Poradna duly
Jana Čurdová
Holky vy mi děláte chutě,ale mám smůlu,manžel šel na fotbal.. ![]()
Nakonec jsme ani nešĺi ven,když se Jířa vzbudil,tak skoro hodinu řval a byl protivnej,asi jak byl zahĺeněnej a nemohl dejchat.Tak jsem se ho pořád ptala,jestli ho něco bolí..no už je v pohodě.Teď si chce kopat,ale já nemám sil..musím nějaké sebrat ![]()
Zebro krááásný ![]()
naštěstí jsme kopali jen chvilku a můžu si zas sednout na gauč,ničeho jiného nejsem schopná.. ![]()
Adel , tak ho měl vzít manža na fotbal, ne?
Když je to takovej fotbalista
Příště ať ho vezmě s sebou a ty si můžeš dát v klidu nohy hore a relaxovat
![]()
Zebruš: Pěkný úlovky! ![]()
Adél: Zebruš má pravdu, ale on by se jim tam asi Jiřulka spíš motal, co? Fotbalistům
![]()
Jen hezky odpočívej, já jsem taky nečekala, že ten finiš bude takový „náročný“… ![]()
Holky! Fakt opět ode mne jeden perličkový dotaz!
ALE!!! Jak vypadá, když odchází ta hlenová zátka?????
Je to takový „mokřejší výtok“ s hlenem??? Vím, že může mít různé barvičky (stejně jako plodovka), ale netuším, jak se to může projevovat?!
![]()
DÍKY
![]()
No on šel jenom na trénink,za chvíli snad přijde…
Ryntyntyn abych řekla,tak vůbec netuším… ![]()
Zebrus pekny
to druhe propinaci body s nohavickama mam taky, ale v modre a s medvidkama ![]()
Ryntynytyn, se zatkou ti neporadim, taky nevim, jak to poznam… A ty mas pocit, ze uz ti odchazi?
Adel, taky hezky odpocivej, za chvili uz budem v jednom kole - ty mozna ve dvou, kdyz budes mit druhe dite ![]()
Ta moje viroza uz me pekne stve, a to to mam teprve treti den. Ted bych do toho vubec nechtela rodit, bych to ani neudychala, kdyz mam porad plnej nos…
Tak si hezky uzivejte vecer a nezapominejte odpocivat ![]()
Evelín: Hmmm, už asi jo-o…teďka se mne „vylezl“ fakt obr kus čehosi hlenovitého…
Je to čirý až malučko nažloutlý? Nebo jak bych to popsala
![]()
Ať se tě ta brr nákaza dlouho nedrží!! Jen pokračuj pěkně v pocení ![]()
Mno, každopádně si jdu dát maliník a pro sichr dodělám Adámkovi postýlku a pak vám to i nafotím
![]()
Ryntyntyn, tak to bych rekla, ze by t i zatka byt mohla. Myslim, ze ted uz muzeme ocekavat cokoli kdykoli ![]()
Ryntyntyn jsem se dočetla,že ta zátka může být narůžovělá,vodnatá nebo naopak hodně hustá…tož se v tom orientuj ![]()
Ryntyntyn , já taky vůbec nevím, jak ta zátka vypadá. Doktorka mě řekla, že jí tam mám zbytek, ale nevšimla jsem si, že by ze mě odcházelo něco jiného než normálně. Ale už mám nějakou dobu bělavožlutý výtok, tak třeba je to ono ![]()
Ale někde jsem četla, že plodovka může mít ke konci bílou barvu (jsem se bála, že by mi mohla unikat
), ale v poradně mi řekli že je to blbost.
Evelín , já jsem teď šílená do žluté, béžové, oranžové, a podobně
Takže Beník bude zářit jako sluníčko ![]()
Ty s nohavičkama se mě hrozně líbí, ale v zimě je skoro nikde neměli, tak to asi teď budu dohánět.
Snad už ti bude brzo líp, plnej nos taky nesnáším ![]()
Ryntyntyna píše:
Evelín: Hmmm, už asi jo-o…teďka se mne „vylezl“ fakt obr kus čehosi hlenovitého…Je to čirý až malučko nažloutlý? Nebo jak bych to popsala
![]()
Ať se tě ta brr nákaza dlouho nedrží!! Jen pokračuj pěkně v pocení
To mi taky přijde jako zátka, tak třeba jo
A po zátce už je na řadě Adámek
![]()
Tak se zátkou taky neporadim, já jí určitě nepoznám, neboť mám silnější výtok celé těhu, takže jsem „odzátkovaná“ až až
![]()
Ryntyn tu je odkaz na jednu rozsáhlejší diskusi: http://forum.living.cz/viewtopic.php?…
Už jsem něco domotala, ale ještě to chce trénovat, není to nic moc, každopádně mě to baví, tak uvidíme.
http://sweb.cz/…ee/mini1.jpg /> http://sweb.cz/…ee/mini2.jpg
Toto je dárek pro Josefa, naši mají bílo-modrou kuchyň, mě osobně se spíš líbí mořené do hněda.
Ahojky,
tak je mi už asi 2hoďky divně od žaludku,průjem a břicho bolí jako při MS…a mám takový slabounký křeče dole v podbřišku.Jdu si lehnout a uvidím.Ještě,že jsem si aspoň dnes umyla vlasy…Dobrou.