít zítra hotovou koupelnu, aspoň nebudeš muset tak daleko.

Adel, hlavně že se vám na svatbě líbilo. A večer si určitě smlsnete na něčem dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.3.08 15:16

Tak jsem po odpolednim spanku, ale za chvili jdu zase do postele..

Born, taky gratuluju ke KO! :D

Tak uz mi kamaradka psala, ze se ji o pul dvanacte narodil syn Zdenik, tak jsem za ne moc rada, ze to zvladli a jeste k tomu na Velky patek :D

Ryntyntyn, jj oba jsme verici a Stepanka krtit nebudeme, nechame mu volne pole pusobnosti a az si bude jisty, ze to chce, tak se pak rozhodne sam. To ale nemeni nic na tom, ze my jako rodice mame zodpovednost a chceme ho vest k tomu, cemu verime my. Rozhodnout se ale musi on sam. Ja jsem taky byla krtena az v 17.

Jo vcera jsem toho hambaca a hranolky nakonec mela :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.3.08 15:49

Ahojky,

tak u nás se Velikonoce drží, dneska manža bude dělat bramborový salát a zítra začnu ráno péct berana, zajíce nějaké jiné dobroty aby měl Jurášek co zdobit, pak si kluci musí umotat pomlázky (proutí už se máčí v kýblu) a večer budem malovat vajíčka. Většinou je barvíme až v neděli, ale protože máme zítra velkou rodinnou oslavu, tak to musíme zvládnout dneska.

Jinak s tím nadělováním nových věcí, to máme také zavedeno a Jurajda bude mít ještě u našich na zahradě poschovávané dobroty od zajíčka. No a v pondělí to bývá velké. Chodím většinou k mamce, kde se schází veškeré přátelenstvo a chlapi zas vyrážejí do terénu. Obvykle s maminou každá barvíme tak 20 vajec, k tomu nějaké čoko pro děti a hafo alkoholu (pro řidiče jsou připraveny mimiaturní alko-flaštičky na potom). Už se na to těšim, vždycky je hodně veselo!

Jináč díky za pochvaly i když jak jsem psala, já to vidím ještě hodně kriticky. Každopádně Lenčo natírala jsem balakrylem, ale na ty přírodní věci se doporučuje lihové mořidlo - na to se už chystám. Jo a ta modrá je jakýsi lak ve spreji na všechno. Takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 16:33

Holky mimák se mi snad chystá prorazit z břicha ven 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie