Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
20.3.08 20:36

Haňulko nestraš!Holky dejte pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.3.08 20:39

Teda holky, že už by se to tu pomalu rozjíždělo. Pěkně odpočívejte, ještě není duben.

Zátku nevím jestli ještě mám, výtok mám poslední dobou taky. Vím, že u Marti ze mně něco na wc vyžbluňklo naráz, vyděsilo mě to, ale tehdy jsem vůbec nevěděla, co to je. Teď zatím nic extra nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.3.08 20:46

No já mám výtok celé těhu a při Jířovi si teda nic nepamatuju 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
20.3.08 20:47

Ahojte holky,
kontrola v porodnici vcetne natoceni ozev v pohode. Pry jeste chvilku vydrzime :D . Vzali me hned, cekat jsem nemusela-byla jsem tam jenom ja a jeste jedna mamina…vcera by to pry bylo daleko horsi-bylo dost porodu, tak jeste ze jsem byla vcera lina nekam jet :wink:

A stihla jsem se nechat ostrihat a byla jsem s kamoskou na capuccinu a taky jsem si dala svuj oblibeny salat, na veci z Mcdonald nebo KFC me neuzije, moc me to nechutna a pripada mi, ze v restauracce na menu nebo salatu si pochutnam vic a hlavne se i vic najim :wink: :D :D

Nad hlenovou zatkou taky chvilku uz uvazuju, nikde jsem nic nehledala, ale osobne si to predstavuju jako jakysi hlen, i kdyz to muze asi vypadat vselijak…

Tak se vsechny drzte, at to doklepem do toho dubna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
20.3.08 20:49

Davam si malinik a zacala me po nem palit zaha :roll: :roll: , oj oj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 21:32

Haňul: Vydržíme do dubna :wink: :wink:

Mahul: Super, že kontrola v porodce dopadla dobře! :D Včera jsi měla asi nějaké to tušení :wink:
U nás v porodce včera asi nerodil nikdo (jak jsem tam byli na prohlídce…)
Jinak před těhu jsem taky nepapkala kfc-čko či mekáč, ale teď Adámkovi chutná :lol: :lol:

Lucy: Tý jo…vypadá to velice dobře, ani není poznat, že je to z novin 8O :D Tak to musím taky zkusit, děkuju za odkaz :) :wink:

Taky už jdu dneska do hajan. Jsem nějaká kantáre a manža na tom není o moc líp…asi zase na něj něco leze…to mám radost, na koho to asi přeskočí? :roll: :?
Zítra pa pa :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.3.08 21:41

Mahul tak to jsi měla pěkný den :wink: Gratuluju ke ko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 07:10

Dobré ráno :lol:

Poslední dobou vstávám nějak podezřele brzy a už neusnu 8O

Ryntyntyn , dnes jsem zpozorovala něco jiného než obvykle - průhledného, tak možná zátka.

Haňule , ještě neroď, čekáme do dubna :lol:

Lucy , to vypadá moc pěkně !!!

Mahule , gratuluju k dobré kontrole :)

Jinak jsem zrušila velikonoční oběd u maminky, protože potřebujem budovat voliéru, už nemáme moc času a já jsem se domluvila s Beníkem, že až bude voliéra a papouši venku, tak už může… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 07:29

Dobré ránko… :D

Zebruš: Jůj, já taky poslední dobou vstávám na mě brzy. Sedmá-půl sedmá to jistí a kdbych náhodu zapomněla, tak se mi pejsek připomene :lol: :lol:
My ani nějak extra Velikonoce neslavíme (za to manželova rodina ano-jsou taky věřící…). Doma máme výzdobu, dáme si mazanec a taky musím ještě udělat beránka :-) a pak ta česká klasika…Jo, a taky si dáváme na velikonoční pondělí něco nového, aby nás beránek nepokakal :D :D a když jsme byli malí, tak jsme dostávali zajíčka (sladkosti a tak…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 07:41

Dobré ránko,

tak to vypadá,že snad nikdo přes noc neporodil? :lol:

Jsem vzhůru od šesti,Jiřule ještě usnul,já už ne :x

My taky nějak extra neslavíme,v pondělí jdem na rodinný oběd k mámě.Dřív jsem dělala mámě a ségře balíčky,kde měly i něco nového,ale teď už na to peču..Jiřulka dostane určitě něco dobrého.Upeču akorát zajíčka z bábovkového těsta,beránka koupíme nebo dostaneme..

Dneska se vdává kolegyně z práce,tak se tam jedem mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 07:42

Ryntyntyn , to jsem ještě neslyšela o tom, že tě pokaká beránek, když nic nedostaneš na velik. pondělí 8O :lol: - to je dobrý :lol: :lol: :lol:

......ale my se tomu asi stejně nevyhneme, zanedlouho budeme mít malý beránky a ti nás určo pokakají víckrát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 07:48

My to neslavíme. Asi mě to bude bavit víc, až bude Beník větší a bude z toho mít radost :lol: . Mamka jen celou rodinu pozvala zítra na oběd, ale oni to bez nás zvládnou. Takto bysme ztratili celý den a když budem doma, tak můžem pokračovat v budování… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 07:50

Adél: Vypadá že zatím nikdo neporodil :wink: Ráno na mne nečekala žádná SMS-ka :)

A co Adik a Haňul , jak se, holky, citíte?? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.3.08 07:52

Zebruš: Taky možná jednou budeme podnikat rodinné obídky, ale to až budeme bydlet ve svém…je teda fakt, že vloni tady byla ségra se švárou na obídku…
S pokokaným Beránkem máš recht :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.3.08 07:53

Dobré ránko holky, tak u mě žádné zlepšení. Zařadila jsem ještě kloktání mořskou solí a pumůže to hodně na odkašlání, ale jinak nic moc.
V noci jsem vztávala na záchod a když jsem se postavila, tak mi v celym spodku (v kostech) pěkně křuplo, že to slyšel i manžel. Žuchla jsem zpátky na postel a čekala co bude, ale naštěstí nic. NIc mě nebolí, tak to asi jak mám rozjetou tu sponu a ležela jsem na boku takmi tam něco přeskočilo. Jo a ráno mi manžel říkal, že jsem do něj kopla když jsem pak šla na záchod, máme postel dva metry dlouhou a stejně mu čouhaj nohy ven a k tomu má ještě 46 :roll: , tak jsem mu řekla, že by to tak hrálo abych nespala jen já ať si taky užije zač je toho loket. :lol: (myslel to jako legraci, páč ráno vypadám jak hromádka neštěstí než se rozhejbu :roll: :cry: )

Dneska budu s Radimkem barvit vajíčka, tak mi držte palce. Nedělala jsem to když jsme byi sami a když byl Radimek malinkej, ale teď už začnu, ať taky něco má z těch velikonoc :wink: . Hrozně rád mi pomáhá při vaření, tak si užijeme.

U nás sníh momentálně není, ale je tu hnusně a mokro, takže každou chvilku asi prší :?

Já o hlenové zátce moc nevím, ale myslím si že ten hlen to je ono, ale neznamená to hned porod.
Mě praskla voda (vyteklo asi 1dc) a bylo to takový teochu víc růžový a to prý v tom byla ta zátka. Nenapadlo mě v tu chvíli ani jedno, ještě že bylmanžel neoblomnej a na:,–(il nekompromisní výraz a jeli jsme. Kontrakce přišly až u porodnice a do dvou hodin byl malej na světe. Vzpomínám si, že mi už několik dní ta plodovka musela odtejkat po troškách. Šila jsem ještě povlečení do postýlky a při větším pohybu jsem si myslela, že jsem si učůrla :oops: , ale bylo to toto. Že se jedná o plodovou vodu poznají v porodnici, dají zkušební papírek na vložku a te jim ukáže jestli je to plodovka nebo ne.

Holky, hlavně aby to nebylo zakalený apod.
Já doufám, že mě ta rýma přejde a hlavně ten opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí