Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, že už by se to tu pomalu rozjíždělo. Pěkně odpočívejte, ještě není duben.
Zátku nevím jestli ještě mám, výtok mám poslední dobou taky. Vím, že u Marti ze mně něco na wc vyžbluňklo naráz, vyděsilo mě to, ale tehdy jsem vůbec nevěděla, co to je. Teď zatím nic extra nepozoruju.
No já mám výtok celé těhu a při Jířovi si teda nic nepamatuju ![]()
Ahojte holky,
kontrola v porodnici vcetne natoceni ozev v pohode. Pry jeste chvilku vydrzime
. Vzali me hned, cekat jsem nemusela-byla jsem tam jenom ja a jeste jedna mamina…vcera by to pry bylo daleko horsi-bylo dost porodu, tak jeste ze jsem byla vcera lina nekam jet ![]()
A stihla jsem se nechat ostrihat a byla jsem s kamoskou na capuccinu a taky jsem si dala svuj oblibeny salat, na veci z Mcdonald nebo KFC me neuzije, moc me to nechutna a pripada mi, ze v restauracce na menu nebo salatu si pochutnam vic a hlavne se i vic najim
![]()
Nad hlenovou zatkou taky chvilku uz uvazuju, nikde jsem nic nehledala, ale osobne si to predstavuju jako jakysi hlen, i kdyz to muze asi vypadat vselijak…
Tak se vsechny drzte, at to doklepem do toho dubna ![]()
Haňul: Vydržíme do dubna
![]()
Mahul: Super, že kontrola v porodce dopadla dobře!
Včera jsi měla asi nějaké to tušení ![]()
U nás v porodce včera asi nerodil nikdo (jak jsem tam byli na prohlídce…)
Jinak před těhu jsem taky nepapkala kfc-čko či mekáč, ale teď Adámkovi chutná
![]()
Lucy: Tý jo…vypadá to velice dobře, ani není poznat, že je to z novin
Tak to musím taky zkusit, děkuju za odkaz
![]()
Taky už jdu dneska do hajan. Jsem nějaká kantáre a manža na tom není o moc líp…asi zase na něj něco leze…to mám radost, na koho to asi přeskočí?
![]()
Zítra pa pa
![]()
Dobré ráno ![]()
Poslední dobou vstávám nějak podezřele brzy a už neusnu ![]()
Ryntyntyn , dnes jsem zpozorovala něco jiného než obvykle - průhledného, tak možná zátka.
Haňule , ještě neroď, čekáme do dubna ![]()
Lucy , to vypadá moc pěkně !!!
Mahule , gratuluju k dobré kontrole ![]()
Jinak jsem zrušila velikonoční oběd u maminky, protože potřebujem budovat voliéru, už nemáme moc času a já jsem se domluvila s Beníkem, že až bude voliéra a papouši venku, tak už může…
![]()
Dobré ránko… ![]()
Zebruš: Jůj, já taky poslední dobou vstávám na mě brzy. Sedmá-půl sedmá to jistí a kdbych náhodu zapomněla, tak se mi pejsek připomene
![]()
My ani nějak extra Velikonoce neslavíme (za to manželova rodina ano-jsou taky věřící…). Doma máme výzdobu, dáme si mazanec a taky musím ještě udělat beránka
a pak ta česká klasika…Jo, a taky si dáváme na velikonoční pondělí něco nového, aby nás beránek nepokakal
a když jsme byli malí, tak jsme dostávali zajíčka (sladkosti a tak…)
Dobré ránko,
tak to vypadá,že snad nikdo přes noc neporodil? ![]()
Jsem vzhůru od šesti,Jiřule ještě usnul,já už ne ![]()
My taky nějak extra neslavíme,v pondělí jdem na rodinný oběd k mámě.Dřív jsem dělala mámě a ségře balíčky,kde měly i něco nového,ale teď už na to peču..Jiřulka dostane určitě něco dobrého.Upeču akorát zajíčka z bábovkového těsta,beránka koupíme nebo dostaneme..
Dneska se vdává kolegyně z práce,tak se tam jedem mrknout ![]()
Ryntyntyn , to jsem ještě neslyšela o tom, že tě pokaká beránek, když nic nedostaneš na velik. pondělí
- to je dobrý
![]()
......ale my se tomu asi stejně nevyhneme, zanedlouho budeme mít malý beránky a ti nás určo pokakají víckrát… ![]()
My to neslavíme. Asi mě to bude bavit víc, až bude Beník větší a bude z toho mít radost
. Mamka jen celou rodinu pozvala zítra na oběd, ale oni to bez nás zvládnou. Takto bysme ztratili celý den a když budem doma, tak můžem pokračovat v budování… ![]()
Adél: Vypadá že zatím nikdo neporodil
Ráno na mne nečekala žádná SMS-ka ![]()
A co Adik a Haňul , jak se, holky, citíte??
![]()
Zebruš: Taky možná jednou budeme podnikat rodinné obídky, ale to až budeme bydlet ve svém…je teda fakt, že vloni tady byla ségra se švárou na obídku…
S pokokaným Beránkem máš recht
![]()
Dobré ránko holky, tak u mě žádné zlepšení. Zařadila jsem ještě kloktání mořskou solí a pumůže to hodně na odkašlání, ale jinak nic moc.
V noci jsem vztávala na záchod a když jsem se postavila, tak mi v celym spodku (v kostech) pěkně křuplo, že to slyšel i manžel. Žuchla jsem zpátky na postel a čekala co bude, ale naštěstí nic. NIc mě nebolí, tak to asi jak mám rozjetou tu sponu a ležela jsem na boku takmi tam něco přeskočilo. Jo a ráno mi manžel říkal, že jsem do něj kopla když jsem pak šla na záchod, máme postel dva metry dlouhou a stejně mu čouhaj nohy ven a k tomu má ještě 46
, tak jsem mu řekla, že by to tak hrálo abych nespala jen já ať si taky užije zač je toho loket.
(myslel to jako legraci, páč ráno vypadám jak hromádka neštěstí než se rozhejbu
)
Dneska budu s Radimkem barvit vajíčka, tak mi držte palce. Nedělala jsem to když jsme byi sami a když byl Radimek malinkej, ale teď už začnu, ať taky něco má z těch velikonoc
. Hrozně rád mi pomáhá při vaření, tak si užijeme.
U nás sníh momentálně není, ale je tu hnusně a mokro, takže každou chvilku asi prší ![]()
Já o hlenové zátce moc nevím, ale myslím si že ten hlen to je ono, ale neznamená to hned porod.
Mě praskla voda (vyteklo asi 1dc) a bylo to takový teochu víc růžový a to prý v tom byla ta zátka. Nenapadlo mě v tu chvíli ani jedno, ještě že bylmanžel neoblomnej a na:,–(il nekompromisní výraz a jeli jsme. Kontrakce přišly až u porodnice a do dvou hodin byl malej na světe. Vzpomínám si, že mi už několik dní ta plodovka musela odtejkat po troškách. Šila jsem ještě povlečení do postýlky a při větším pohybu jsem si myslela, že jsem si učůrla
, ale bylo to toto. Že se jedná o plodovou vodu poznají v porodnici, dají zkušební papírek na vložku a te jim ukáže jestli je to plodovka nebo ne.
Holky, hlavně aby to nebylo zakalený apod.
Já doufám, že mě ta rýma přejde a hlavně ten opar.