Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
19.3.08 21:11

jéé :D , Wenee a Zulok, taky Vám hrozně mooc gratuluju!! :D
Matuško je krásnej :)
teda ja tu nejsem tři dny a nestíhám dočítat..
Prosimtě Ryntyn, nedala bys mi taky tvé tel. číslo? at se taky kdyžtak ozvu..
Mějte se všechny krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.08 21:20

Evi , díky. Podívám se po nich. Určitě budou bezpečnější než nějaké čínské :lol:

Mahul , jsem tak ráda, že ty jména můžem použít, už bych si na jiná nezvykla :roll: . Vy určitě vyberete něco pěknýho :wink:
Moc díky za toho pediatra. Já totiž přemýšlím, jak tam budu jezdit. Možná mě bude brát manža, ale moc často by asi z práce nemohl. Můžu jezdit autobusem, mám jenom strach, jak to bude s kočárem, asi bych musela brát jen autosedačku nebo vak 8O . Podle mě by se do toho meziměstskýho busu kočár nevešel a pochybuju, že mi ho řidič pokaždé dá do zavazadlovýho prostoru :?

Adel , gratuluju k posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.08 21:24

Hrozně mě začaly bolet záda, asi z chození po městě, už jsem zlenivělá, jak jsem teď pořád doma. Tak jdu raději spát, třeba to přejde :?

Tak dobrou noc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.3.08 06:53

Dobré ránko, teda pro mne moc ne. :cry:
Holky pomooooc, co mám ještě dělat, je mi strašně.Už jsem dokonce nevydržela a vzala si paralen. čajs medem do sebe leju, vincentkový sprej do nosu a cucací prášky a furt jemi zle. Jsem vzhůru od jedný hodiny a už fakt nevím co se sebou. Za chvilku vztane Radimek a to začne točo. Opar je strašnej a taky si na něj nemůžu dát nic, tak jsem teda otrávená :twisted: :twisted: :twisted:

Ještě že mimi se vrtí tak jako vždycky, tak snad jemu to neva. někde jsem četla, že je opar v těhu nebezpečný, ale už nevím proč. J8 ho neměla ani nepamatuju a najednou, to asi abych si nemyslela :roll: :roll: :roll:

Kokám, žádný nový přířůstek :wink: Jen ještě vydržte, ale jak koukám na metříky, tak už je to blizoučko :D

Zebro, to je dobře, že vyšly ty jména :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 07:12

Dobré ránko :-)

Hlásím se po náročným včerejším dnu :) KO proběhla dobře, klasika :wink: , opět nekotrolovala ze spoda, takže netuším, jestli se připravujeme či ne-e, ale to je stejnak jedno, jelikož mi dr. říká, že už jsem donošené těhu a že v 37 TT by se to nezastavovalo :D Jo, a ještě mi říká při odchodu: A pokud neporodíte, tak příští středu KO :lol: :lol: :lol: Monitor nás bude čekat až v 39 TT v porodnici…
Na odběrech na streptokoka jsem byla včera, tak uvidíme…taky sranda :lol: Kozu tam mají nějak vysoko či co a dalo mi fušku se na ni vyhrabat :lol: :lol: :lol:
Ale jinak včera pohodový den v Liberci, sešla jsem se s kamarádkou, obídek, pak jsem frčely ještě za jinou kámoškou, kde mě vyzvedl Radko a jeli jsem do porodnice na přeporodní kurz…
Na kurzu pohoda, jen ti tatínkové byli už trošku znuděni :lol: , měli jsem to i s prohlídkou a když jsem znovu viděla ty prodní boxy, tak mi bylo trošku ouvej :lol: :lol: :wink:

Jééé, Matuško je krááásný :wink: :wink:

Zebruš: Gratulace k dobré KO :-) Ať dneska v porodnici dopadneš taky dobře!
A je dobře, že vaše jména jsou v té knize, ona je od nějaké dr. Kanappové a tak právě jakoby ty daný jména schvaluje. A pro holčičku krásný jméno! My kdyby jsem čekali holčičku, tak by to byla asi Nikolka 8)

Katy: Myslím si, že pro zbavení se nachlazení děláš maximum! A to že sis vzala paralen si nevyčítej, já jsem je taky musela v lednu bačtit, abych si srazila alespoň nějakým způsobem horečky! A bohužel další způsob domácí léčby neznám :oops:

Adél: Jaká byla premiéra v nové postýlce?? :wink: :wink:

Nelčo: Číslo ti pošlu SZ :wink:

Lucy: Aktualizace seznámku super!!! Běhání po úřadech zvládáš zatím dobře :wink: Ono člověku nic nezbyde, pokud chce bydlet ve vlastním :wink: Ale ten konec za to stojí…a pochopila jsem, že zatím všude se to vyřizuje kladně? Super!! :D

Evelín: Gratulace k dobré KO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.3.08 07:55

Dobré ránko,

i když u nás taky nic moc,Jiřule má příšernou rýmu a je protivnej jak činže,k tomu kašel. :roll:

Ryntyntyn gratulace ke ko :srdce:

Postel super,ale moc jsme jí neprubli,spíš jsme se s manželem střídali u Jíři a šlo o to,nějak přežít tu noc… :roll: Tak manžel spal asi 4 hodiny,já asi pět,ale lepší už to asi nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.3.08 08:01

Dobré ráno :lol:

Tak na 12h. jedeme do porodnice, manža ještě odjel do práce, tak snad mě vyzvedne včas :roll: . Bude to tam se mnou muset vydržet, snad to nebude na dlouho :?

Mě včera večer tak rozbolely dole záda, že jsem myslela, že se zblázním, ale termofor pomohl :lol:

Katy , ať je ti brzo líp. Taky nevím, co jinýho bys mohla zkusit. Já jsem popíjela lipový čaj, tak ho možná zkus. Paralen je v pohodě, tak snad ti pomohl :) Na ten opar bych se asi raději zeptala doktora, já jsem ho nikdy neměla, tak nevím.

Ryntyntyn , mě včera řekla sestřička, že donošené mimi je od 36tt, tak nevím, jak to berou, když každý říká něco jiného :roll:
Taky gratuluju k dobré kontrole :lol:
Mě ze spodu kontrolovala, ale nic extra mi neřekla, jen prý chtěla zkontrolovat, v jakém stavu mě odesílá do porodnice :lol: . A CS mám 3, takže se asi nic moc neděje. Jo a taky říkala, že tam je ještě zbytek zátky 8O , to jsem moc nepochopila, asi mi odchází hodně pomalu, tak o tom ani nevím 8O
Nikolka je taky moc krásný jméno, naše holčička by byla Ella Francisca - to druhý jméno je po manžově mamince :) To druhý klučičí Terry je zase v manžově rodině, i on to má jako druhý jméno. No není to jednoduchý udělat radost všem v rodině :roll: :lol:
Mě to přijde divný, že jediná paní v celé republice rozhoduje o jménu pro tvé dítě, moc se mi to nelíbí :evil: Já myslím, že pokud si někdo nepojmenuje dítě třeba „Autobus“, tak by do toho kecat neměli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.3.08 08:33

Holky dneska je první jarní den! 8O
MOc to tak nevypadá co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 08:42

Adél: No to teda! Jarní den jak vyšitý :lol: :lol: :roll: Si včera ze mě dělali v práci srandu, že prý asi těžko budu mít jarní miminko, že prý spíš zimní :? :lol: Mno, ještě že máme v záloze ten fusak od emitexu, člověk fakt neví, jak bude v tom dubnu :wink:
U nás tedy opět sněží, takový fakt velký vločky! Jo, jo, při horách to lepší nebude :lol: :lol:

Zebruš: Jsem zvědavá, jak budeš popisovat prohlídku v porodnici, abych věděla, co mě tam čeká až se tam jednou taky dostanu :D
S tím donošeným je to fakt různý, někdo myslí 36 TT jako ukončený, jiný 37 TT jako začátek…takže těžko říct :nevim: Každopádně už máme skoro obojí dokončené :D
Tedy Ella Francisca je fakt krááásný :D Vy to asi nemáte jednouduchý, aby jste skloubili česko-anglicky, ale povedlo se vám to pěkně 8)
Já bych holčičku chtěla Adélku, ale to by bylo doma potom od A hodně :) A navíc si manža na Nikolce trvá (jako já jsem si trvala na Adamovi, takže kompromis 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 08:46

A nezačíná jaro 21. března?? :wink:

Dneska vyhlížím pošťácký auto s balíčkama! Měl by mi přijít balíček z mimibazárku a taky konečně ta autosedajda!!! Už mají skoro na čase, jezdí okolo deváté, začínám být lehce nervozní :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.3.08 08:52

Adel , no jo, první jarní den 8O . Ale mě tady alspoň svítí sluníčko, i když je zima :)

Ryntyntyn , tak snad se z té porodnice vrátím, abych ti to mohla popsat :lol: :lol: :lol:
No, jednoduchý to není, snažili jsme se vybrat jména tak, aby to nekomolil nikdo z rodiny :roll: . Kdybysme dali nějaké typicky anglické, tak si ho taťka přejmenuje a bude mu říkal po jeho - on je na to expert. Už to udělal s hafinama. Nezdáli se mu dost český :roll: . Oxi = Mařena, Beli = Bára, no je toto normální? :roll: Nechci vidět, co by udělal z malýho 8O 8O 8O
Mě osobně by se asi líbila víc Adélka než Nikolka, ale obě jsou krásný. A musíme manželům taky nechat něco vybrat :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.3.08 08:55

A já myslím, že od zítřka jsou Berani, dnes ještě Ryby, ne? Tak vydržíme… :lol: (já už jsem se srovnala s tím, že budem všichni rohatí, tak ať se mě to nepokazí :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.3.08 08:55

Ryntyntyn ve snídani na Nově říkali,že dneska :wink:

My budem dopol doma,tak zapnu pračku a budu žehlit,bléé :roll:
Snažím se nějak jarně naladit,ale moc mi to nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 09:56

Adél , tak to jooo (jen já to měla v hlavince pomotaný :lol: )… taky peru, povlíkali jsme a taky mi přišli už sand všechny věcičky na maličkého, takže to chci vyprat a prdím na noční proud :D Na ten pustím až večer to povlečení…
Já dopol uklízím a vařím a uvidíme, jak bude odpoledne, možná risknu procházku ve sněhu :) Třeba posledním této zimy :wink:

Zebruš, neboj, určitě poreferuješ :wink: Z taťky si nic nedělej, ten můj říká Aris občas Bobinko… :lol: :lol: :lol: Naštěstí na to neslyší :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.3.08 10:21

Preji hezky den,

koukam, ze nemoci se rozmahaji. Ja taky snazim lecit, ale ty noci jsou zatim dost krusny.Jsem az do ted tu dnesni dospavala. Jesteze nikam nemusim chodit…

Zebrus gratulace ke jmenum, ze vam projdou :D Jo, a ptala se miÿslim na tu bilkovinu v moci. Ta bilkovina by v normalnim stavu mela signalizovat nejaky zanet v tele - zejmena v ledvinach. Ale kdyz jsem se ptala doktorky, zda se mam zacit obavat, tak rikala, ze ke konci tehotenstvi se muze objevit a pak zase zmizet. Akorat ja jsem v detsvi dost trpela na zanety ledvin a mocovyho ustroji, tak je mozne ze to souvisi i s tim a s vetsi zatezi ledvin v tehotenstvi. No, radsi je na to v porodnici upozornim, aby to ohlidali.
Porid dobre v porodnici !

Ryntynytyn, tak to jsi vcera hezky den :D

Vsem nemocnym preji brzke uzdraveni! Uz vim, ze byt nachlazena s pupkem neni zadna slast :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí