Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
19.3.08 12:55

Zuzi OBROVSKA GRATULACIA K MATUSKOVI, JE STRASNE KRASNY, prajeme s Jakubkom hlavne zdravicko, vela mliecka a vela vzajomnej lasky :srdce: :srdce: :srdce: :) :) :)

TAk nakoniec vsetko dobre dopadlo a mate nadherneho synceka, taka som rada, ze idem z koze vyletiet. Uz sa na VAs tesime, kedy Vas uvidime.

http://www.sirmi.ic.cz/deti/39.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
19.3.08 14:16

Zebrus:
Na matrice jsem byla, nesla jmeno v knize a tak je to bez problemu :)
NEvite jak to bude ted probihat s penizky? Ted uz zadnej listek na penize nebude ne? NA MD? A pak se automaticky prejde na ten prispevek, nebo se to musi vybehavat? Diky!
Ja od rana uklizim :) mala ma zrovna skytavku :) Pusinku vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.3.08 14:22

Adiko, ted na mateřský už se o nic nestarej, penízky ti budou chodit buď na účet, nebo jak ti chodí výplata, jestli ti MD vyplácí zaměstnavatel. Jinak podle toho co si zvolíš, jestli účet nebo složenku. Až se narodí mimi, tak stejně půjdeš na sociálku žádat o porodný (to musíš, jinak ti ho nedaj, ale je tam nějaká lhůta, ale už nevím jak dlouhá, jestli tři měsíce, nebo půl roku máš na tu žádost o porodný, fakt nevím) A úřednice by ti měla říct, jak to bude probíhat dál, aspoň já se jí na to zeptám, ale tuším, jestli si to dobře pamatuju, tak jsem vyplňovala nějaký formulář ohledně rodičáku. Teď stejně budou chtít vyplnit jakou délku mateřké jsi si vybrala. Teď buď v klidu a až po narození mimi se na to zeptej a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
19.3.08 14:25

dekujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.3.08 14:41

Ahojky, holky, vsem gratuluji k uspesnym KO.
Hezky to vsechny zvladate, mam radost, kdyz vas ctu.
My jsme dnes byli na keramice a vyrabeli autobus 8O . Zbynda si vzdy rekne, co chce. Tak nevim, co vymysli priste, mynule to byl nakladak. Ja nejsem zadny tvorivec, ale co pro dite neudelas.
Koupila jsem jemu taky prstove barvy a rikam si, jestli se uz muzu odvazit nebo mam jeste pockat.
Dnes chci upect buchty s povidlem, to manzel ma rad a zitra se vraci. Tak budeme to mit k veceri se Zbyndou. Jsem flakac.
I kdyz… ale uz se tesim na dalsi miminka, holky, je to krasny, kdy se rodeji deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.3.08 18:05

Ahoj holky,

tak jsme nakonec s Jířou courali skoro dvě hodiny venku a to jsem si myslela,že jdem tak na hoď ku :roll: To mě zítra budou pekelně bolet nohy.Manžel bojuje s tou postelí,možná to ani nestihne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
19.3.08 18:24

Adel, drzim palecky, at dneska spite uz v novem! :D
My jeste finisujem postylku, uz je vybrousena, natrena, tak ji poskladat dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.3.08 18:44

Mahul vypadá to nadějně :wink:
Postýlka přijde na řadu potom,ještě koupit matrac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
19.3.08 19:17

Je matraci mam uz objednanou-dokonce jsem objednala i novou matraci do kosiku, ktery mame pujceny-udelaj nam ji dokonce na miru za tyden-tak snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.3.08 19:22

Tak manžel se rozhodl,že to dodělá,páč zítra nebude doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.08 19:46

Tak jsem zpět z města - na kontrole všechno dobrý, ani streptokoka nemám :lol: .
Jen jak mě vyšetřovala, tak mi přišlo, že snad celou rukou, jak to bolelo 8O :cry:
Nabrala jsem 15kg, tak snad už se to teď zastaví :roll:

A na matrice taky dobrý, všechny jména nám našli v knize, takže bez problému :dance:

Koupila jsem sterilní čtverečky, ale paní v lékárně na mě divně koukala a že prý na pupík můžu použít normální vatový tampony, tak nevím :?
A taky už mám ortézu na kotník :lol:

Adiko , díky. Naše tam taky naštěstí jsou. Nechápu, že jsem tam nezašla dřív. Předtím jsem volala na matriku a jen mi řekli, že ty jména musí existovat, a nevěděla jsem, že musí být v knize.

Born , ty prstové barvy jsou asi bezpečné pro děti, že? Chtěla bych si později udělat otisky ruček a nožek malýho a takový nějaký barvy budou asi nejlepší. Nenapsala bys mě značku, prosím? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.08 19:51

Holky, jak často se chodí s mimčem na začátku k doktorovi? Když teda není nemocný, jen kontroly, injekce a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
19.3.08 20:33
born píše:Koupila jsem jemu taky prstove barvy a rikam si, jestli se uz muzu odvazit nebo mam jeste pockat.

born, my máme prstovky už nějakou dobu, takže to určitě zkuste. Ta kresba, teda malba :wink: není ještě nic moc, teda ani pastelkama, ale pro změnu dobrý. Dost se nám ale osvědčily na vybarvování. Pastelkama je to na dlouho= nezábavný, ale takhle je to dobrý! Teda u větších obrázků…
A jinak, Zebro, my máme KOOH-I-NOOR či jak se to správně píše a barvy mi přijdou hezký, sytý, a snad ani nebudou moc jedovatý jako případný asijský alternativy… teda tím se vždycky u českejch výrobků uklidňuju, že se to tu snáz a líp zkontroluje než u těch dovozovejch věcí.
Mějte se všechny dobře a nemoci pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
19.3.08 20:37

Zebruš, to je supr, že vám to s těma jménama vyšlo! :D My ještě pořád váháme mezi dvěma favority u každého pohlaví a nevíme které…Tak jsem zvědavá, co tam nakonec napíšu- straším manžela, že nakonec to možná bude Cyrilek nebo Cecilka :lol: :lol: :lol:

K pediatrovi, pokud nejsi nemocná, přibíráte tak jak máte atd chodíš takto:1.kontrola po příjezdu z porodnice u Tebe doma nebo v ordinaci-záleží, jak se domluvíte, ve 14 dnech, v 6týdnech, ve 3,4,5,6 měsících(to už se začíná očkovat-poprve jiz ve 3mesicich) a pak v 8,10 a 11 mesici a v roce kompletní prevence. Tak by to mělo jít, pokud to jde a reagujete dobře na očkování, očkování se nemusí posouvat kvůli nemoci atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.3.08 20:55

Zebro gratuluju k úspěšné Ko :srdce:
Streptokoka taky nemám :wink:

Mahul náhodou Cyril i Cecílie jsou moc pěkná jména :lol:

Postel hotová,ale já taky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit